Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כפי שאתם רואים הפורום בזמן האחרון החליט לוותר על הצד הטכני שלו.

ולהתבסס בעיקר על מיתוסים של "מתקינים", או לחלופין של ילדים אשר מאמינים בכל דבר אשר בא ליד.

אז הנה, בהתערבות האחרונה שלי. הם לא הסכימו לבוא להרוויח 2000 שקלים בשביל להוכיח את טענתם.

(לא שאני מופתע, גם כן מומחים גדולים).

אז שוב,

http://www.carsound.com/cgi-bin/UBB_CGI/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=2;t=004346

כל מילה מיותרת.

גם בחו"ל אותה בעיה. אותו תיקון ,

הבעיה נוצרת כאשר מדליקים מגבר שמחובר עם rca למכשיר ,אך המגבר אינו מוארק לגוף הרכב.

משמע, המגבר סוגר מעגל דרך ה-rca של המכשיר (משמש כנק' ground )

כל הזרם חוזר אל ה-HU ואל גוף הרכב.

עכשיו,עצמת זרם גבוהה ולא מתוכננת דרך המכשיר,מן הסתם, תסתיים בשריפה של רכיב מסויים במכשיר.

david navone מנהל פורום בארה"ב לגבי תקלות.

http://www.carsound.com/UBB/ultimatebb.php?ubb=forum;f=2

יש שם הכל (חוץ מmikmikים)

מידן, אתה מקבל 500 שקלים אם אתה מגיע לפה וגורם למגברים שלי להרוס את הPREAMP שלי, בדרך שתיארת בצורה כל כך מדעית.

(יאללה מידן, תוכיח לכולנו שאתה לא כולך דיבורים ..... אה סליחה, אחרי ההתערבות האחרונה שלא שמת כסף על המילה שלך, כבר הוכחת לכולנו מה המילה שלך שווה, מסתבר שלא הרבה :) )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest תמיר .א.
פורסם

שי מספיק להתערב על הכול, אתה לא מבין גדול ואתה יודע את זה.

יש לך מושג כמה מכשירים באים לתיקון במעבדה של חבר שלי בגלל שהמינוס נשרף ברדיו דיסק,

כתוצאה מזה שהמגבר עבד על המינוס של הRCA.?!. וגם לי זה קרה בפיוניר.

אולי ברדיו דיסק שלך המינוס על הPCB קצת יותר עבה אז הוא ישרף בפחות קלות, ואם הוא עבר תיקון

הוא לא ישרף בכלל. פשוט המגבר לא יעבוד טוב.

אתה חושב שיש לכולם זמן לבוא להתערב איתך על משהו שאתה לא מבין?!.

לא מיתוס ולא נעליים, פשוט אתה לא עובד במעבדה שאתה מודע לתקלות הללו. אז מספיק. תעשה התערבויות עם השכנים. כי זה בזבוז זמן פה, אתה עוד לא פרופסור.

תמיר

פורסם

תמיר, את המומחיות שלך תשאיר במעבדה...

פה זה פורום טכני , והתרד מדבר על מבחן המציאות.

אין זמן לבוא ולהוכיח את טענותיו ? אז שלא יבזבז את הזמן גם בלטעון אותן על גבי האינטרנט.

דרך אגב תמיר, תודה על החידוד בהודעה שלך.

אז אני פשוט יקח גם את הטענה הזאתי.

מידן, אתה מוזמן לבוא עם כל פאנל תקין שעולה על רוחך, שלא תגיד אחר כך שהפאנל שלי עושה פלאים.

אם תצטרך לגרום לפאנל להינזק על ידי המגברים שלי, אני משלם על הפאנל, פלוס הכסף של ההתערבות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז תסביר לנו מיקמיק איך "נשרף" המינוס של הRCA ונוצרת הבעיה של הרעשים?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ניאו, אני לא פה בשביל לתת הסברים.

אתם אלו המומחים הגדולים, אתם אלו שטוענים שאני מדבר שטויות.

אז יאללה, אנשים פלטו פה כל כך הרבה קישקושים בשבוע האחרון, שפשוט זה בלתי נמנע שלא יעמדו מאחורי השטויות שהוציאו, הם צריכים לעמוד במבחן המציאות.

והעובדה שאף אחד מהם לא טורח לבוא ולהוכיח את עצמו במבחן המציאות, גם כשדיברתי על סכום של 2000 שקלים.

זה רק צריך להדליק לנו נורה אדומה, אולי הילדים הללו לא באמת מבינים מהחיים שלהם, ונוח להם דרך המסך לזרוק קישקושים באויר. (דיי ילדותי, אבל כניראה שזאת הרמה פה)

לא נראה לי שמישהו פה כל כך עסוק שעבור 2000 שקל לא יתפנה להוכיח את טענותיו במציאות.

ואם אתם טוענים שכן, כניראה אתם חרטטנים לא קטנים, ושטותניקים עוד יותר גדולים.

(חס וחלילה שהאנשים הלא נכונים יפגעו מדברי, דברי מופנים לאותם קשקשנים שיודעים לדבר הרבה, לעשות פחות)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אז תסביר לנו מיקמיק איך "נשרף" המינוס של הRCA ונוצרת הבעיה של הרעשים?

אתה שואל אותנו שאלה, על תוצאה של התקנה גרועה... אבל לא אנחנו ביצענו אותה.

איך לי לא נשרפה לעולם יציאה?

ואני לא אגזים אם אציין שהתקנתי מעל ל 500 רדיו דיסקים בחיים.

אז קצת קשה להגיב על משהו שמישהו אחר עשה (בעוד שאיננו יודעים בוודאות מה עשה)

פורסם

חוסר מינוס עלול לגרום לבעיה הנ"ל על פי עוזי רדיו על פי יצרני מגברים שמזהירים בדפי הוראות שלהם על ידי כך שהם מסבירים בדיוק איך להתקין את המגבר .

הבעיה הגיונית שתגרם על פי כל חוקי ההגיון והחשמל.

מספיק עם ההימורים הילדותיים .

פשוט אולי כדאי לציין איזה דביק עם הוראות חכמות פשוטות וברורות איך להתקין מגבר

פורסם

technet, אז בוא ותרוויח 500 שקל, מה קרה ?

500 שקל זה לא מספיק עבורך ?

מבחינתי גם כשעוזי רדיו יתחבר לפורום בעצמו ויגיד מה שהוא רוצה.

אם הוא לא מתכוון להופיע ולהוכיח את טענותיו, זה עדיין בגדר מיתוס עצוב.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אולי יעזור אם אני אשים 500 ש"ח על ה 500 ש"ח של שי?

נמאס כבר לשמוע את הציוצים של העכברים שמגיחים מהחורים שלהם לכמה דקות, מייעצים לאנשים

מבלי שיהיה להם יידע בסיסי בתחום...

קדימה - יש כבר 1000 ש"ח על השולחן העגול, בואו קחו אותו.

פורסם

פשש, לא חשבתי שיש גברים בפורום הזה.

סוףסוף אנשים שמוכנים לקחת עמדה על מה שהם מאמינים בו.

ואני לרגע חשבתי שאין תקווה לאנשים שמוכנים לשים מחיר לכבוד העצמי שלהם.

כל הכבוד גל, אם מידן יטען שבשביל אלפיה הוא לא מוכן להוכיח את עצמו, אז כניראה הבעיה יותר חמורה ממה שחשבתי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק יש הרבה דרכים להוציא עצבים.

נסה ללכת לשחק כדורגל סופי שבוע או מכון כושר.

או אפילו לך לאיזה פאב טוב יום חמישי בערב ותפרוק עצבים על כל מי שמנסה לנעוץ עניים בבחורה שלך:)

אני צוחק אבל אתם מתערבים על דברים מאוד עקרוניים (אומנם מעשיים אבל לא תורמים כלכך לפורום).

אם מישהו יהיה מוכן להשתתף בהתערבויות תודיע לי. אני רוצה לשים כסף הימורים קודם ולבוא לראות בעצמי.

סך הכל הדברים שעליהם מדובר מאוד לא סיסטמטיים ומשתנים בהתאם לגורמים שונים.

אני מבין שמה שאתה עושה הוא לא "מדעי" אלא לצורך העיקרון אז אני מציע לך לעשות ת'רד (אפילו ת'רד נעול באוף-טופיק) שתקרא לו ת'רד ההתערבויות. ומי שרוצה לבוא בשביל הפאן (והכסף כמובן) ישתתף בו.

יש כלכך הרבה משתנים שקשה לקבוע דברים סתם על נסיון - משתני רכב, משתני סביבה, רכיבים שונים, תקלות ייצור והאדם שבודק/מאזין - זה שב98% מהמקרים משהו לא קרה לך לא פוסל את ה2 האחרים. (שוב אני מבין שאתה מבין את זה וזה עניין של עיקרון..)

בברכת צהריים טובים ואווירת לאס וגאס,

-נועם

פורסם

פרוטולס.

באהבה יש משתנים.

בפוליטיקה יש משתנים, רגשות זה דבר משתנה, אפילו חבר אמיתי זה משהו שבא והולך.

מדע זה משהו קיים ואמיתי.

אם הבחורים המלומדים חושבים שאני טועה, והם צודקים(או לפחות מאמינים כך), הם צריכים לקפוץ על המציאה של ה1000 שקל.

וזה לא צריך לשנות להם אם זה 2 ערוץ, או חצי אחוז,

העיקר שהם צודקים, ואני טועה.

לא שאלתי אף אחד כמה אחוז דרוש ונחוץ, פשוט ביקשתי ממידן (מהנדס לכאורה) להוכיח את דבריו, באופן בו הוא פירט בצורה נרחבת בתרד הקודם.

מספיק שהוא יוכיח את דבריו פעם אחת, לא ביקשתי 100 מתוך 100.

ביקשתי בסך הכל פעם אחת, אם הוא לא יכול לעמוד בזה, הרי לך שבסך הכל מדובר בחרטטן לא קטן.

בכל אופן, בסופו של יום .. מישהו צריך להיות צודק, ומישהו צריך להיות טועה.

בנתיים אני לא רואה אף אחד מתקשר אלי ומתאם איתי פגישה, אז אני יכול להניח שאולי לא הוכח מי טועה ומי צודק.

אבל הוכחנו מעבר לכל ספק למי יש זנב מקופל בין הרגליים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

איזה בידור:)

אחי (סליחה על הביטוי, תגיד לי אם זה מפריע לך:) ) לא הוכחת שום דבר.

אם אתה רוצה באמת ללכת ראש בראש אז בוא אתה אליו:)

הויכוח כאן הוא אם במכונית שלך (או שלו) במצב מסויים הפשלה תקרה או לא תקרה.

אני מאוד סקפטי בנושא ההתערבות כי היא על עניין עקרוני ולכן זאת התערבות נכונה (אני לא בטוח שיש מישהו שיכול לבדוק את הדברים לפני אז אין מנצח מראש).

בקיצור ולעניין אם יש משהו תודיע לי ואני יגיד לך על מי אני שם כסף. (אפשר להתערב גם על 20 שקל? אני לא בטוח שאני יוכל לסגור את החודש אם אוציא 500:)

טוב לפני שהת'רד הזה ננעל..

ביי.

פורסם

שי תהיה בריא כמה כוחות אתה מבזבז...

א-ף א-ח-ד ל-א י-ג-י-ע...

לא מידן ולא אף אחד אחר...

דיבורים לחוד מעשים לחוד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

פרוטולס, כניראה שלך אין מספיק ידע בנושא בשביל לקבוע ככה או ככה.

אתה מאמין שיש משתנים לא קבועים פה, אבל מצד שני מידן כתב לך את זה שחור על גבי לבן.

אני בסך הכל רוצה שהוא יעמוד במה שהוא כתב, שמה אין שום משתנים.

ואם אתה מאמין שהבעיתיות היא ההגעה..... בשביל 1000 שקל גם הייתי יורד לאילת.

בכל אופן, אם זאת הבעיה של מישהו שמעוניין לעמוד במבחן המציאות, ולא רק על הדפים באינטרנט כמו מידן.

אז אני יותר ממוכן להגיע עד אליו.

בכיף.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...