Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ולכולם וערב טוב

לאחר הרבה מאוד התבלטיות מעשיות ושאלות סוף סוף התקנתי את המרכת באוטו אתמול.

המערכת היא בעצם שילוב של במה קידמית + סאב

הדרישה שלי מהמערכת היתה לקבל מקסימום איכות במינימום כסף

באוטו לא היה שום מערכת חוץ ממה שהגיע עם הרכב כלומר ההשדרוג נעשה מקצה לקצה

את ההתקנה חברי טל עשה ועזרו לנו חיים מסאונדר ברחובות וחברי כפיר ( golf 2.0)

אז ככה הרכיבים שהותקנו באוטו

hu פיוניר 4700

סאב רוקפורד 150 W RMS

מגבר אוריון 4004

קומפננט לגביי הקומפננט התלבטתי הרבה בין הפייז ולבין המורל פולס לבין אינפינטי רפרנס ובסוף ביום של ההתקנה שמעתי את הלייטינג אודיו ופשוט התאהבתי בהם (וגם הייתי צריך לסוע בשבילם לאוטופרט בפתח תקווה).

קיט אטימה (אני לא זוכר בדיוק איזה חברה אבל היא אמורה להיות חברה צרפתית החומר בעיקרון עולה קצת יותר מהדינמיט הרגיל).

וקיט התקנה (אם אני לא טועה של דראגסטאר אני רק זוכר שהוא 8 גיי'ג ).

מהלך ההתקנה:

בעיקרון מה שלקח לנו הכי הרבה זמן הוא לאטום את הדלתות האטימה היא עבודה נורא קשה ונורא שחורה אחרי האטימה התחלנו לבדוק קוטביות ברמקול ולסמן הרצנו חוטים למגבר עשינו גישור הכל היה טוב ויפה עד שנוצרה לנו בעיה עם האזעקה היא התחילה לצפצף בלי הפסקה עד שלבסוף סגרנו אותה (מחר אני צריך לסוע למתקין של האזעקה שיסדר לי אותה) אחר כך ראינו שהכל עובד ואז עשינו את החיווטים אך שכחנו דבר מאוד חשוב ששמענו בפעם הראשונה שכחנו מרוב התרגשות וצפיה להניע את האוטו ואז אני קולט לפתע שאוטו לא מונע בכלל וניגמר לנו המצבר לא נורא דירדנו את האוטו קצת כבלים 1,2,3 והופ יש מצבר בחזרה

בעיקרון ככה נגמרה ההתקנה (יותר נכון במסעדת האווזים בנס ציונה אכלנו טוב לאחר יום שלם שהיינו בצום).

אני מאוד מרוצה מההתקנה של המערכת מאייך ששומעים אני רק צריך לעשות כיונים אחרונים במגבר וזהו בעצם נגמר הסיפור

לגביי התמונות יהיה רק מחר

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אז אתמול ,שידרגנו לשאולי , בעל המאזדה 323 את המערכת שהייתה לו והוא התחדש בסטאפ חדש!

המון תודות לטל - jook על העבודה הקשה , הוא רשום פה בפורום אבל לא מגיב בכלל , הוא קורא יותר .

נהננו מאוד מהיום הזה ,המון תודה לחיים ! מסאונדר ברחובות ! אין עליו ! ממליץ בחוםםםםם.

נשאר רק כיוונים אחרונים כי באמת הרמקולים לא נותנים את העוצמה שהם מסוגלים לתת ומרגישים את זה.

קצת לחתוך פה ושם לשחק עם הפאל ויהיה בסדר.

אנחנו מרוצים מהמגבר ! הוא פשוט מפלצת מפחידה ! הסאב של רוקפורד מרים את האוטו לשמיים אבל אחרי הכיוונים והציפיות ל SQ לא נשמע הרבה סאב נמרח .

ועכשיו לתמונות של השידרוג : (תהנו:-) )

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=FC4B494E6EA8486B8F52FF795425F935&alid=247698

פורסם

וכי למה חברי הפורום לא מגיבים כלל ?:?

תגובות טענות מחמאות על העבודה וההתקנה יתקבלו בברכה.

אני מקווה שאתם רואים .

שבת שלום , כפיר.

פורסם

טוב ביקשת קיבלת :

קודם כל אני באמת שמברך על היוזמה להתקין לבד אין כיף מזה...באמת !, גם על היוזמה להשקיע ולאטום אני מברך בשנית, אולם - האטימה נראית חובבנית בצורה מחרידה, אם החלטת לאטום דופן אחת תאטום אותה עד הסוף, אל תשאיר כל מיני קרחות, עדיף דופן אחת שאטומה כמו שצריך מאשר לאטום שתי דפנות בצורה חובבנית, אם החלטת לאטום שתי דפנות (פנימית-חיצונית) אין מה לעשות תשקיע יותר כסף ותקנה מספיק חומר לאטימה יעילה

מיקום הקרוס אובר שנוי במחלוקת כבדה, היות ובתוך חלל הדלת בחורף יש רסיסים של מים (אם תשים לב למטה תמיד יש כמו בוץ כזה) והקרוס בצורה הזאת יחלידו לו הקטבים והוא עלול להנזק, אני מניח שהוחלט להשים את הקרוס בתוך הדלת בגלל שהטוויטר גם מורכב על הדלת ובכך לחסוך משיכה של צמד דו"גים בתוך שרוול המעבר ? בסדר שיקול מקובל, אולם...ניתן להשים את הקרוס אובר, בתוך פוליטילן (שקית ניילות עבה...) ולאוטמו כדי להגן עליו מרסיסי המים, לא ראו את הקיבוע של המגבר, כך שעל זה אין חוות דעת, מעבר לזה נראית מערכת סבבה - תתחדש....ותהנה מפרי יצירתך !

פורסם

סתם משהו שמאוד הפריע לי לעין למה חבר שלך עבד על הפלסטיק של הדלת על הריצפה ובטח גרם לה שריטות וכ'ו, וכמו קודמים אני מקווה שיצא לכם האיטום טוב

חוץ מה זה מזל טוב ותהנה מהמערכת

שחר

פורסם

עתיד אני ישמע לעצתך וישים את הקרוס בתוך שקית או משהו כזה כדיי שלא תקבל חלודה

לגביי האיטום יצא מאוד מוצלח (לפי דעתי בעיקרון) בזכות האיטום זכיתי לסאונד מדהים

ויכול להיות אפילו שבבוא היום אני יאטום את מה שנשאר

אני רק מזכיר לך שזוהי פעם ראשונה שאני אוטם דלת ככה שלא היה לי שום ידע מלפניי זה

ולגביך מאזדה ספיד לא היה לנו הרבה מקום ההתקנה היתה בחצר ולא היה איפה לשים את הפלסטיק של הדלת על איזה שולחן אז שמנו אותה על הרצפה וחתכנו

בתכלס לא קרה לא כלום היא לא נשרטה או משהו כזה

פורסם

שאין מקום ממש אין מקום.....התא מטען יכול לשמש משטח טוב.....מכסה מנוע גם הוא (עם איזה מגבת שפרוסה עליו) יכול לשמש משטח טוב....חבר על 4 הגב שלו יכול לשמש משטח טוב :D

פורסם

נראה נחמד, יפה שהשקעתם באיטום של הדלתות... נראה יחסית מאסיבי, גם מבפנים יש כל כך הרבה?

החיסרון היחיד זה המאמר פה בהודעה הראשונה שלקח לי 10 דקות לקרוא :)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה! באמת יפה מאוד.. בקשר לעבודה עצמה הבחור לא מקצוען או משהו אני לא מבין למה אתם מצפים לעבודה מקצועית. מזדה 323, לדעתי העיקר שההתקנה הושקעה כמו שצריך ושאתה מבסוט מהתוצאה הסופית.

פורסם

תודה לכם

אני באמת מאושר עד הגג עוד כמה כיונים אחרונים שבעזרת השם יעשו יום ראשון

אפילו לא חלמתי שאני יביא כאלו רכיבים (המגבר אוריון וקיט האטימה ) הכל בזכותו של חיים מסאונדר ברחובות האיש והאגדה

ובעזרת השם נפגש במפגש אודיו הבא

פורסם
שאין מקום ממש אין מקום.....התא מטען יכול לשמש משטח טוב.....מכסה מנוע גם הוא (עם איזה מגבת שפרוסה עליו) יכול לשמש משטח טוב....חבר על 4 הגב שלו יכול לשמש משטח טוב :D

תסיר דאגה מליבך , הדלת לא נשרטה .

פורסם

כל הכבוד על השקעה בהתקנת מערכת לבד, אבל האם לא היה שווה לנסות להיות קצת יותר רציניים ויצירתיים בקשר למיקום של המגבר? מומלץ בד"כ לבודד את המגבר מהכיסא, לפחות עם איזשהו לוח,

או הגבהות מעץ, על מנת שהמגבר לא יהיה במגע ישיר כל הזמן עם הכיסא.

Race Smart

פורסם

יותם אולי יש לך איזה שהוא הסבר הגיוני למה המגבר צריך להיות מבודד מהמושבים על ידי חתיכת פלטת של עץ(הגבהה)?

פורסם

אני גם אשמח להסבר בנושא....ולא ההסבר שאולי הבורג נוגע בשדרית ברזל שנמצאת בכיסא...ההסבר הזה בדיוק לא אוכל...

• תוכן חדש...