Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!!

היום התחדשתי ברמקולים הצהובהים של פיונייר! הם יותקנו על מיצובישי לנסר 2004 , במגש האחורי אך החור עגול במגש האחורי ולא מתאים ל 6/9 לכן בניתי הגבהה מעץ סנדוויץ' שמותאמת בדיוק לאוטו ותכנס בול במגש האחורי , רק לא היה זמן לקנות לבד שחור בדיוק כמו צבע הלבד במגש האחורי לכן לא התקנתי עדיין באוטו אך הכנסתי ההגבהות והנה תמונות.

ד"א עדיין אין לי מגבר , אני מחכה לג'י בי אל מהדיוטי פריי , לכן חיברתי אותם אצל חבר שלי שיש לו מגבר לוג'ק,, ותאמינו ליייי הרמקולים משהו פצצתי הם יקרים נכון השגתי בסביבות 900

אך מצידי שווים כל אגורה, הם מגיעים לתדרים מאוד גבוהים והרמקול לא מתעוות בווליום גבוהה בנוסף לצליל המאוד נקי ומפורט!! ממש מפורטים שומעים כל פרט קטן בשיר והסאונד מזה נקי.. בכלל בכלל לא צורם , פשוט היה מענג לשמוע אותם למרות שהיו סתם מונחים בבקאג'!! ולא מחוזקים , קיצר אחלה רמקולים ואני מאוד מרוצה!!

הנה כמה תמונות להגבהות שעשיתי עם הרמקולים , ומחר אעלה עוד תמונות אחרי שאדביק בלבד ואתקין סופית באוטו,

הדבקתי בצד שמתחבר לאוטו ספוג (ספוג שטיחים) שהוא גמיש בכדי למנוע ויברציות ובצד העליון איפה שמתחבר הרמקול הדבקתי ספוג PVC ספוג קשיח

2_109.jpg

תמונה יותר קרובה (איכות גרועה)

3_140.jpg

הרמקולים.. איזה יפים... :oops:

4_204.jpg

מקרוב קצת

5_127.jpg

והכל ביחד :grin:

1_139.jpg

ו....זהו.. מחר אעלה עוד תמונות אחרי שאדביק ההגבהות בלבד שחור ואתקין סופית באוטו

תודה

פורסם

תתחדש ידידי!

כל עוד אתה מבסוט ומרוצה זה הכי חשוב ולא משנה מה יגידו לך אחרים על הקניה ועל המוצר ועל ההחלטה .

תתפאנן.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אחלה רמקולים אבל למה לא ללכת על קומפוננט מקדימה??

זה היה עולה לך אותו מחיר +- ..

אתה עוד תרצה קומפוננט יום אחד.. וגם סאב דרך אגב..

ואז גם הם לא יספיקו לך..

בקיצור המסקנה היא העיקר שאתה מרוצה מהם והם נותנים לך תמורה טובה!

תתחדש

פורסם

יש לך מגבר בשבילהם?

והשלב הבא שאני מציע לך זה לקנות קומפוננט טוב מקדימה ולהשאר עם הצהובים יש להם באסים ממש טובים

פורסם

לי היו אותם ומנסיון אני אומר שהם רמקולים מצויינים יש להם באסים עמוקים חזקים יפים, ממש כמו סאב קטן. פשוט מומלץ מאוד לחבר אותם להגברה נורמלית.

פורסם

הם מחוברים עכשיו לרדיו דיסק נשמעים מעולה אך הבאסים לא ממש עמוקים וחזקים , יכול להיות שבגלל שאין מגבר או בגלל שעדיין חדשים ולא נכנסו ל"קטע" ?

פורסם
הם מחוברים עכשיו לרדיו דיסק נשמעים מעולה אך הבאסים לא ממש עמוקים וחזקים , יכול להיות שבגלל שאין מגבר או בגלל שעדיין חדשים ולא נכנסו ל"קטע" ?

אני לא יכול לערוך אז אני מגיב שוב

קראת תת'רד שרמקול צריך "להיפתח" ?

Suzuki Jimny

פורסם

יפה מאוד אחי תתחדש...

והמלצה חמה חמה תקנה בד אקוסטי ב 30 שקל תפרוש על הרמקולים כי חבל שזה מושך עיניים וזה עלול למשוך את העיניים הלא נכונות....

פורסם

גם השמש לא עושה טוב כל-כך לרמקולים, אז תתחשב בזה גם

ואיך הצלחת לשים את הרמקולים שם? איך הסתדרת עם השמשה האחורית? פעם עשיתי משהו דומה ויצאה לי הנשמה... :) כנראה באמת השקעת כמה שעות טובות....

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...