Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

- הקליאו שלי התחילה להשמיע חריקות בסיבוב גלגל ההגה ימינה.

תיאור החריקה : רעש שמזכיר שני אבובים מתחככים ביחד {ככה זה נשמע} או/ גומי שמתחכך בגומי.

- בנוסף לכך גלגל ההגה לא תמיד חוזר למרכז בפניות שמאלה במהירות איטית.

- בפניות שמאלה מסויימות , ניתן לשמוע דפיקות מצד ימין קדמי של הרכב , ומרגישים אותם מעט בהגה.

זהו נראה לי שהכנסתי את הבעיות שנראות לי קשורות אחת לשניה..

פרטים נוספים : הרכב קליאו 1.4 שנת 95 , ההגה הוא הגה כוח.

מישהו יכול לשער איזה טיפול עומד לפניי?

תודה

GOT סחוג?

פורסם

יכול להיות ציריות, כיוון פרונט אולי איזה חפץ זר מפריע להגה, אילו רק השערות, עצתי לך גש למקום שמתעסק עם פרונט או למוסך ותתחיל לחפש בדרך השלילה או החיוב

בהצלחה

פורסם

עדכון + שאלה

חזרתי מהמוסך , המוסכניק אמר שהוא לא רואה בעיה בצירייה , אבל הגומייה של הצירייה הייתה אכולה לגמרי , יכול להיות שהבעיה היתה רק גומייה?

עוד לא בדקתי את העניין , הרכב עדיין במוסך {מחליפים בולמז"ים אחוריים} , אבל זו חוו"ד הדעת שקיבלתי , שהבעיה בגומיית צירייה ולא בצרייה עצמה.

השאלה שלי : האם רעש בפנייה נגרם גם כתוצאה מגומיית צרייה אכולה/גמורה?

GOT סחוג?

פורסם
עדכון + שאלה

חזרתי מהמוסך , המוסכניק אמר שהוא לא רואה בעיה בצירייה , אבל הגומייה של הצירייה הייתה אכולה לגמרי , יכול להיות שהבעיה היתה רק גומייה?

עוד לא בדקתי את העניין , הרכב עדיין במוסך {מחליפים בולמז"ים אחוריים} , אבל זו חוו"ד הדעת שקיבלתי , שהבעיה בגומיית צירייה ולא בצרייה עצמה.

השאלה שלי : האם רעש בפנייה נגרם גם כתוצאה מגומיית צרייה אכולה/גמורה?

לי הייתה פעם הבעייה הזאת בציריה וגם לי היו חריקות.

החלפתי צירייה ונגמרו החריקות.

כנראה אצלך זה רק הגומי...

פורסם

לי היה רעש כזה השבוע בלנטיס 2001 , בדקתי וראיתי שהמגן בוץ המקורי של האוטו פשוט התנתק ממקומו ויצר חיכוך עם הצמיג.

הגה לא ישר- כוון פרונט!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...