Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות באימיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעיקרון מה שאני עשיתי זה שיניתי את כל מה שמסומן בתמונה...

אחר כך תכבו את האימיול ואז תפעילו אותו ותתחברו לrazorback 2

(רק ליתר ביטחון לפני שאתם משנים תעשו על ההגדרות פרינט סקרין)

לשאלות- ICQ 271906999

MSN MESSENGER- [email protected]

מייל- [email protected]

והודעות פרטיות

untitled.JPG

פורסם

ברור שתיהיה לך מהירות גבוהה אתה מוריד מיליון קבצים ודבר שני מה שהוא כותב שם זה בדר"כ באג מציק. מלא פעמים קורה שאני מסמן עם העכבר והוא כותב שהמהירות גבוהה(מגיד 50) ואז אני ניכנס לאימול וזה בכלל מוריד על 10 ואז ישר הקו הזה גם מתיישר ומתחיל להראות שוב מהירות נכונה(האייקון ליד השעון).

אגב, יש עכשיו בערוץ גרמני RTL מרוץ פורמולה, שומי מקום שני וכבר היה 3 פעמים ב PIT ומקום ראשון פעמיים ונותרו עוד 7 סיבובים(משום מה נראה לי שזה שידור חוזר :/ )

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שיהיה לכם רק בריאות..

ולי יש LOW ID מישהו יכול להתחרות בזה?

אף פעם אל תתנו לטכנאים של נטויז'ין לגעת לכם ברשת כי גם טכנאי נורמלי לא יצליח לסדר את מה שהם עשו.

מאור שנכנס לדיכאון.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אזרחים יקרים, שלום רב.

ברצוני לההזכירכם כי עבירות מהירות הן עבירות מהחמורות בספר החוקים, האכיפה נגדן מתבצעת ביד קשה ובזרוע נטויה, והענישה היא הן בקנסות, הן בנקודות והן באפשרות שלילה.

בברכת מועדים לשמחה וגלישה בטוחה, ידידכם השוטר.

פורסם

אזרחים יקרים, שלום רב.

ברצוני לההזכירכם כי עבירות מהירות הן עבירות מהחמורות בספר החוקים, האכיפה נגדן מתבצעת ביד קשה ובזרוע נטויה, והענישה היא הן בקנסות, הן בנקודות והן באפשרות שלילה.

בברכת מועדים לשמחה וגלישה בטוחה, ידידכם השוטר.

מוזר שתומר חזר וגם השוטר חזר... צרוף מקרים?

i dont think so

הכל מקרה זה הכל שטויות, המהירות תלויה במספר אנשים שיש להם את הקובץ, אם אתם מורידים עשרים משחקים שיש אותם בממוצע למאה איש מה הפלא שזה יגיע למהירות כזו.

פורסם

תומר בימים האחרונים מתעניין בקניית 106 ראלי לפרוייקט, מישהו הולך לחזור בגדול

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מוזר שתומר חזר וגם השוטר חזר... צרוף מקרים?

i dont think so

הכל מקרה זה הכל שטויות, המהירות תלויה במספר אנשים שיש להם את הקובץ, אם אתם מורידים עשרים משחקים שיש אותם בממוצע למאה איש מה הפלא שזה יגיע למהירות כזו.

תוסיף לזה מהירות של 2מגה והעלאה של 150 ק' ותוסיף עוד 100 ג' של שיתוף אז תגיע למהירות הזו.

רז

פורסם
לא רוצה לפתוח עין אבל.... 180 ו 225מדברים בעד עצמם

כן, ידוע שפורנו מטיס את האימיול...

יש משהו שאתה ממליץ עליו מהרשימות שלך?:multi:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...