Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

:?

רציתי לדעת למה הצורך בקבל???

יש לי HU פיוניר

מגבר JBL 4CH 4*100 WATT

קומפוננט רוקפורד

אחוריים 9*6 פיוניר

סאב קיקר SOLO BARIC כרגע לא בשימוש!!!!

האם להתקנת המגבר ללא סאב יש צורך בקבל????

פורסם

גם שהסאב יהיה מורכב , לא בטוח שתצטרך קבל.

שווה להתקין ואז לראות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

התלבטתי בשאלה אחרת בפורום אם להתקין את הקיקר SOLOBARIC S12L7 שכבר

קיים ברשותי עם מגבר JBL 75.4 בגישור.

במקרה כזה אני מבין שכדאי לי קבל של 1F?

וקיט של 4G?

פורסם

במקרה כזה, עדיף שלא תחפש דרכי קיצור ותקרא את המאמר במלואו.

עדיף לבזבז הרבה זמן בקריאה ובהבנה, מאשר לבזבז הרבה כסף על משהו מבלי לדעת אם אתה צריך אותו בכלל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שימוש הקבל במערכות ברכב הוא כזה: כאשר מגיעים לקטעי מוזיקה שמערכת החשמל באוטו אינה יכולה לספק מספיק זרם בכדי שהצליל ישמע טוב הקבל יפתור את הבעיה בכך שיפרוק את עצמו בפיצ'ים (נק' הקיצון בסיגנל האודיו) ויזין אנרגיה נוספת לתוך המערכת.

אפשר לפשט את הענין ולהסתכל על קבל כמצבר נוסף (אגב המצבר באוטו גם הוא קבל אך קצב הפריקה שלו איטי מאוד). אם נחבר מצבר נוסף נוכל לספק יותר זרם ובכך להעמיס על המערכת מגברים עם הספקים גדולים.

פורסם

יניב, אם קראת את המאמר ואת דפי הויכוח, אז יכולת להבין בצורה ברורה שדבריו של FTP אינם תואמים למציאות שאנו חיים.

אולי על הנייר הוא רואה את המספרים שהוא מדבר עליהם, ויש לו הרבה טעויות בחשבון פשוט.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

השיעורים המקוריים של RC נמחקו מהDATABASE לפי מה שידוע לי.

(לפחות הלינקים אינם תקינים)...

אם אתה יכול תיצור איתי קשר באיסיקיו, אני יעביר לך את מה ששמרתי במחשב.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...