Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

הלך האוטו טוטאל לוס בתאונה כולם בריאים ושלמים תודה

קבלנו 65 אלף ש"ח מהביטוח, והסכום המוקצב לרכב הוא עד 70 אלף ש"ח

אמא שלי רוצה לחזור לפיג'ו 206 1.4 XT אבל לא ממש בא לנו כי היו לה לא מעט בעיות,

ההתלבטות עכשיו היא איזו מכונית לקנות? בתקציב הנ"ל

מה דעתכם?

אימי ראתה היום GOlf 1.6 שנת 01 שנראית חיצונית במצב טוב,

מכירים את המכונית? מה דעתכם על הGOLF ? מבחינת צריכת דלק, ביצועים, אמינות, גיר מנוע, טיפולים אחזקה וכו'

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין או אם יש לכם להמליץ לי בנוסף על רכב טוב בתקציב הנ"ל אודה לכם..

פורסם

אז ככה יחסית לפיג'ו זו עליית מדרגה אבל וזה אבל גדול, הגולף 1.6 הוא רכב חלש מאוד ולי היה את

הדגם של 100 כח סוס היה לא סוחבת כבדה מאוד (כטון 600) איכות הפלסטיקים ירודה, לא הכי אמינה

היו לי לא מעט בעיות (משאבת מים שהלכה חלונות חשמל וכו) וזה היה כשהרכב היה חדש יחסית (כ-שנתיים על הכביש) ואוכלת המון דלק טיפולים יקרים מאוד. אני לא מכיר את הפיג'ו אז קצת קשה לי להשוואת

בניהם אבל מנסיון אם אתה הולך על גולף אז לך על מנוע 2000 סמ"ק היא חזקה יותר ותתפלא אוכלת פחות דלק יחסית למנוע 2000סמ"ק

בהצלחה

נ,ב אשמח אם תנדב קצת נתונים על ה206 אני שוקל לרכוש כזו. תודה מראש.

פורסם
אז ככה יחסית לפיג'ו זו עליית מדרגה אבל וזה אבל גדול, הגולף 1.6 הוא רכב חלש מאוד ולי היה את

הדגם של 100 כח סוס היה לא סוחבת כבדה מאוד (כטון 600)

זו לא חוכמה לכתוב בכותרות ללא בסיס וללא נימוקים! אין בכך שום העשרת ידע לחברי הפורום!

מה גם שאין מקום בפורום לנתונים שגויים.

הגולף המדוברת אינה שוקלת 1.6 טון. תשכח מזה.

ועל איזו עליית מדרגה בדיוק אתה מדבר? פרט כשאתה כותב. האם התכוונת לנוחות? לבטיחות? לאיכות? למרווח פנים? להתנהגות?

חבל למלא את הפורום בהודעות חסרות תועלת.

בתקווה לת'רדים אינפורמטיביים יותר,

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

הנה מידע טכני על הגולף.. והיא ממש לא שוקל 1.6 טון..

http://www.carfolio.com/specifications/models/id/?id=81180

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא הגיוני בחיי םשרכב משפחתי ממוצע יעלה על טון 2xx קילו

עכשיו לגבי הגולף היא 110 כ"ס , אבל מה שכן, המון התריעו מפני מכונית גרמנית מבחינת חלפים תיקונים טיפולים וצריכת דלק שבערך ממוצעת 11/10:1.

לגבי הפיג'ו, על העיצוב זה עניין של טעם, אני מאוד אוהב, מכונית קומפקטית, מאוד נוחה, יציבה על הכביש(למרות שברוחות ממש חזקות האוטו דיי רוקד(קרה בעבר), (היה לי XT 02 1400 סמ"ק) ולפי מה שנוכחנו עקב הטוטאל לוס שאחי עשה, היא גם בטיחותית ולא מתפרקת כמו רוב האסיתיות שבד"רכ אני רואה מעוכות בכבישי הארץ... או שזה היה סתם עניין של מזל...

אם אתה מחפש מטוס, זה לא הרכב בשבילך 15.4 שניות להגיע עד 100 קמ"ש זה בהחלט לא משהו, וחוצמזה היא מאוד חלשה עם ה75 כ"ס שלה , עם יותר מ3 אנשים באוטו מרגישים את הכבדות ושלא נדבר על מזגן בנסיעה, האוטו ממש נהיה עגלה , עוד בעיה שהייתה לי היא בעיה של קיק דאון בלי שום סיבה בתדירות גבוה, ומשיכות הילוכים ל6אלף טורים בהילוך ראשון או תוך כדי נהיגה...מה שגורם גם לצריכת דלק מואצת...

בקיצור, אם כבר 206, אז רק את הדגם 1600 XT , יש לו 110 כ"ס אם אני לא טועה, וזה כביכול הרכב שאנחנו מחפשים עכשיו,

לפי מה שבדקת ה1600 גם יותר חסכונית

א

• תוכן חדש...