Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו ג'סטי 92 והלך לי המנוע. המנוע היה קרבורטור והמוסכניק שלי רוצה להחליף לי את המנוע למנוע הזרקה של ג'סטי 94.

לפי מה שהוא אומר וגם בסובארו הסבירו לי שסעפת יניקה שלי לא תתאים למנוע ההזרקה (החדש) כיוון שיש חיבור אחד יותר בראש המנוע ההזרקה.

ההצעה שלו הייתה לסתום את אחד החורים, הוא טוען שהמכונאי שלו אמר שזה אפשרי.

אני מבין בזה בערך כלום ומבקש את עצתכם. האם ניתן לעשות דבר כזה? האם המנוע יתפקד בצורה טובה?

תודה לכל המגיבים.

פורסם
יש לי סובארו ג'סטי 92 והלך לי המנוע. המנוע היה קרבורטור והמוסכניק שלי רוצה להחליף לי את המנוע למנוע הזרקה של ג'סטי 94.

לפי מה שהוא אומר וגם בסובארו הסבירו לי שסעפת יניקה שלי לא תתאים למנוע ההזרקה (החדש) כיוון שיש חיבור אחד יותר בראש המנוע ההזרקה.

אני מבין בזה בערך כלום ומבקש את עצתכם. האם ניתן לעשות דבר כזה? האם המנוע יתפקד בצורה טובה?

תודה לכל המגיבים.

מבלי לדעת איפה החיבור ה"מיותר" ממוקם קשה לדעת אם ניתן לאטום אותו בצורה פשוטה ולא מזיקה או שמה מדובר בקומבינה שלא בטוח תחזיק מעמד זמן רב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הסכום שתעלה לך סעפת משומשת מפירוק, זניח ביחס לעלות הפרוייקט של החלפת המנוע.

מומלץ להשקיע עכשיו, ולא להתחרט אח"כ

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
בהנחה שהוא מקצועי ויודע מה הוא עושה וסותם את הפתח הנכון, האם יש כזה דבר בכלל?

תראה...

ג'אסטי 94 מכילה הזרקת דלק רב נקודתית, חיישן MAP ועוד אי אילו "תופינים" שאין ברכב עם קרבורטור.

ההבדלים בין הסעפות היסטריים (חורים למזרקים וכד').

אני מציע לחפש סעפת מתאימה לקרברטור (או אפשר לפרק מהמנוע הקודם וליישר את הסעפת ?).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כנראה שלא הייתי מספיק ברור:

המנוע הקודם (קרבורטור) מת!

המנוע הנוכחי (המיועד) הוא הזרקה.

לא קיימת סעפת שמתאימה במקור לג'סטי 92 ומנוע הזרקה

הצילו!!!!!

פורסם
אתה מתנדב לבוא לשבת בתא המנוע ולנהל את מערכת ההזרקה וההצתה ? :?

שלום.

הוא גם יכניס אצבע בתור למדה ועוד אצבע בתור חישן אויר ואים הפה יחלק את הדלק לכול הצילנדרים

יש רק שלול זה אפשרי רק צריך לעמוד בקצב.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

הוא גם יכניס אצבע בתור למדה ועוד אצבע בתור חישן אויר ואים הפה יחלק את הדלק לכול הצילנדרים

יש רק שלול זה אפשרי רק צריך לעמוד בקצב.

בברכה בני ל.

אפשר לתת לו חליל
פורסם

תודה לכל המגיבים.

שלום רב!

תאמר למכונאי שלך שאתה מודה לו ומוותר על "התענוג"בהרכבת מנוע מוזרק לגאסטי ושיחפש לך מנוע

של גאסטי 1200 והרכב את הקרבורטור הנוכחי על הסעפת של המנוע 1200(אפשרי עם קצת קומבינציות), ושכח בכלל ממנוע מוזרק בגאסטי 92!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...