Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו עם סיומת 27. הגיוני?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

היום עקף אותי סמוך לחוף הכרמל בחיפה רכב מסוג פיאט אונו בצבע לבן, שהסיומת במספר הרישוי היה 27.

האם משרד הרישוי נתן בזמנו גם סיומת 27 לאונואים? עד כה ראיתי מכוניות כאלה עם סיומות 05 ו- 19 בלבד.

תודה מראש.

פורסם

נכון, התלוננת (ובצדק) בפורום התמיכה על התגובות, הן נמחקו. הבעיה היא שהן גם צודקות. השרשור שלך לא מתאים לפורום הזה פשוט מכיוון שהשאלה הזאת כל כך תלושה מהמציאות וחסרת משמעות. אני משאיר אותו פתוח בינתיים רק בגלל הסיכוי שבאמת יש משהו מהותי מאחורי השאלה שלך, אז אתה מוזמן להסביר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כבר מדברים על סיומות - ראיתי על רכבים חדשים את הסיומת 14. האם אלו הסיומות החדשות שנותן משרד התחבורה לכל הרכבים החדשים?

מחכה לתשובה של ZVIT, שיודע הכל.

פורסם
נכון, התלוננת (ובצדק) בפורום התמיכה על התגובות, הן נמחקו. הבעיה היא שהן גם צודקות. השרשור שלך לא מתאים לפורום הזה פשוט מכיוון שהשאלה הזאת כל כך תלושה מהמציאות וחסרת משמעות. אני משאיר אותו פתוח בינתיים רק בגלל הסיכוי שבאמת יש משהו מהותי מאחורי השאלה שלך, אז אתה מוזמן להסביר.

רוני

אם הנושא לא מתאים לפורום אפשרי להעבירו לפורום "אוף טופיק". אולי לשם הוא יותר מתאים.

כאחד ששם לב כבר למעלה מ- 6 שנים לסיומות של מספרי הרישוי של כלי רכב שונים, ובעיקר של דגמי פיאט למיניהם נושא זה מעניין מאוד.

פעם ראשונה בחיים ראיתי אונו עם סיומת 27 וכולה רציתי לדעת האם משרד הרישוי ניפק את הסיומת הזאת לרכבים הנ"ל. זה הכל.

פורסם
אם כבר מדברים על סיומות - ראיתי על רכבים חדשים את הסיומת 14. האם אלו הסיומות החדשות שנותן משרד התחבורה לכל הרכבים החדשים?

מחכה לתשובה של ZVIT, שיודע הכל.

סיומות 14 הם סיומות חדשות, ראיתי אותם על דגמי "יונדאי" בלבד עד כה.

• אחראי פורום
פורסם

אני מקווה שתקבל תשובה מספקת ממני,אני מדגיש שזה ידע כללי וזה לא בטוח ורשמי.

אז ככה:

כל יבואן מקבל כמות מסויימת של מספרים לכל שנה. נגיד שלפיאט היה ב-96, 5000

מספרי רישוי עם סיומת 19. אוקיי?

ידוע (כנראה רק לי ולך...) שגם הפונטו שווקה עם סיומת 19. יכול להיות

שאותה אונו ,"נתקעה" אצל היבואן עד סוף 96, המספרים נגמרו והוא מכר

אותה עם 27 שזו הסיומת שבאה אח"כ.

זה נכון שזה נדיר, אני לא ראיתי כזה אף פעם.

ולמי שיגיד שאנחנו משוגעים -

אה...כן,נכון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היום ראיתי SL65 V12 KOMPRESSOR עם לוחיות הרשוי 0018 BR

וראיתי גם בנטלי GT (ועוד מולינר) עם לוחית הרשוי II0019MI

אה, וגם ראיתי לאדה ספוטניק עם לוחיית הרשוי AA9812KB

נ.ב. אתה באמת רוצה לומר שהתלוננת בפורום התמיכה? בואנה, אתה תותח. :-P

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

סיומת 27 לאונו היא אפשרית אם היה לפיאט מלאי של אונו שנשאר, וזה בהחלט סביר.

(בדיוק כמו שמסתובבות כמה עשרות 306 פיג'ו עם סיומת 56)

סימות 14 היא הסיומת החמה עכשיו, ובסופו של דבר כמעט כל היבואנים ישתמשו בה.

נכון לעכשיו משתמשים בסיומת 14:

רנו-ניסאן, יונדאי-מיצובישי, שברולט-אופל, מאזדה-פורד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיאט אונו נמכרה בישראל עד לשנת המודל 96 (כולל) ובשנת 96 הסיומת של פיאט היתה (גם) 27 ככה שזה בהחלט ייתכן. אישית לא זכור לי שראיתי אונו עם הסיומת הנ"ל.

פורסם
פיאט אונו נמכרה בישראל עד לשנת המודל 96 (כולל) ובשנת 96 הסיומת של פיאט היתה (גם) 27 ככה שזה בהחלט ייתכן. אישית לא זכור לי שראיתי אונו עם הסיומת הנ"ל.

זה כבר מתחיל לעצבן אותי, אני רואה אתכם בעיני רוחי מחפשים בהיסטריה את מספרי הרישוי של כל פיאט אונו שאתם רואים בכביש, ופולטים קולות אכזבה בכל עת שהסיומת שלהם היא 26 ולא 27. תעשו לי טובה ותמצאו משהו פחות דבילי להיות פנאטים לגביו. ואת זה, stio, אני אומר באמת בשיא העדינות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תמיד יש לך את המידע הנכון והמפורט בנושא, מאיפה אתה "שואב" את המידע?

יש לי זכרון צילומי למספרים - זה כל הסיפור כולו.

תגיד לי את מס כרטיס האשראי שלך ומס הזהות -ויש לי פיצה חינם לכל החיים :-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ידוע לי על פיורינו וטמפרה עם סיומת 27

אבל הם שווקו עד שנת 96 הקלנדרית

האונו כפי שידוע לי שווקה בארץ עד 1995 ואז הפונטו החליפה אותה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...