Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחו לי שאני לא ירבה במילים הצהרות ודברי כעס, כל כולי מוקדש להחזיר את הנסיכה שלי לכביש ולצאת מהכאב הפיזי והנפשי שאני נמצא בו...

עד שסוף סוף מצאתי וקניתי את המכונית שלי, החזרתי אותה מהמוסך לאחר יישור קו מקיף ובדרך לסדרת צילומים בשביל להשוויץ (גם על דפי הפורום) זה מה שקרה:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה קרה לה :shock:

היא לא הייתה אוטומטית או שזו אחרת ?

בכל מקרה מה הנזק?

אני מקווה שלא משהו רציני ...

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

אני מבין את הכאב שלך, אבל זה לא כזה גרוע.

נראה שהפגוש אפילו די שלם, אולי אפשר להשמיש אותו, הגריל נשבר ואני לא רואה כיפופי פח משמעותיים, אולי קצת במכסה מנוע.

שום דבר שמעט מגע של פחח אוהב לא יכול להחזיר. אל תצטער יותר מדי - אפשר לסדר את זה ואפילו לא מאוד ביוקר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ותנחשו למה...?

כי איזה קבלן טמבל שמע"צ שכרה החליט להציב כיכר מאולתרת מגדר פלדה באמצע הכביש, ללא כל שילוט או אורות אזהרה ויש לציין שהכביש לא מואר, התוצאה?

5 כלי רכב שהתנגשו בערמת הברזלים שהונחה על הכביש ממש אחד אחרי השני, נפלו למלכודת המסוכנת הזאת, אני אישית כעט ודרסתי את הנהגת בסוזוקי בלנו שנכנסה בכיכר ממש 40 שניות לפני, שברתי את כל ההגה ימינה נכנסתי ב"כיכר" ועפתי לתוך גדר ותעלה בצד הכביש.

אהה כן, והניידת שהוזמנה למקום הארוע גם נכנסה ב "כיכר" וחוץ מזה אני לא זוכר יותר מידי כי פינו אותי לבית החולים וביליתי שם את הלילה...

נתן ושבי, החברים/מכונאים שלי שאני חייב להם תודה ענקית ששמרו על האוטו כשאני הייתי בבית החולים.

עוד משהו קטן, הקבלן נעצר בלילה על רשלונות.

למה הוא לא האיר את הכיכר? למה הוא לא שם שלטי אזהרה? ביחד איתי הושבתו עוד 4 כלי רכב וכמעט כולם יצאו פצועים, הכל בגלל קמצנות זלזול ואי אכפתיות מצד הקבלן ומע"צ.

אני עכשיו בחופשת מחלה בבית תר אחרי חלקים בשביל להחזיר את האוטו לכביש, שום ביטוח לא ישבית את הנסיכה שלי.

4.JPG

5.JPG

6.JPG

פורסם

למה להשבית ?

אין שום פגיעה למנוע ככה זה נראה , מה הושבת ?

מה בדבר הביטוח ?

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
למה להשבית ?

אין שום פגיעה למנוע ככה זה נראה , מה הושבת ?

מה בדבר הביטוח ?

1. כי קורת רוחב נפגעה

2. כי החלקים לאוטו עולים הון

3. כי רק רדיאטורים איטרקולר וכל הקולרים למיניהם + הפנסים + מגן קדמי וכל מה שכולל בו

עולים קרוב ל 20.000 ש"ח וזה לא כולל עבודה, מע"מ, וצבע כללי לאוטו שנשרטה בכל חלקי

גופה מגדר תייל שהייתי בצד הכביש.

ולא זו לא האוטומטית, היום רציתי כל-כך לבשר על הרכישה החדשה שלי (ורק שלי!) קאפה טורבו, ואתמול לאחר שבועיים של השקעה במוסך בדרך הביתה זה מה שקרה...

מדינה ביזיון, אני נלחם בשביל להחזיר את היפה שלי לכביש אפילו שיש לה קורת רוחב פגועה.

פורסם

משתתף בצערך, חבל מאוד שבגלל קבלן נקניק שכזה נפגעת.

מדהים אותי שלמישהו יש את החוצפה לעשות כזה דבר - לזרוק ערימת ברזלים באמצע כביש לא מואר, ללא טיפת מחשבה להשלכות.

אהה כן' date=' [b']והניידת שהוזמנה למקום הארוע גם נכנסה ב "כיכר"[/b] וחוץ מזה אני לא זוכר יותר מידי כי פינו אותי לבית החולים וביליתי שם את הלילה...

ועל זה, הקטע המודגש, כל מה שיש לי להגיד הוא: :shock:

פורסם

גבר, אני משתתף בצערך......

קרה לנו דבר דומה(האוטו שלי ושל אבא שלי) אם הפיאט אונו שלנו, אומנם לא לנצ'יה אבל בכול זאת

אבא שלי החליק אם האוטו על צבע ביום גשום ונכנס בפולסקוואגן טרנספוטר. הרכב הלך טוטלוס(רק חלקי פח) אבל אבא שלי השקיע כסף והחזיר אותו מהמתים והיום הוא נוסע כמו חדש................

תחזיר את הלנצי'ה שלך מהמתים, זמנה עוד לא הגיעה

פורסם

אם היית קורא את השירשור היית רואה שכבר פירסמו את זה.

ולנצ'יהוליסט משתתף בצערך, תנסה לתבוע את הקבלן לתיקון מלא של האוטו בגלל שהוא עם רגש סנטימנטלי וכל מיני דברים כאלו, נראה לי שיש סיכוי סביר שתזכה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

פשוט אין מילים...

משתתף בכל ליבי בצערך. לצערי הרב זה המירב שאנו יכולים לעשות במידנה המחורבנת הזו. כנראה שהתאבדות של אנשים מטעמה של מע"צ לא הזיז שם מספיק דברים.

חבל. כי בפעמים אחרות בעבר זה נגמר אחרת (לא רק בפגיעות פח/גוף קלות) ואם המצב לא ישתנה ומהר זה ימשיך כך.

לצערי, אני לא יכול להגיד לך שאתה יכול להתנחם מהעובדה כי אתה מיני רבים אשר נפגעו מרשלנות פושעת שכזו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...