Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בל"ג בעומר שמנו מוזיקה בווליום ואז כנראה מישהו נגע ברדיו דיסק ושם את הטרבל על 3 מתוך 6, או שפתחו קצת יותר מידי את הגיין.

אבל בכל מקרה פתאום שמעו פיצוץ חזק מהטווטרים, אבל הם לא שבקו חיים, עדיין שומעים בהם אבל חלש וגרוע, והסאונד עכשיו קצת מעיק ולא כמו שהוא היה.

השאלה היא האם הם נשרפו?

יכול להיות שנגרם נזק גם לוופר (למיד)?

להחליף את הטוויטרים זה באמת הפתרון או שצריך להחליף את כל הסט?

מאיפה אני יכול להשיג טוויטרים של מגנט?

פורסם

תראה לקנות טוויטרים בלי קומפוננט זה יוצא יקר לפחות טוויטרים על רמה

אני לא חושב שקרה משהו למיד כי הוא העלה את הטרבל ובקומפוננט זה אמור להעלות את את הווליום של הטוויטר ולא של המיד

תבדוק מחירים אם שווה לך או לא

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

עד כמה שידוע לי, רמקול שנשרף לא משמיע כלום, אבל את הטוויטרים שלי כן שומעים אבל שומעים אותם חלש...

איך זה שעדיין שומעים בהם?

זה בטוח רק להחליף טווטרים והמערכת תחזור לקדמותה?

טוויטרים של 15 שקל שיחוברו לקרוס יעשו את העבודה? (בינתיים אני לא מתכוון להכנס כאלה לרכב אלא אם תגידו שזה שווה...).

פורסם

אין כבר מה לעשות איתם

אם תשים אותם טוויטרים מן הסתם יחזור להיות כמו שהיה

והטווטרים של ה15 שקל זה הבדל שמיים וארץ לטווטרים של איזה קימפוננט ממש לא הייתי מציע לך זה רק אם המצב על הפנים

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

Guest תמיר .א.
פורסם

מה שמתפוצץ בדרך כלל זה הקבל, כנראה אחרי ההתפוצצות הטויטר קיבל סיגנל ללא חיתוך נמוך והסליל נהרס ואתה שומע חלש.

זה מה שקורא שמתמשים בקבלים פשוטים. שלא מתאימים לזרם חילופין.

תמיר

פורסם

זה מה שקורא שמתמשים בקבלים פשוטים. שלא מתאימים לזרם חילופין.

תמיר

מצטער על הבורות, אבל לא כ"כ הבנתי את המשפט, למה בדיוק התכוונת במשפט הזה?

יש סיכוי להשיג טוויטרים חדשים של מגנט ובמחיר שפוי?

פורסם

הקומפוננט שלי עלה 280 ש"ח, אם אני הולך להוציא עכשיו עוד 300 שקל (או יותר) אז אני כבר מעדיף לקנות פיוניר 6X9 260W (כי אין לי אחוריים...).

פורסם

כרגע יש לי מגבר, סאב וקמפוננט הרוס של מגנט...

אם התפוצץ לי הקבל, זה אומר שאני צריך להחליף גם את הקרוס?

פורסם

מה שקרה סביר להניח, שהרסת את הטוויטרים עם עוצמה גבוהה קבועה, שלא הספיקה להרוס

את המידים, כי הפסקת את זה "בזמן".

אם היית ממשיך לספק להם גם לאחר שהטוויטרים שבקו חיים, המידים היו הבאים בתור אחריהם.

וכך בעצם למדת שיעור בחיים:

לא לספק עוצמה גבוהה קבועה ממה שהרמקול מסוגל לקבל, ובטח ובטח לא כשמדובר באות מעוות.

כעת, נותר לך להחליט:

או שאתה קונה סט דומה, אך הפעם נוהג במשנה זהירות.

או שתקנה סט שיהיה חזק יותר ויתאים לדרישות הנוכחיות שלך...

פורסם

חבל אם יש לך סאב ומגבר אתה יכול לקנות במקום 6X9 שלא יוסיפו במיוחד קומפוננט חדש כמו שבלאק מזדה אמר או לנסות לתקן את הנזק אפילו אם יידרש בקניית טויטרים חדשים תצטרך פשוט להיזהר קצת..

פורסם

הקומפוננט שלי היה 70 RMS והמגבר שלי מספק 60 RMS ליציאה, כך שהקומפוננט מספיק חזק בשביל המגבר. הבעיה הייתה שהגיין היה פתוח יתר על המידה...

הפתרון היחיד זה להחליף את כל הקומפוננט?

אין מצב להחליף רק את הטווטרים? (ואת הקרוס אם צריך...)

ואם כבר קומפוננט, אז מה אתם אומרים על זה:

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=739

פורסם

אפשר לעשות הכל אבל השאלה אם זה ישתלם לקנות קרוסים או טויטרים חדשים של אותו דגם של הקומפוננט זו תהיה הזמנה מיוחדת

יכול מאוד להיות שלקנות חדש יהיה יותר זול

ואת הקומפוננט מטריקס הזה אני ממש לא מכיר. במידה ותצטרך לקנות חדש כמה אתה מקציב לזה?

• תוכן חדש...