Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בדקתי היום מחיר ביטוח מקיף עבור סיאט איביזה FR 1.8T

אני נהג צעיר (שנתיים+ על הכביש), לא היו לי תביעות קודמות, וכרגע אני בן 20, וגר באיזור מבוסס.

ביטוח ישיר נתן לי הצעה של 11,000 שקל :shock:

האם זה הגיוני בכלל ? יש לכם הצעות איפה אני יכול לבטח את האוטו במחיר יותר הגיוני ?

תודה רבה לעונים.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

ביטוח ישיר אמר לך בצורה עדינה שהם לא כל כך מעוניינים לבטח אותך.

לפני שאתה פורץ בבכי, תדע שהחברות הישירות לא כל כך אוהבות רכבים המוגדרים ספורטיביים. עוד פחות הן אוהבות נהגים חדשים שנוהגים בהם.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אוקיי כפי שציינתי אני לא נהג חדש, אלא צעיר. אבל הבנתי שהם לא אוהבים מכוניות ספורטיביות :?

יש לכם הצעות איפה לבטח את הרכב ?

פורסם

וואלה תודה רבה, ההצעה הכי נמוכה שקיבלתי היא 7100 שקל, שזה כבר נישמע קצת הגיוני. איך אני יודע מי נותן לי מחיר כזה ? כי כתוב באתר רק מחיר ולא שום שם של חברה.

פורסם

כן תודה רבה הצלחתי. אני לא מבין איך יכול להיות שאצל סוכן ביטוח אני מקבל הצעה הרבה יותר זולה מביטוח ישיר (שזה בלי סוכן) ?

פורסם
כן תודה רבה הצלחתי. אני לא מבין איך יכול להיות שאצל סוכן ביטוח אני מקבל הצעה הרבה יותר זולה מביטוח ישיר (שזה בלי סוכן) ?
העמלה של הסוכן אינה גבוהה כמו שמציגים אותה, היא די שולית. מעבר לכך, לחברות הישירות קיים מודל סטטיסטי שמחשב מה הסיכוי שהן תצטרכנה לפצות אותך, שלוקח בחשבון הרבה מאוד פרמטרים (חלקם אף נראים קטנוניים) החל מדברים סטנדרטיים כמו: תוצר הרכב, דגם הרכב, מספר נהגים, גיל הנהג וכו', ועד לק"מ שנתי ואפילו צבע הרכב. בביטוח ישיר היה (ואולי עדיין) נהוג לגבות יותר פרמייה מבעלי רכב בצבע אדום.

שאר החברות פועלות בשיטות פשוטות יותר ולכן לפעמים קיימים הבדלים מאוד משמעותיים.

האתרים האלה נותנים שרות מצוין בהשוואת מחירים, אבל בכל אופן, חשוב מאוד לפגוש פנים אל פנים את הסוכן ומשרדו ואין להסתפק בשיחת טלפון על-סמך המידע שמצאת באינטרנט, כדי שתדע, שאינך שם את כספך על קרן הצבי.

פורסם

קיבלת כבר את ההסבר, חברות הביטוח לא מעוניינות לבטח רכבים בעלי סיכוי גבוה יותר לתביעות, כל מה שנראה בעיניהם ספורטיבי, קופה, רכבים פתוחים למניהם וכו', הם יתנו להם מחירים גבוהים. כנ"ל נהגים חדשים או נהגים ללא היסטוריה ביטוחית כל שהיא. אם אתה מעל 24 (ועדיף מעל 30) בלי תביעות, עם 1.6 אוטומטי, תקבל מחיר טוב.

כמובן שיש יוצאים מהן הכלל, אבל זה לרוב הקו הכללי של החברות הללו.

תתחדש על האיביזה!

גיא

פורסם

קודם כל תודה רבה.

יש לי חבר עם איביזה 1.8T הדגם הישן יותר (ניראה לי שנת 2001), וזה אותו אוטו בעצם רק יש יותר, והוא משלם 4600 שקל ביטוח מקיף. אומנם הוא קצת יותר גדול ממני (בן 23) אבל עדיין הפער די גדול.

איך אפשר להסביר זאת ?

פורסם

עדכון קטן, אבא שלי פנה לסוכן ביטוח שהוא מכיר, בינתיים הוא הביא לו הצעה של 6800 שקל. אני מקווה שהוא ימצא הצעה טובה יותר, אבל גם זו הצעה טובה לפי מה שהבנתי.

פורסם

לפי מה שאני יודע ביטוח ישר הוא זול יותר מאשר לעשות אצל סוכן פרטי.אני לא יודע באיזה ביטוח ישיר בדקת אבל אני היתקשרתי לברר מחירים ב555, ויצא לי כמעט 1000 שקל פחות מאשר אצל סוכן לבטח הונדה.(אני גם כן נהג צעיר+חדש).

• תוכן חדש...