Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה!! שאלתי היא...בקרוב יהיה לי כמה אלפים טובים 20,000 בערך, ואני מתכנן להחזיק רכב ,יש לאבא שלי gmc ונדורה שנת 95 2500 סמ"ק בנזין..הרכב שמור מאוד מאוד..ולאבא שלי אין אפשרות לנהוג כי הוא קיבל 100% נכות עקב מחלה..ולכן הוא מתכוון לסדר פטור אגרת טסט(21 ש"ח בלבד לשנה)

והוא רוצה לתת לי את הרכב שאני הסע עליו,וביטוח לכזה רכב עולה בסביבות 2300 ש"ח החובה.השאלה היא האם כדאי לי מבחינת אחזקה להחזיק בו ולסדר אותו...סך הכול הוא רכב חייתי ומרווח מאוד..יש בו אופציות שחבל על הזמן...מה עדיף ?את הרכב של אבא בחינם? או לקנות רכב בכמה אלפים יותר חסכוני?

תודה

רכב בישבלי זה זה כמו בחורה , מפנקים אותו והוא יפנק אתכם.:roll:

http://images.google.co.il/images?q=gmc%20vandura&hl=iw&lr=&sa=N&tab=wi

פורסם

אוי נו

אתה יודע כמה תצטרך להוציא בחודש על דלק ?

ה 20 אלף יגמרו לך מהר מאוד וגם הביטוח אני רואה יקר.

תמכור את האוטו כזה אתה לא צריך אותו 450 שקל טנק בנזין?!?!?!

בקיצור תמכור אותו

ותשקיע את הכסף מהמכירה וה 20 אלף באטו אחר אני מבטיח לך תמצא אוטו הרבה יותר טוב שזולל הרבה פחות ועולה בבטיוח הרבה פחות כיף לנהיגה והכל הכל

בהצלחה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם אני לא טועה לאבא שלך יש פטור 100% ממיסים של אוטו חדש, הייתי שוקל אפשרות כזאת !!

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אני הייתי מפנה את המושבים מאחורה, שם שתי כורסאות עם מסאז', שטיחים מכל הכיוונים, מערכת סראונד, בר משקאות, מיטה נפתחת ומאפרה מכסף. בטוח שלא הייתי מחליף אותו באיזה צעצוע קטן.

אתה יכול גם להסב לגז, אם הדלק מטריד אותך.

dirty old man

need love too

פורסם

אולי באמריקה, כשליטר דלק עולה רק 2 שקל, שווה להחזיק רכב בנזין שכזה. בישראל לא.

אני במקומך מוכר את האוטו, וקונה משהו אחר. ה20 אלף שלך פולס הכסף שתקבל מהGMC, יספיקו לרכב דיזל טוב. אני בטוח.

השאלה היא, האם אתה מעוניין ברכב גדול או ברכב קטן? עניין הדלק כאן הוא קריטי מאוד.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...