Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית סטודנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

שמי אלי ואני סטודנט. במשך השנתיים האחרונות אחרי המון זיעה ו"התקמצנויות" הצלחתי לחסוך עד כ 15K עבור קניית רכב שאני חייב.

כפי שבטח ניתן להבין הרכב מאפייני הרכב שהכי חשובים לי הם האמינות גבוה, עלות חלפים וטיפולים זולה, צריכת דלק לא גבוה, ידנית כמובן.

אני יודע שהרוב ישר יכתבו את הדייהטסו שרייד או הסוברו גסטי אבל העניין הוא שאני בחור דיי גבוה ולא ממש נכנס טוב ברכב הזה עד כמה שאני יודע שהוא אמין.

אודה לכל הנותן עזרה בהצעתו לסוגי רכבים סביב ה 13-15k .

תודה מראש.

אלי.

פורסם

אם אמינות זה הדבר הכי חשוב - DL. אחריה פיאסטה, וסויפט יהיו אופציות טובות (ידני בלבד, אתה לא רוצה להסתבך עם גיר אוטומטי בן 15).

האם ב15K כללת עלויות ביטוח? חובה + צד ג (אתה לא רוצה לזוז מטר בלי צד ג...) יעלו לך 2-3K שקל בשנה. בנוסף יש עלויות תיקונים, דלק, טסט וכו', חשוב תמיד להשאיר בצד סכום מסויים בשביל לא להשבית רכב בגלל תקלה של 1500 שקל.

גיא

פורסם
פורד אסקורט

מסכים

פורד אסקורט (XR3I ואריקה)

עם נתייה לאריקה היא יותר יפה

יתאימו לך בול

האוטו לא גדול מבחוץ מבפנים יש בו מספיק מרחב לבחור גבוה (אני מטר 89 והייה לי מאוד נוח באריקה)

חלפים זולים

מנוע לא גדול.

פורסם
מסכים

פורד אסקורט (XR3I ואריקה)

עם נתייה לאריקה היא יותר יפה

יתאימו לך בול

האוטו לא גדול מבחוץ מבפנים יש בו מספיק מרחב לבחור גבוה (אני מטר 89 והייה לי מאוד נוח באריקה)

חלפים זולים

מנוע לא גדול.

לא אריקה ,שיקנה מהדגמים היותר חדשים ,הם נקראים זטה ,יש בהם איבזור יחסית עשיר ומחיר מגוחך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

פורד אסקורט\אריקה? אוקיי את זה אף אחד עדיין לא הציעה לי!

שוב אל תשכחו שאני סטודנט! כסף זה בדיוק מה שאין לי...

לפי מה שבדקתי המנוע שלהן הוא 1600 והשנתון הוא משהו בסביבות ה 92 בשביל מחיר שאני רציתי 15.

אין עוד הצעות ב 15k ?

ראיתי גם דייהו רייסר 97 במחיר הזה, לא להתקרב?

פורסם
פורד אסקורט\אריקה? אוקיי את זה אף אחד עדיין לא הציעה לי!

שוב אל תשכחו שאני סטודנט! כסף זה בדיוק מה שאין לי...

לפי מה שבדקתי המנוע שלהן הוא 1600 והשנתון הוא משהו בסביבות ה 92 בשביל מחיר שאני רציתי 15.

אין עוד הצעות ב 15k ?

ראיתי גם דייהו רייסר 97 במחיר הזה, לא להתקרב?

אתה תוכל לקנות גם שנת 93-4 במחיר של 15-16

לגבי דיההו רייסר

הייתי מציע לא להתקרב

חלפים זולים של אופל קודט אבל האוטו יחסית מתפרק אבל זול מאוד לתחזוקה

אין לי מושג לגבי תצרוכת דלק.

מה דעתך על מאזדה 323F ? (זה האוטו הם האורות שנפתחים למעליה)

שנת 92 נכנסת לך יה בתקציב.

לגבי אמינות האוטו הזה הרבנה יותר מאמין מאסקורט ורייסר המנוע שלו עושה 250+ קילומטרז ללא צורך בחלפה והבעיות שלו שמצריכות טיפולים הן בדרך כלל גיר אוטומטי.

פורסם
בתור סטודנט חשבת על קטנוע\אופנוע כאופציה ?

אתה יודע כמה עולה לעשות פלטינה ברגל? :wink:

קטנוע זה נחמד לפני שיש רשיון לרכב, בגיל 16...

לדעתי האישית, לא שווה את הסיכון בפציעה, והוא גבוה מאוד.

בפיאט אונו אולי החלקים זולים, אבל הם מתבלים מהר יחסית , והרכב לא ממש אמין.

אם אתה רוצה שקט נפשי, רכב אמין ואפילו עם מזגן טוב, קח סובארו DL, גם לא תתקשה למכור אותה בהמשך. הרכבים האלה דיי מבוקשים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אונו !, אני יגיד לך למה

לא אוכלת דלק

אמינה

חלקי חילוף זולים

נוחה מאוד

וכו וכו...

ועוד ישאר לך עודף

ו"אמינה" מאוד - ראה ערך כל הודעה שלישית בפורום הטכני הוא על בעיה באונו ..

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
ו"אמינה" מאוד - ראה ערך כל הודעה שלישית בפורום הטכני הוא על בעיה באונו ..
היית לך אונו בכלל שאתה מדבר ? אז לא אל תדבר באוויר ,ותבלבל ת'שכל, תראה גם איזה הודעות הם פותחים :x:evil::twisted:

ויש כאן מלא בעלי אונו!

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...