Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשרפה המנורה האחורית של האור , לא ברור בדיוק איך מפרקים את הבקלית.

יש מין מכסה אליפטי בקורה האחורית שכשפותחים אותו יש מין אום כוכב כזה , יכול להיות שהוא היחידי שמחזיק את הבקלית (היא ממש ארוכה והאום יחסית בשליש העליון)?

פורסם

יש עוד אום כזה מתוך תא המטען עצמו. בזמן הפרוק הזהר שלא יפלו האומים פנימה אל תוך הפח הכפול כי הם יבלעו שם. עליך להשתמש בבוקסה עם מאריך (כמדומני 17 מ"מ).

שים לב שנורת האור האחורי למרות היותה קטנה הספקה צריך להיות 10W ולא 5W כמקובל ואם לא תקפיד על כך, תידלק נורת תקלת אורות בלוח השעונים.

המסקנה היא שגם להחליף נורה כראוי צריך לדעת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אתה צודק לגבי לדעת להחליף מנורה.

האו לא נראה אום שמתאים לבוקסה אלה מין פרפר כזה בצורת כוכב , אולי השני זה שלא ראיתי הוא 17 מ"מ?

פורסם

כמו שרפי ציין, ישנו עוד אום בדיוק כמו למעלה, בתא המטען, מאחורי הבטנה השחורה.

אם תשים לב, בארגז כלים שמגיע על הגלגל הרזרבי, ישנו מברג, ובנוסף ישנו עוד חלק אפור מפלסטיק, שמתאים בדיוק לאומים הללו. את המברג אתה יכול להכניס בתוך החלק האפור, וזה ישמש לך כמפתח לאומים (המברג יהיה הידית).

לאחר שאתה מפרק את שני האומים, משוך בזהירות את כל הבקלית החוצה. יש לנתק אותה מהחוט שמחבר אותה אל הרכב.

אז יש להבריג 4 ברגים בבקלית עצמה (המברג ההוא מארגז הכלים יתאים בדיוק), על מנת לשלוף את כל הפאנל עם ארבעת הנורות.

כדי לחבר, חזור על התהליך בסדר הפוך.

צירפתי כמה תמונות, מפרוייקט קטן שעשיתי אצלי, של נקיון הזוהמה שהצטברה אצלי מאחורי הבקליות.

מקווה שעזרתי.

גדעון.

bak1.jpg

bak2.jpg

bak3.jpg

bak4.jpg

bak5.jpg

!AWDSOME

פורסם

מצטרף לשאלה של פותח התרד, רק לגבי פונטו 75 דור ראשון.

בפונטו דור ראשון בבקליות אין בכלל ברגים, ואין לי מושג איך לפתוח אותה.

תודה לעונים.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

בנוסף, תמונות של כלי העבודה (סימנתי לך אותם), ומיקום האום השני.

ד"א, החלק האפור משמש, בצידו השני, להסרת המכסים מהונטילים בגלגלים.

פליקס, לגבי ה MK1, אני לא ממש יודע, אבל אני מוכן לבדוק, לדודתי יש אחת.

גדעון.

bak6.jpg

bak7.jpg

bak8.jpg

bak9.jpg

bak10.jpg

!AWDSOME

פורסם
מצטרף לשאלה של פותח התרד, רק לגבי פונטו 75 דור ראשון.

בפונטו דור ראשון בבקליות אין בכלל ברגים, ואין לי מושג איך לפתוח אותה.

תודה לעונים.

פליקס

יש ויש...

תבדוק טוב

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בדקתי ומצאתי שהבקלית כולה ללא ברגים. פתחתי את התא מטען ולא מצאתי ברגים. בנוסף לא מצאתי מקום כלשהו שניתן ללחוץ עליו כדי שהבקלית תצא (כמו בפיאט אונו). אשמח אם תראו תמונה או המחשה למיקום הברגים ואופן פירוק הבקלית.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, מבדיקה קצרה מאוד שעשיתי בפונטו של אוראל (RS), ראינו שהדרך לפירוק הבקלית, היא זהה לזו של הספייס. אם תסתכל אצלך ברכב, אמורים להיות שני עיגולים מפלסטיק מבפנים, על הקורות האחוריות. מאחוריהם יש את 2 האומים העליונים. בנוסף, בתא המטען מצוים השניים האחרים. קצת יותר קשה להגיע אליהם מאשר בספייס, אבל הם שם.

אם תרצה, נצלם תמונות מחר של מיקומי הברגים.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

מתוך הרכב, בפלסטיק האפור, מול חלקו העליון של הפנס האחורי יש פקק שמתחתיו נמצא האום העליון של הפנס. בתוך תא המטען, מול חלקו התחתון של הפנס, יש חור בשטיח הפנימי ומשם מגיעים לאום התחתון של הפנס.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי, גדעון וBIGMAK (שעזר לי בפרטי) תודה לכולכם. הבנתי כבר היכן הברגים, פשוט חישפתי אותם על הבקלית עצמה, ולא הבנתי לאן הם מתחבאים לי. :)

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...