Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לסופ"ש - ויקי נוהגת ב-SL55 מול SLK55 ב-Fifth Gear

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו לינק

25 מגה. 4 דקות. ויקי באטלר הנדרסון משווה בין SL55 ל-SLK55 במסלול הניסויים של Fifth Gear. כמה זוויות צילום מרשימות, כמה הפתעות, ובסה"כ סרטון מעולה. (דורש DIVX)

אם תהיו נחמדים יש עוד על הכוונת :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חביב, לא יותר מזה (לטעמי).

מה שכן אני אוהב, זה שהם תמיד אוביקטיבים בפיפט' גיר. וזה מה שגורם למבחנים להיות יותר מדוייקים.

וויקי אכן יודעת להעביר את המסר...

תודה רבה על הסרטון !

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

בקיצר.. אני רוצה את הSLK55 AMG :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מצחיק כשהיא מקללת...

:)

חוץ מזה, רוני, אין מצב לאיזה סרטון חדש של טיף (נידל)? (כן, אני יודע שאתה לא משתגע עליו...)

חוץ מזה, ויקי בסדר גמור !

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מצחיק כשהיא מקללת...

:)

חוץ מזה, רוני, אין מצב לאיזה סרטון חדש של טיף (נידל)? (כן, אני יודע שאתה לא משתגע עליו...)

חוץ מזה, ויקי בסדר גמור !

רוני בהנחה שמה שהוא אמר נכון אפשר לדעת מה לא בסדר בטיף נידל? לדעתי הוא אחד הנהגים והכתבים הטובים בעולם ושמשלבים אותם בהילוך חמישי זה אחד הדברים היותר מדהימים שרואים

פורסם

מה שהוא אומר זה בהחלט לא נכון, אין לי שום בעיה עם טיפ, גם לדעתי הוא אחד הנהגים הטובים בעולם ומגיש בסדר גמור. אני פשוט אוהב את קלארקסון יותר.

לראיה - הסרטון הבא יהיה של טיפ, עושה שטויות על הקרח :-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרטון נחמד, לא יודע למה אבל צפיתי בו 3 פעמים ברצף, כנראה בגלל המבטא והצחוק שלה:-)

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם
מה שהוא אומר זה בהחלט לא נכון, אין לי שום בעיה עם טיפ, גם לדעתי הוא אחד הנהגים הטובים בעולם ומגיש בסדר גמור. אני פשוט אוהב את קלארקסון יותר.

לראיה - הסרטון הבא יהיה של טיפ, עושה שטויות על הקרח :-D

רוני

הוא מגיש נוראי, הוא לא יודע לדבר מול קהל. שפת הגוף שלו נורא טיפשית, ודוגמא מושלמת לזה זה הכתבה על הבוקסטר החדשה.

בכלל, לרובם בכלל אין יכולת הגשה, אז אחלה שהם נהגים טובים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...