Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכמובן שהיא עושה זאת בצורה הכי מעצבנת שאפשר - לפעמים נוסעת חלק, ולפעמים משתנקת, מגמגמת ונכבית. (למה לעזאזל כשמשהו מתקלקל הוא לא יכול פשוט להתקלקל וזהו? למה הוא חייב להאבק ולהלחם על קיומו עד השניה האחרונה, ואז כמובן להתקלקל סופית ברגע הכי גרוע?).

בכל מקרה, עוד חוק מרפי התרחש והיום במוסך היא הייתה בסדר גמור. כמובן שבאתי לקחת, נסעתי ושוב זה קרה...

אבל מההתחלה:

ביום ראשון בלילה נסעתי לי, עצרתי ברמזור, נעשה ירוק, לחצתי, ראשון, שני, העברה לשלישי והאוטו מתחיל לגמגם. לא סוחב, רעידות מלפנים ובכלל, מרגיש כאילו הוא הולך להתפוצץ עוד רגע. (לא דבר נדיר כפי שאני רואה עם כל המכוניות שנשרפות בזמן האחרון).

בקיצור, מאיט לעצור בצד, הסל"ד נופל והאוטו פשוט נכבה.

יוצא החוצה, בודק. מתניע, בודק שוב. כלום. נוסע הביתה.

למחרת בבוקר - הכל בסדר.

בערב - שוב זה קורה. בדרך של קילומטר וחצי הוא נכבה 3 פעמים. שוב גמגומים, לא סוחב, רעידות...

היום בבוקר - נסעתי למוסך בזהירות, לא עובר 3000 סל"ד, רגוע מאוד.

במוסך יוסי בודק בנסיעה - כלום. בודק במחשב - משהו לא בסדר עם אחד מהפלגים, מחליף את כולם. בודק שוב - בסדר.

חוזר בערב לקחת את האוטו, נוסע - הכל בסדר. לוחץ קצת - האוטו נוסע פצצה. החלפת פלגים זה שיפור אדיר, כנראה. המנוע עובד חלק לגמרי, אין קפיצות בפקק... אדיר.

עד ששוב זה קורה, בכניסה להרצליה. גמגומים, חוסר סחיבה, רעידות... נכבה.

מניע ונוסע שוב, קורה עוד פעמיים בדרך אבל בסוף הגעתי הביתה.

מחר כמובן שוב למוסך - אבל מה לעזאזל האוטו רוצה ממני??

עוד נקודות שאולי שווה לציין - התנעה מחדש לוקחת כמה שניות ומנות נדיבות של גז. בעמידה נשמעת שריקה חלשה וקבועה, וכן צפצופים מאוד עדינים שמשתנים עם הלחיצה על הגז. שניהם מאוד חלשים וקשה לשמוע אותם אם יש תנועה מסביב.

רעיונות?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ריליי משאבת דלק.

זה ניחוש שלי גם כן, אבל לא רציתי להגיד (בהתחלה חשבתי שזה פלאג שקפץ).

קרה לך, שאתה בטוח שזה זה? או שאתה גם סתם מנחש?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הרשה לי לברך אותך בשם מוסך ליטל, מנהלו וצוות עובדיו - טוב לראות אותך שוב, התגעגענו!

:D

הם באמת התפלאו עד עכשיו. מאז שאני עם האוטו החדש אני מגיע אליהם רק לשטויות. החלפת בקליות לפנסי איתות, הדבקת מדבקות חדשות, יישור דלת ימין וכולי... סוף סוף אני מגיע עם בעיה רצינית!! (באמת לקח יותר מחודשיים :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הטורים עולים ויורדים בגימגום גס עד שהרכב נכבה?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ב-GTI היה לי אותו סיפור...גימגומים,נכבה,מקרטע...מה זה כבר השתגעתי קיללתיהתייאשתי...בסוף פירקתי את ה חיישן זרימת אוויר(AIR FLOW METER) ניקיתי אותו טוב טוב עם ספריי קרבורטור מבפנים...וראה זה פלא הנביילה טסה!!

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

רוני סוף סוף הבנתי את החתימה שלך -

"VTS - את ההבדל תרגיש במוסך" :lol:

דרך אגב אצלי גם לפעמים כשה מתניעים את הרכב הוא נותן אפקט אמובילייזר זאת אומרת, ישר אחרי שמתניעים הוא נכבה. אבל זה ממש לעיתים רחוקות ולמזלי הוא לא נחנק באמצע הנסיעה. (עדיין). :wink:

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...