Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע, לידיות האיתות של ה-106 יש נטיה מעניינת להתלכלך ואז לגרום לתקתוקים ספונטניים ומהירים מהריליי.

גם אצלי זה קרה לפני חצי שנה, ונעזרתי במאמר של דיוויד ע"מ לפתור את הבעיה:

http://motorica.net/viewtopic.php?t=389

Well, עשיתי זאת בלי לדעת יותר מדי מה אני עושה, אבל זה פעל, לפחות נכון לאז.

שלשום חזרה אצלי בפתאומיות הבעיה של התקתוקים, חטפתי ג'ננה והחלטתי לרדת לעומק העניין.

הפעם פירקתי את הידית, והחלטתי לחקור כל חלק שם ע"מ לבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר.

תיעדתי את העניין במצלמה הדיגיטלית, ובדיעבד החלטתי לסכם את הכל בתוך מצגת (הכי נוח ומהיר, 38 עמודים תמציתיים עם תמונות).

אז במידה ויש לכם מכלול איתות Neiman הדומה לאחד ב-106, אולי המאמר שלי יעזור לכם:

http://www.106.qn.com/download/106signal.ppt

שימו לב שהמצגת שלי לא מסבירה את תהליך הפירוק מתחילתו, זה מופיע במאמר של דיוויד!

מה כן - היא מראה בבירור כיצד כל כפתור גורם לפעולה (הדלקת אורות גבוהים, צופר, סיבוב הידית וכו').

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

האם ניתן להעתיק את המאמר המקורי.

(האתר דורש רישום)

בפיז'ו 306 של חברה שלי הבעיה דומה, והידית דומה אף היא...

כמה אתם מעריכים שחשמלאי רכב יקח על תיקון הבעיה?

(בהנחה, די רציונלית, שחברה שלי לא תיתן לי לפרק לה ת'רכב ;-))

תודה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

זה לא יהיה אתי להעתיק את המאמר לפה. מדובר על מאמר של דיוויד, ועוד באתר שלו :roll:

אני לא חושב שחשמלאי או מכונאי ירצה לתקן דבר כזה, אף אחד לא מתעסק עם זה, פשוט יחליפו את כל הידית. ידית חדשה מקורית תעלה בסביבות 350 ש"ח להשערתי. אפשר לנסות להשיג ידית מפירוק או ידית חלופית.

לדעתי קודם תוודא שיש לך מהיכן להשיג ידית כזו באופן מיידי - ואז נסה לבצע את הפרוייקט.

אין מה להפסיד. במקרה הכי גרוע הרסת את הידית, והרי בכל מקרה הייתם צריכים לקנות ידית חדשה.

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...