Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצאתי סוזוקי יורוסוויפט שמצאה חן בעיני, אבל גיליתי שאין לה כריות אוויר וזה קצת מלחיץ אותי. האם לפסול את הקנייה? מתי הכריות האלה באמת מופעלות, בטח צריך מינימום עוצמת התנגשות, שלא מתרחשת בכל תאונה קטנה בעיר.

מה דעתכם?

תודה

נעה

פורסם

ברוכה הבאה לפורום!

כפי שרשמו לפני - סוזוקי יורוסויפט הוא רכב רע. מיושן מאוד ומתבסס על רכב מסוף שנות ה80.

תרשמי לנו מה הדרישות שלך מרכב - גיר, תקציב, מה חשוב -נוחות, אמינות, בטיחות, צריכת דלק וכו', ונמצא לך רכב עדיף.

הכריות חשובות מאוד. גם בעיר יש תאונות קשות, וזה לא שמישהו מתכוון מראש לעשות תאונה. מה גם שהגיוני שאת לא נוסעת רק בעיר. תאונה בעיר, ב50-70 קמ"ש יכולה להיות בעלת תוצאות קשות. הסויפט איננה בטוחה ולא מצוידת בכריות אוויר.

גיא

פורסם

תודה על התגובות המהירות

ובכן:

התקציב באזור ה- 47,000

מחפשת קטנה, אוטומאטית וכל השאר נראה לי כמו כולם: בטוחה (אני עם ילדה), אמינה (שלא תראה הרבה מוסך), לא זוללת דלק וכו'.

מה אתם אומרים?

פורסם

אולי תופתעי אבל אפשר למצוא מכונית שטובה מהסוויפט עשרות מונים בתקציב שלך.

טויוטה יאריס משנת 2000 נכנסת בתקציב.

מכונית שאת כל הפרמטרים שגיא ציין עושה בהצטיינות רבה.

פורסם
תודה על התגובות המהירות

ובכן:

התקציב באזור ה- 47,000

מחפשת קטנה, אוטומאטית וכל השאר נראה לי כמו כולם: בטוחה (אני עם ילדה), אמינה (שלא תראה הרבה מוסך), לא זוללת דלק וכו'.

מה אתם אומרים?

עם תקציב כזה את יכולה למצא מכונית אמינה ובטיחותית לך ולילדה שלך שעולה בכמה דרגות מהסוזוקי.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טויוטה יאריס אין אוטומטית(בשנת 2000),ועם קצת לחץ היא יכולה למצוא יונדאי גטס מציי רכב משנת 2003 בתקציבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רנו קליאו B שנת 2000 1.6 אוט', לפי דעתי הקניה ההגיונית ביותר בתקציב הנ"ל.

פורסם

השילוב של קליאו ואוטומטי לא מבריק.

גטס מליסינג מ2003 נשמע טוב, גם אם צריך להוסיף כמה שקלים תמיד אפשר לקבל איזה שהוא מימון או תשלומים נוחים יחסית מחברת הליסינג אם מדובר על סכום יחסית נמוך של 10K לדוגמא.

יאריס אוטומטית תעלה יותר מהתקציב, וגם יהיה פשוט בלתי אפשרי למצוא כזו שנת 00 למכירה, פשוט אין, ואלו שיש לרוב לא מבריקות (אני מחפש אחת כבר חודשיים...)

גיא

פורסם

מה עם סיאט איביזה משנים 2000/1 ?

נראה לי שהיא מספיק בטיחותית, ונכנסת לתקציב שלך.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...