Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לא מזמן (כחצי שנה) קניתי רמקולים אחוריים 6*9 של MOREL ורשום עליהם 150Wהאם יכול ליהיות שזה הספק הRMS שלהם?

יש לי רמקולים קידמיים של INFINITY 60W .

עכשיו לשאלתי העיקרית: אני רוצה להגביר את הסאונד ברכבי , בעיקר מבחינת איכות (כי לי אישית לא איכפת מה שומעים מחוץ לרכב)

.האם ללכת עחל מגבר 4 ערוצים שיתחבר אליו ארבעת הרמקולים ברכבי, או שעדיף לי לחבר את האחוריים וסאב קטן (קטן כי אני צריך את הבגאז')

או שבכלל כדי לקנות מגבר 2 ערוצים ולחבר אליו רק את הMOREL ?

מבחינת תקציב אני יכול להרשות לעצמי 1500 ש"ח על מגבר. אז תשובות והצעות למגבר איכותי יעזרו מאוד

תודה מראש

ערן (שכותב בפעם הראשונה באודיו)

נ.ב. לכל המומחים האמיתיים מדובר בפונטו 98 (לעינייני אקוסטיקה)

..

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם במקרה יצא לך להיות בדיוטי פרי בקרוב :-)

תביא משם את ה-jbl gto 74.5 הוא יטפל לך בכל האלמנטים באוטו

לבאסים טובים אתה יכול לקנות בזוקה ,היא תופסת מעט מקום בבגא'ז

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אם אתה רוצה איכות אז תחליץ את הקידמיים לסט קומפוננט.

מגבר- אני ממליץ לך לקנות מגבר 4 ערוצים, אם יש לך אפשרות להביא את הJBL מהדיוטיפרי כדאי.

תחבר אליו כרגע גם את האחוריים ואת הקידמיים. ואם תוסיף סאב אז תחבר אותו במקום האחוריים למגבר

פורסם

חברה תגידו הJBL הזה אינו חולה בבעיית "היתחממות יתר ". יש לי מישהו שסיפר לי שהמגבר הזה אצלו חודש וכבר השני שהחליפו לו , והמגבר מחובר ל2 אוברוליים קנווד וסאב פיוניר ומתחמם רציני ואפילו מתנתק...הגיוני? או שהוא סתם חופר במוח? כי בן דודה שלי שבוע הבא בחו"ל ולא יודע אם לקנות אותו או להסתפק בלוגיק ה"עממי"

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף תעשה חיפוש בפורום לראות אם אנשים מספרים על "המחלה" שהבחור סיפר לך עליה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שמע עשיתי, וניכנסתי ל3 דיונים [מספיק לעבור על 3] ולפי מה שהבנתי זה שקוף שהוא חופר בשכל..אבל למה לעזעזל הוא אומר את זה ? מה זה כואב לו שבן דודה שלי יקנה גם אחד כזה במחיר מצויין..

בכל אופן תודה.

אני כניראה ישלח עם בן דודה שלי עוד 100 דולר כדי שהוא יביא לי את הלוגיק.וניראה כבר מה לעשות איתו.

פורסם

יכול להיות שאין לו אינטרס לשקר לך, יכול להיות שפשוט מדובר בניסיון לקוי של הבחור.

יכול להיות שאף מדובר במגבר פגום, אינני יודע מה הולך אצלו ברכב ולכן אי אפשר להתחיל לנחש.

אבל אימות דבריו עם אנשים שרכשו את המוצר מעיד אבחנה אחרת משלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אסף יש מצב שהבחור לא סתם חופר...

חבר שלי קנה את המגבר חדש, יחד עם ה6X9 של אינפיניטי ויחד עם סאב 300W של סאונדסטרים (טרנטולה). המגבר הוחלף כבר פעם אחת וכעת עם אחד חדש ההתחממות שלו היא שוב לא נורמאלית...

הציוד סבבה וההתקנה סבבה וכנראה שזה פשוט המגבר הזה...

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

וואי אני כבר לא יודע מה לחשוב..כן להמליץ לבן דודה שלי לקנות אותו , לא להמליץ. אני פשוט לא רוצה שזה יהיה על המצפון שלי עם יהיו לו אותם בעיות..כי הוא קונה את זה להנות ולא כל שני וחמישי להתעסק בשטויות ללכת לסדר אותו..באמת שזה באסה עכשיו בדקה ה90 לדעת את הפאק הזה..אז יתכן והחבר שאמר לי את הבעיה הזו מניסיונו לא שיקר לי. זה כבר משמח אותי. אני פשוט לא רוצה לקחת צאנס מעצבן שכזה..כי בנתיים על הלוגיק לא שמעתי שום תלונה..אבל JBL זה JBL . מזה הסתבכתי בעצמי עכשיו:loco:

פורסם

אסף, מגבר מתחמם, זאת עובדה... וזאת לא מחלה.

השאלה פה האם הוא מגיע למצב הגנה - או לא.

גם האלפיין שלי מתחמם, אתה לא רואה אותי הולך ומשמיץ אותו... זאתי לא בעיה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

גם שלי מתחמם "היטב" וזה לא משפיע לרעה על טיבו בעוצמות גבוהות לאחר שימוש רב

אגב היום מצאתי פרטים עליו וראיתי שיש לו מעגל הגנה מפני חום..ואני ותמיר חשבנו שאין לו..

הינה

http://www.netactive.co.il/product.php?item=1734&cat=166

בכל מקרה עוד לא החלטי מה יהי עם הJBL ..

פורסם

אם ישנם כבר 2 מקרים אז אנחנו בבעיה .

כניראה שנימצא יורש ללאנזאר (הלוואי ואני טועה לאחר כל כך הרבה המלצות מיצידם של חברי הפורם הניכבדים שהמליצו ללא שום נסיון עם המגבר לטווח הרחוק )

אני אישית המלצתי בעבר ואמשיך להמליץ על הלוגיק ,מניסיון של שנתיים עם 2 מגברים שבזמנו עלו כל אחד כ 1000 שח ולדעתי היו שווים את ההשקעה .

פורסם

מירן, שני מקרים של מה ?

של התחממות ? כל מגבר מתחמם. (זה סוד.. ?)

אתה מוזמן גם להשמיץ את המאגנט שלי, כי גם הוא מתחמם.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

העניין הוא ששני המגברים הוחלפו ,מעניין למה ???

מה אתה חושב שכל אחד שיתחמם לו המגבר ויתלונן אצל היצרן יוחלף לו המגבר ?

• תוכן חדש...