Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YES עומדת להעיף את RTL מהלוח - לחובבי F1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמעניין אותו F1 (וגם קצת ראלי לעיתים).

RTL הוא היום (אחרי שהורידו את סקיי ספורט לפני שנים , ואחרי שיורוספורט וערוץ 5 החליטו ש-F1 לא מספיק פופולרי / לא שווה את הכסף) הערוץ היחיד שמאפשר צפייה בפורמולה 1 שלא באמצעות צלחת פרטית.

YES החליטו להוריד את חבילת הערוצים הגרמניים החל מ-12 לאפריל , כלומר יום ג' הבא - כדי "לבחון את הביקוש לערוצים" על פי הגדרתם.

נראה ומריח כמו הורדה קבועה של הערוצים או הפיכתם לערוץ בתשלום נוסף.

כרגע הם מוסרים שמי שיתקשר לאחר הורדת הערוץ אליהם ויבקש את הערוץ חזרה - יקבל אותו ללא שום תוספת תשלום ובאופן מיידי.

כמובן שמדובר פה במקרה של ביקוש צרכני - אם יהיו מספיק מתקשרים , הערוץ יישאר . ולא - תיחסם האפשרות היחידה לראות את המירוצים הללו (לא מי יודע מה מרתקים כרגע , גם עם השינויים הנוכחיים , אבל שייתנו לנו להחליט).

כרגע הפעולה היחידה שנדרשת היא להתקשר ביום ג' הבא אל YES ([u(]לא לפני [/u], רק אחרי ההורדה. עד אז הם יבקשו מכם בנימוס להתקשר אחרי ההורדה).

אם תבוצע פעולת ההורדה , כנראה שתתארגן תביעה נגדם .

אני אישית מתכוון להתנתק מהם באופן מיידי אם יירד הערוץ , ומציע לכל אחד שאיכפת לו לנהוג באופן זהה.

בואו לא ניתן לתופעת ערוץ 5 פלוס מינוס לחזור על עצמה.

התקשרו ל-YES בתאריך 12 לאפריל והבהירו להם שהורדת הערוץ לא תעבור בשקט !

תודה

שמר.

פורסם

אף על פי שאין לנו YES, אני אומר לכל חברי ולאנשים שיש להם YES שיתקשרו לחברה.

ד"א בהוט אין RTL? אם זכרוני אינו מטעה אותי אפילו באנלוגי היה RTL, אז איך זה שבדיגיטל אין?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

לא אמרתי שב-HOT אין RTL , אמרתי ש-YES מתכוונים להוריד.

אני לא בעניין לעבור אליהם מסיבותיי שלי , לכן כתבתי על YES.

אגב , מנסיון די מר איתם - הם מתואמים יופי ף וההורדה עשוייה להגיע גם ל-HOT.

פורסם

איזה תירוץ זול להורדת ערוץ, לא יאומן ! מה אי אפשר להיתקשר ללקוחות ולישאול ? לישלוח מכתבים ? לעשות סקר באינטרנט ? מה הבעיה ?

מצחיקים, "אנחנו מורידים את הערוץ כדי ליבדוק אם הוא פופולארי" אם אתם לא יודעים אם הוא פופולארי אז למה להוריד אותו לפני שמבררים ?

אין לי YES, אבל אני חושב שכל לקוח צריך להיתקשר אליהם, גם מי שערוץ גרמני מביא לא את החררא, ולא רק להגיד להם שהוא רוצה את הערוץ, אלה שאם הם מורידים אותו הוא מיתנתק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ליס לא חסר מקום.להיפך - יש להם שפע ערוצים כפולים וכו'.

הערוצים הדיגיטליים תופסים הרבה פחות מקום מבעבר (ערוצים אנלוגיים) - כך שהתירוץ הזה נופל.

פורסם

ובכללי מה עם הערוץ הזה של הגברים?

אני כבר חצי שנה מחכה לו.

חשבתי לעבור להוט בגלל כל תוכניות הרכב שם.

ביס פעם החודש יש איזה תוכנית משעממת על רכבים,ופעם בשבוע טופ גיר ללא תרגום ופרקים ישנים.

מה יהיה ?

לירון

פורסם

בקשה צנועה -

אם מישהו יוכל להקפיץ את השרשור ביום הרלוונטי, אני מבטיח להתקשר לYES, למרות שאינני צופה בערוץ. על הזיכרון שלי אי אפשר לסמוך...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמר

לא תעבור לHOT תתנתק מYES ותשאר עם צלחת פרטית של ערוצים בשפות זרות

לגבי הערוץ,יש סיכוי שהוא ירד אחרי זה HOT,הכל ענין של ביקוש..

אם כולם יתקשרו ויבקשו,הוא יהיה בתשלום כי יראו שיש לו צופים יותר ממה שחשבו...

לא יעזור לדבר רק עם הפקידה..כל לקוח של יס שיבקש את מחלקת קשרי לקוחות ושם יבהיר להם את זה...

תעמדו על שלכם,יש לכם זכות לדבר עם המחלקה הזאת ולא משנה מה יגידו לכם...אם לא תקבלו תבקשו להתנתק...תאמינו לי ייקח זמן עד הניתוק והם יחזרו אליכם אחרי זה...

בקיצור מה שניסיתי להגיד זה שלדבר עם קשרי לקוחות בקשר לערוץ יתן תועלת...

פורסם

שמר וכולם,כנסו לערוץ עכשיו 120...אחרי כמה שניות של צפיה בלי השקופית תקבלו הודעה לגבי הערוץ והפניה לשרות לקוחות אם אתם רוצים אותו...

סתם ככה השירות לקוחות יפתח לכם אותו,לא יהיה את האפקט של הביקוש שיכול להיות מקשרי לקוחות שאמרתי...

מה שיצא זה

נסיון העבר

שהורידו ערוצים לחבילות אחרות או הרחיקו אותם אחרי זה ביטלו אותם לגמרי...

פורסם

גם ככה RTL של היום זה לא RTL של פעם.

איפה הימים של תותי פרוטי.

דניאל.

- אחתין שבילינדה. שמוציק. -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

להזכירכם , אתמול הורדו הערוצים הנ"ל.

גם אם אתם לא ממש צופים באדיקות במירוצי ה-F1 , ואתם מנויי YES , אנא התקשרו ובקשו לחבר אותם חזרה.

א. לא קיבלתם שום הנחה לאחר הורדת הערוצים הללו , אין סיבה שתקבלו פחות תמורה עבור אותו כסף.

ב. אתם עוזרים כך לאלה שכן מעוניינים להמשיך לראות את המירוצים הללו.

• תוכן חדש...