Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו הפעם ה4 שאני חוזר מהמוסך תוך שלוש ימים!!!!!

אז נתחיל שוב מהבעיה הראשונה עד האחרונה!

הכנסנו את האוטו לפני שבועיים למוסך עקב שריקות ורעשים כשלוחצים על הבלמים אפילו אם לוחצים מאט.

בנוסף לכך המזגן לא עבד (הדלקנו מזגן אך האוטו לא התקרר ופעל כמאורר).

והיה גם ריח מוזר (כמו ח**) מהמזגן!

טוב לפני שבוע קיבלנו אותו חזרה ואמרו שהיו צריכים להחליף את הקומפרסור של המזגן (4000 ש"ח) וניקו את הברייקסים! וחשבו שזה היה הבעיה.

טוב יוצאים לכיוון הבית ושוב אחרי שלוש שעות נסיעה שמענו את הברייקסים מראישים חבל"ז ובנוסף לכך המנוע התחיל לרעוד כשנסענו מעל 100 קמ"ש, אז ביום ראשון לקחנו אותו למוסך לתיקון.

יום שני אוספים את האוטו הם אומרים שהיו צריכים להחליף את החיישן חמצן של המנוע ולהחליף איזה חלק שעולה 900 ש"ח במנוע, והחליפו את הברייקסים כדי לטפל ברעשים!

טוב מגיעים הביתה ונשפך חומר מהמנוע (Engine coolent fluid) ואז בדקתי וראיתי שהאוטו התחמם (לפי המד יש תמונה מצורף) טוב התקשרנו למוסך והזמינו גרר! לאחר שעתיים מתקשרים מהמוסך ואומרים שהבעיה במאוררים שהם הפסיקו לעבוד וצריכים להחליף אותם (הערה: החלפנו את אותו המאורר לפני שנתיים והוא היה חדש מהיצרן בחו"ל) טוב אנחנו כבר התעצבנו, במקרה אנחנו שמרנו את המאורר הישן שהוצאנו לפני שנתיים ולקחנו את המאורר עליהם כי הם אמרו הם ינסו לאלתר וינסו לקחת חלקים מהראשון ומהשני ולייצר אחד שעובד (למרות שהראשון עבד והם לא ידעו למה הוציאו אותו).

טוב היום יום שלישי אספנו את האוטו ובדרך שובבבבבבבב האוטו מתחמם (כל פעם שמדליקים את המזגנים) פשוט ביותר אם יש מזגן עובד האוטו מתחמם!!!

מה אתם אומרים?????

יש לי סרטון שצילמתי באותו שניה שהנוזל יצא מהאוטו!!

ותמונות של המד. מה אתם אומרים!! פליז עזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
חשבת על להחליף מוסך??
אין אפשרות להחליף , המוסך נקרא " לוכד פריירים", וברגע שהוא יעזוב את המוסך,

המוסך יפשוט רגל, נראה לך עכשו להגדיל את כמות האבטלה במדינה, עד שסוף סוף\

נתניהו מוציא את העגלה מהבוץ??

ושואל המקורי , היה עוזר מאד, אם היית נותן פרטים נוספים כמו" סוג הרכב, גודל מנוע , שנת יצור,

שם המוסך , מיקומו , מוסך יבואן, מוסך מורשה, מוסך כללי,, ועוד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

4000 ש"ח לקומפרסור של מזגן? אז זה בטח מייבאך.

במוסך שבו קרוב שלי טיפל ברכב שלו, גם כן הופיעו בעיות מוזרות אחרי טיפול שגרתי, בעיות שלא היו קיימות לפני כן. המוסך תיקן אותן על חשבונו. אז אוקיי, אם מדובר בחאפרים שגורמים נזק כשהם נוגעים ברכב, לפחות שלא ימשיכו לגבות כסף. :evil:

אם רכב יוצא ממוסך עם בעיות שלא היו קיימות לפני כן, זה אומר דרשני.

פורסם

וואלה אתם צודקים סוג הרכב הוא קרייזלר גראנד קראבאן ייבוא אישי מנו יורק, שנת 96, בנזין, נפח 3301 צמיג P215P65R15

דגם מנוע 3.3PC הנעה 4X2 רוחק סרנים 303

זהו הרישום המלא והכל כמובן מהרשיון רכב

אני מעדיף להשאיר את שם המוסך ללא שם!

צריכים עוד פרטים???

אני מוכן לסרוק ושתראו את כל החשבוניות משנת 03 ותגידו אם משהו מסריח לכם.

פורסם

וחיישן חמצן החליפו במנוע (900 ש"ח)

מדחס מזגן+ מייבש למזגן + שטיפת מערכת מיזוג בחומר + ואקום שמן גז למזגן + והח' מייבש (3666)

וכמובן מתחלית השנה 01.10.05

תיבת הגה מיכלל משופצרת (1100)

משאבת בלם מרכזית משופצרת (790)

ויש עוד אך אסרוק לכם יהיה יותר טוב!!

פורסם
למה??? זה יקר? זול?? תגידו לי כי אין לי מושג בזה
מכיוון שזה " זול מאד" קבל את הצעתי, את המוסך מאוחר להחליף, אך את הבעלות על הרכב לא!

לכן מצא לך פרייר אחר שיקנה את היאכטה האמרקנית, משום ארצנו הקטנטונת , אין בה

מספיק טקסנים עם מגבעת , ועם בארות נפט, ומרחבים עצומים, על מנת להחזיק רכב כזה!

פרסם מייד הודעת מכירה!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

QUOTE=needhelp]זהו הפעם ה4 שאני חוזר מהמוסך תוך שלוש ימים!!!!!

אז נתחיל שוב מהבעיה הראשונה עד האחרונה!

הכנסנו את האוטו לפני שבועיים למוסך עקב שריקות ורעשים כשלוחצים על הבלמים אפילו אם לוחצים מאט.

בנוסף לכך המזגן לא עבד (הדלקנו מזגן אך האוטו לא התקרר ופעל כמאורר).

והיה גם ריח מוזר (כמו ח**) מהמזגן!

טוב לפני שבוע קיבלנו אותו חזרה ואמרו שהיו צריכים להחליף את הקומפרסור של המזגן (4000 ש"ח) וניקו את הברייקסים! וחשבו שזה היה הבעיה.

טוב יוצאים לכיוון הבית ושוב אחרי שלוש שעות נסיעה שמענו את הברייקסים מראישים חבל"ז ובנוסף לכך המנוע התחיל לרעוד כשנסענו מעל 100 קמ"ש, אז ביום ראשון לקחנו אותו למוסך לתיקון.

יום שני אוספים את האוטו הם אומרים שהיו צריכים להחליף את החיישן חמצן של המנוע ולהחליף איזה חלק שעולה 900 ש"ח במנוע, והחליפו את הברייקסים כדי לטפל ברעשים!

טוב מגיעים הביתה ונשפך חומר מהמנוע (Engine coolent fluid) ואז בדקתי וראיתי שהאוטו התחמם (לפי המד יש תמונה מצורף) טוב התקשרנו למוסך והזמינו גרר! לאחר שעתיים מתקשרים מהמוסך ואומרים שהבעיה במאוררים שהם הפסיקו לעבוד וצריכים להחליף אותם (הערה: החלפנו את אותו המאורר לפני שנתיים והוא היה חדש מהיצרן בחו"ל) טוב אנחנו כבר התעצבנו, במקרה אנחנו שמרנו את המאורר הישן שהוצאנו לפני שנתיים ולקחנו את המאורר עליהם כי הם אמרו הם ינסו לאלתר וינסו לקחת חלקים מהראשון ומהשני ולייצר אחד שעובד (למרות שהראשון עבד והם לא ידעו למה הוציאו אותו).

טוב היום יום שלישי אספנו את האוטו ובדרך שובבבבבבבב האוטו מתחמם (כל פעם שמדליקים את המזגנים) פשוט ביותר אם יש מזגן עובד האוטו מתחמם!!!

מה אתם אומרים?????

יש לי סרטון שצילמתי באותו שניה שהנוזל יצא מהאוטו!!

ותמונות של המד. מה אתם אומרים!! פליז עזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!יכול להיות שעבדו עליך במוסך או שהמוסך פשוא לא מקצועי!

חריקות ורעשים מהבלמים תוך כדי נסיעה- בלמים גמורים

מזגן שלא מקרר אלא מוציא אויר רגיל- גז שברח. במצב כזה יש גם לתקן את הדליפה כי אם לא הגז שוב יברח!

ריח מהמזגן- כנראה צריך להחליף את הפילטר שלו.

פורסם

לי נראה שעבדו עליך,

הם קלטו שהרכב יבוא אישי ועשו עליך קופה,

ראו שאתה לא מבין הרבה ולקחו לך 4000 (!!!!!!) על מדחס???

בושה וחרפה תחליף מוסך ותדאג שכל המכרים שלך לא יתקרבו אליו

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

א. אני לא חושב שעשקו אותך במדחס. חלקים כאלו נוטים להיות יקרים מאוד.

ב. אני כן חושב שהמוסך דפק לך את האוטו. תחליף מוסך. שכח מכול ההפסדים והבעיות עד עכשיו, קורה, ככה זה בחיים. תעבור מוסך למען הבריאות שלך ושל הרכב. תגיד מהיכן אתה ואנו ימליץ לך על מוסך מומלץ. אם תמשיך להחזיר את הרכב חזרה שוב ושוב למוסך ע"מ שהם יתקנו לכם (בגלל שהם הרסו) לא ייצא מזה יותר מדיי.

ג. אני לא חושב שיש לנקוט בדיסקרטיות בנוגע לשם המוסך.

פורסם

מה שם המוסך הזה ???????

גם אף אחד מאיתנו לא רוצה להתקרב אליו !!!!

בשביל זה קיים הפורום - בכדי להזהיר אנשים ממוסכים כאלו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...