Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר ג�אלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה המצבר עולה ? איזה חברה טובה אתם ממליצים למצבר גאלי...

יש לי פשוט מערכת חזקה והמצבר לא עוזר ממש ואני לא רוצה להחליף אלטרנטור והמצבר שלי קרוב למוות, השאלה אם שווה לשים מצבר גאלי במקום מצבר רגיל(כי רגיל מת אצלי מהר), כמה עולה ושל איזה חברה?

פורסם

במצבר זה במקום אלקטרוליט נוזלי (חומצה גופריתנית עם מיים מזוקקים) יש אלקטרוליט בצורת ג'ל ולוחות המצבר, בכל תא מסובבים במעגל ובצפיפות רבה יותר מלוחות במצבר רגיל.

כך משיגים כוח התנעה גדול יותר, בנפח פיזי קטן יותר ואריכות חיים גדולה יותר ופריקה עצמית נמוכה, אך

קבולו החשמלי קטן יותר.

מחיר מצבר כזה יקר ממחיר מצבר עופרת חומצה רגיל ומשתמשים בו, בדרך כלל, לשמושים שונים מרכב ככסאות חשמליים לנכים, לסירות ימיות, לגבוי מחשבים, כמצבר עזר להתנעת חרום לרכב וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
במצבר זה במקום אלקטרוליט נוזלי (חומצה גופריתנית עם מיים מזוקקים) יש אלקטרוליט בצורת ג'ל ולוחות המצבר, בכל תא מסובבים במעגל ובצפיפות רבה יותר מלוחות במצבר רגיל.

כך משיגים כוח התנעה גדול יותר, בנפח פיזי קטן יותר ואריכות חיים גדולה יותר ופריקה עצמית נמוכה, אך

קבולו החשמלי קטן יותר.

מחיר מצבר כזה יקר ממחיר מצבר עופרת חומצה רגיל ומשתמשים בו, בדרך כלל, לשמושים שונים מרכב ככסאות חשמליים לנכים, לסירות ימיות, לגבוי מחשבים, כמצבר עזר להתנעת חרום לרכב וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

לי יש כמה כאילו, כל אחד בגודל של 3 חבילות של סיגריות...

פעם, כשניגמר לי המצבר, הייתי מניע עם 2 כאילו, הם ממש חזקים, למרות הגודל הפיזי הקטן.

קל להטעין אותם, וקל לסחוב אותם. "בונוס" נוסף הוא שאם הם מיתהפכים הם לא נוזלים...

לא נראה לי שזה מה שאתה צריך, יכול להיות שהאלטרנטור שלך לא מטעין מספיק את המצבר. יש לך מערכב רצינית באוטו? מה גומר את המצבר? אל תעקוף את הבעיה, טפל בה!

זה כמו לתת אופטלגין לחולה סרטן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לפי מה שקראתי יש עדיפות למצבר ג'אלי וגם המחיר דומה למצבר רגיל, אז למה בכל זאת אני אף פעם לא ראיתי בחנויות מצברים כאלה?

פורסם

(הם נותנים עליו אחריות 20 חודש)

שכחת לכתוב מי זה "הם"

אוטודיפו לא?

החלפתי עכשיו גם למצבר של VARTA GEL

500 שקל כולל הרכבה

62 אמפר

זה הצבע הכחול/אפור.

האוטו מניע בשניה-תמיד היתה לי הנעה ארוכה.

וזה 24 חודש.

פורסם

שלום,

ראוי לשים לב שמגבלתו המרכזית של מצבר ג'ל- GELL ולא ג'לי ל:popcorn:...שמתח הטעינה אסור שיעבור 14.1V ,מתח גבוהה יותר יגרום לGASSING , ובלא יכולת השלמת אלקטרוליט, יגרם למצבר נזק בלתי הפיך.

אחת המעלות של מצבר מסוג GELL היא הפריקה המאד נמוכה של 0.1% ליום-תכונה שמאפשרת איחסון הרכב לפרקי זמן ארוכים (חודשים) ללא חשש לפריקה קיצונית (לנוסעים לחו"ל \עבודה).

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

מריוס

• תוכן חדש...