Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני כבר לא יכול להתאפק, אני מת לצאת ולפרק לה את האוטו המסכן שלה.

הסיפור הוא כזה: הבחורה ( אם אפשר לקרוא לה ככה ) חונה בכוונה מול הבית שלי כל יום בערב. למרות שיש עוד חניות פנויות היא חונה דווקא מול הבית שלי. כאשר אימא שלי חוזרת מעבודה, אין לה חניה מול הבית, היא חונה מול הבית של הבחורה ההיא. דיברנו כבר וביקשנו מהם.. כלום. היא עושה את זה בכוונה וכך גם אבא שלה דפוק, כאשר חסמתי לה את האוטו בלילה, איים עלי ועל האוטו שלנו ( שזה לא ממש משנה, השכרה ). חשבתי ללכת למשטרה להתלונן, אבל אמרתי שכנים... בקיצור זה נמשך ונמשך ואין לי כבר סבלנות לזה. אני מת לצאת ולפרק לה את האימא של הסקודה שלה! ( היא כבר מגזימה ) מה עושים? היא לא מבינה ולא מקשיבה. החניה לא שלנו פרטית, אבל זה יוצר מצב שהיא הולכת אלי לחניה ואימא שלי הולכת אליה לחניה. ( לא חניית מגרש ) אני יודע שאלימות היא לא הפתרון, אבל יש גבול...

מה עושים? :?

פורסם

אם החניה איננה פרטית - אין ביכולתך לעשות שום דבר (חוקי)

חוץ מזה - אולי היא מנסה להתחיל איתך בדרך מוזרה משלה...:-)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשביל מה להסתבך?

אם היא חונה במקום חוקי, לא פרטי שלכם - זכותה.

היא קצת פסיכית ואוהבת ללכת 2 דקות מהחניה הנ"ל עד הבית שלה?

שיהיה לה לבריאות.

אז אתם גם תלכו דקה מחניה אחרת עד הבית. לא קרה כלום.

אם תלכו איתה עד הסוף זה עלול להיגמר לא טוב (נזק לרכוש שלכם, תלונות הדדיות במשטרה, והרבה זמן מבוזבז ועצבים לכל הצדדים)

choose your battles.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מסכים לגמרי עם ידידי חובב המאזדות :).

זה באמת מצב של CHOOSE YOUR BATTLES WISELY , זה קטנוניות ורק העובדה שאתם מתיחסים לזה בלתי יאומנת , אם שתי החניות שלכם ציבוריות ולא פרטיות , אז זה די בעיה שלכם , והייתי רואה אפילו את זה בתור חוצפה מצדכם לחסום להם את האוטו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא הייתי אומר חוצפה מצידינו. דיברנו איתה וביקשנו, יום אחרי מכל החניות היא חנתה מול הבית שלנו. חסמנו. ( גם ככה אימא שלי יוצאת מוקדם יותר, ככה שזה לא ממש עוזר )

בקיצר אני מבין שאין מה לעשות, אנשים חראות.

פורסם

אתה מתלונן על שחסמו חניה לא שלך? נשמע לא ברור.

חארות זה אנשים שחוסמים לך את החניה הפרטית שלך שוב ושוב ושוב.

ומה תגיד על זה שברחוב יש מספיק מקומות להחנות, אבל מישהו החליט שלחסום את הכניסה לחניה הפרטית שלי זה יותר נוח כי זה יותר קרוב לו לאן שהוא צריך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבהרה 1 - אני לא בא לעודד מעשים פליליים שבגינם תצטרך להתידד עם מומו המבתק מתא 4 ולקוות שהוא הביא וזלין.

הבהרה 2 - זו בעסה גדולה להחליף 4 צמיגים מפונצ'רים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם תתחיל עם החרא הזה לך תדע לאן זה יגיע, ואללה יכול להיות שהיא לא תחנה יותר ליד הבית שלך, אבל מה שסביר להניח שיקרה זה שאבא שלה ינחש שזה אתה, ויפנצר לך את הצמיגים, או שלך תדע איזה פסיכי הוא ומה הוא יעשה, ואז זה ימשיך ככה ולא יגמר, עזוב אותך משטויות, היא מטומטמת ואין מה לעשות, ללכת שתי דקות זה באמת לא נורא ואפילו טוב, שאלה יהיו הצרות של כולנו בחיים.

גם לנו יש שכנה שאני לא מאחל לאף אחד, עושה כל מני צרות, ממש מטורפת, אם אין מה לעשות מנתקים מגע.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
לא הייתי אומר חוצפה מצידינו. דיברנו איתה וביקשנו, יום אחרי מכל החניות היא חנתה מול הבית שלנו. חסמנו. ( גם ככה אימא שלי יוצאת מוקדם יותר, ככה שזה לא ממש עוזר )

בקיצר אני מבין שאין מה לעשות, אנשים חראות.

אז מה אם ביקשתם ודיברתם ? זו חניה ציבורית ולא פרטית ! זכותה לחנות איפה שהיא רוצה.

אם היית חוסם לי את הרכב בחניה ציבורית תהיה בטוח שזה לא היה נגמר באותה הדרך. אתה/ם חוצפנים שלא ייאמן, שלא לדבר על זה שכנראה יש לכם עודף זמן או חוסר בעיות - ולכן אתם יוצאים למריבות על פאקינג חניה ארורה בשביל לא ללכת עוד 2 מטר ברגל !

ישראלי ומגעיל, זה מה שיש לי לומר על כל המקרה הזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא מבינה? לא מקשיבה? יש לך שלוש ברירות, האחת, להניח לזה. השניה לנסות לדבר איתם כמו בן אדם ולא כמו איזה חולה נפש (בצעקות), ולדאוג שאם הטונים עולים להגיד: "טוב, שיהיה לכם ערב מקסים" וללכת. והשלישית לשחק את המישחק שלהם... לקנות חיפושית ישנה ולהחנות אותה שם. אם לי אין גם לך לא יהיה... אתה יכול בכל פעם שאתה מגיע עם האוטו שלך להוציא את החיפושית ולהחנות את האוטו שלך, אחרי זה לחסום עם החיפושית... או פשוט לחסום את החיפושית...

בכל אופן, ריבי שכנים שמתחילים ככה לעולם לא ניגמרים יפה, מומלץ לנסות לדבר קודם ולהבין מה הבעיה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני חושב שמצאנו את האבא של אותה בחורה ;)

(בחברות...) :D

כשאנשים מלקקים יותר מידי דבש, צריך להזכיר להם גם את טעמו של החרא מידי פעם.

אז יש לך חניה מול הבית, אז מה ? זו לא החניה הפרטית שלך. פשוט מאוד. נ-ק-ו-ד-ה.

באותה המידה שהשכנה שלו חונה שם, מישהו אחר יכול היה לחנות שם... אז מה הוא היה עושה ? מסלק אנשים מחניה ציבורית ? כן, בטח...

אני גר ברחוב שיש בו מצוקת חניה רצינית, יום אחד אני יכול לחנות בכניסה לבניין ולא ללכת מטר (!), יום אחר אני יכול למצוא מקום חניה 60-100 מטר משם ואם אין בכלל חניה אז על חונים על המדרכה בכיף (כמו כולם).

אז מה רצית שאני אעשה ? אני ארד למטה כל היום ואבקש משכנים שלא היה להם מקום ובאו לחנות ליד הבניין "שלי" ותפסו את החניה "שלי" לא לחנות שם יותר ? נו באמת...

זו דוגמא קלאסית לקטנוניות ישראלית מגעילה של אנשים שמשעמם להם, פשוטו כמשמעו... שלא לדבר על החוצפה בלחסום לה את הרכב (עד שיום אחד הוא יתעסק עם הבן-אדם הלא נכון ואז הוא יתחיל לשקול שיניים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק,צחקתי,למעשה אני דווקא מצדד בך...(כל עוד זה חנייה ציבורית).

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

קראתי את כל השירשור אבל דבר אחד לא הבנתי .

מה הטעם של השכנה לחנות מול הבית שלך בכוונה ? הרי כפי שאתה מתאר החניה מול הבית שלה פנוייה?

ופשוט אתה והשכנה עושים החלפות בחניה ?חחח מוזר מאוד..

פורסם

לפי דעתי הרעיון שגילי הציע טוב מאוד זה הכי חוקי

גם לי כל הזמן יש בעיה עם מ***** שחושב שכל הבניין שלו

אני כבר עשיתי אותו מסכן רק ככה הם לומדים תאמין לי

בעיר שממנה אני בא זה לא עיר "רגועה" והמשטרה לא נטפלת לקטנות כאלה

הבאתי לו כמה חברה שהפחידו אותו

מאותו זמן יש לי שקט

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...