Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

רציתי להמליץ לכם על מקום נחמד מאוד, פארק ענק חדש בתהליכי בניה הממוקם במערב ראשל"צ.

מכיוון שהמקום עדיין בבניה, הוא עוד לא מוקף צמחייה חוץ ממדשאות ומערוגות קטנטנות, אך המקום ללא ספק יהיה מרהיב בסיום תהליכי הבניה.

הסיבה העיקרית שאני ממליץ לכם על המקום היא, כמצופה מפרסום בפורום זה, המלצה על מקום פוטנציאלי בו ניתן לקיים ג'ימיקאנות מאוד מזעריות בנות משתתפים בודדים.

עקב כך שהפארק בבניה, אין הגבלה פיזית לכניסת מכוניות אליו, והנתיבים הפתלתלים מאוד מהנים לנסיעה במהירות העירונית - הרגשת ראלי!

נוסף על השבילים הצרים והמפותלים, ישנו איזור מסוים בגן שכאילו ונבנה לג'ימיקאנה, אמנם קטן מאוד ולא תכנס שם מכונית יותר גדולה ממיני, אך מאוד מרגש להכנס לשם לכמה סחיפות זנב (ע"י בלם יד כמובן) מפחידות.

ד"א, במקום זה צולמו התמונות שבשרשור זה.

מפה המצביעה על מיקומו של הפארק:

map1rd.jpg

יש לציין כי שהייה באיזור הפארק ככל הנראה לא חוקית, ולכן כדאי להגיע באשמורת הליל.

מומלץ לתושבי ראשל"צ להגיע למקום ולהתרשם.

חג שמח,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אני לא מתלהב מרעיונות כאלו,

אני רוכב כל יום באופניים ברוב הפארקים של המערב, וקרה לא פעם שרכבים (בד"כ של העיריה)

כמעט העבירו אותי לעולם שכולו טוב.

הכבישים בפארקים (את הפארק הזה דווקא אני לא מכיר) צרים ומפותלים עם עליות וירידות,

אתה לא רואה אותם והם לא רואים אותך.

חוץ מזה שחף, אתה הורס לנו את הקאנטה. בעצם היא כבר נהרסה ממזמן... :wink:

No worries 8)

פורסם

שחף :nono:, לא יפה לא לתת קראדיט למי שגילה את המקום ! :wink:.

אך אני זוכר את הפעם הראשונה ששמתי לב למקום , בעוד אני וחברי מחפשים איזה מגרש כדורגל טוב בשביל לשחק ביום שישי.

פתאום אנו נתקלים במקום ! מדהים קשה לתאר

מאז שיגעתי את שחף ואת slash (טל) שיבואו לראות והם התאהבו כמוני , בואו תנסו ותאמינו לי שתהנו.:-)

כפיר.

פורסם

הפאר הזה הוא בשכונה שלנו, מקום ענק, מלא דשא מגרשי כדורסל , כדורגל, להוקי, הקומות חנייה (עכשיו בונים)...ועוד סודות רבים מהשכונה שלי והפארק החדש :) תמונות (כנראה) בקרוב

Suzuki Jimny

פורסם
כן אם תוכל תעלה תמונות של המקום טיסן .
העלת לי רעיון טוב, נטיס שם טטיסן שלי ! מוזמנים לבוא ולהיות מוכנים להפתעות! (אני מסוכן לפעמים(:wink:

Suzuki Jimny

פורסם

המקום נמצא מול מקום מגוריי, שכונת נוה-דקלים.

אומנם לא נכנסתי למקום עדיין עם הרכב, אך מבחוץ נראה שהכבישים באמת מפותלים ובנויים בדיוק לג'מיקנה, אומנם כמצויין מעליי השילוב של אוכלוסיה בתוך הפארק ונסיעה לא ממש רגועה עלולה ליצור בעיות. שיצא לי אכנס עם הרכב באמת לבדוק את המקום.

רק שאלה הכניסה לכביש המדובר הוא מכיוון הכביש שיוצאים ממנו למשה דיין לבאים מכיוון הבית-ספר שם?

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

לא נראה לי שממש הבנתם , הגימיקנה עצמה נמצאת במקום סגור בתוך הפארק, זה לא שאתה עושה גימיקאנה ויכול לקפוץ לך ילד או רוכב אופנים .

הדרך לגימיקאנה לפעמים יש שם כמה אנשים מטיילים , בגלל זה נוסעים בזהירות על לשם ואז שם נהנים.

לדעתי זה לא מסכן אף בנאדם.

פורסם

הדבר אכן יכול להיות מסוכן ולא בטוח, ובוודאי שלא המלצתי לאנשים להגיע בהמונותיהם לנהוג בצורה מסוכנת ומסכנת.

המלצתי הייתה בעיקר על המקום עצמו - לאנשים מהאיזור מאוד כדאי לבוא ולבקר בו אפילו רק כדי לצלם את המכוניות.

על מי שמחליט לאמץ את המקום לביצוע, ניסוי ולמידת תרגילי שליטה ברכב, לוודא שהסביבה ריקה ולנקוט במשנה זהירות.

לכן, כדאי להגיע בשעות הלילה, כשהסיכוי לאנשים ורוכבי אופניים (כמו גם לביקור מזרועות החוק או העירייה) זעיר.

המסלול שכפיר (Golf 2.0) ציין הוא מאוד קטן ומסוכן למכוניות הנפוצות במחוזותינו, והדרך למקום זה, בשבילים הצרים והמפותלים היא המהנה יותר. כמובן שהכי טוב היה לתכנן 'מסלול' שיכלול את השבילים הצרים, סיבוב ג'ימיקאנה קטן במקום הנ"ל, והמשך בשבילים.

הדברים שהוזכרו לעיל מומלצים במקרה וישנם כמה אנשים ורכבים, אשר ימוקמו ברכבי הפארק וישגיחו על המקום, וכאשר הנהגים נוהגים בזהירות יתרה.

אמנם השילוב של פארק בעל שבילים זעירים, מכוניות, רוכבי אופניים והולכי רגל מסוכן, אך שילוב של פארק שבו לא נמצאים אנשים נוספים מלבד מס' נהגים ומשגיחים, ומכוניות שננהגות בצורה מהנה אך זהירה, יכול להיות הרבה יותר טוב.

וטיסן, אל תדאג, בהזדמנות נארגן מפגש קטן.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...