Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות כי חבר המליץ לי(יש לו כזאת והוא מאוד מרוצה)

יש דעות בנושא?

אני מדבר על יחס מחיר עבור תמורה :20,000 שח עבור רכב חסכוני מאוד (1000סמ"ק)

ואמין(?) משנת 1999

עם 100,000 ק"מ.

פורסם

כן,לי היתה כזו במשך ארבע שנים.ניקנתה כחדשה לפני 5 שנים בדיוק,שירתה אותי 48,000 ק"מ(יותר נכון את זוגתי). 0 תקלות,למעט טיפולים שוטפים ומצבר ששבק לאחר 3 וחצי שנים.יתרונות-מרווחת במפתיע,תע מטען מרווח(2 עגלות תינוק נכנסות בו!),די חסכונית,זריזה בעיר,קלה לנהיגה,שדה ראייה מעולה,איכות גימור מצויינת,מזגן מעולה,סחירה ומבוקשת מאד,זולה לתחזוקה.חסרונות-יצבות גבולית מחוץ לעיר,נוחות נסיעה בינונית מינוס,בלמים חלשים,ביצועים מחוץ לעיר.כל עוד השימוש בה הוא בעיר בלבד,התמורה מעולה.שלי נמכרה 38(!) דקות לאחר שפורסמה ברשת,כשספרתי מעל 150 שיחות ניכנסות!גם רמת הבטיחות סבירה למדי(3 כוכבים)ולבטח עדיפה על על רמת הבטיחות של היפניות של תחילת שנות ה 90.ולפי מה שהבנתי משיחה עם הרוכשים,גם את השנה שאחרי היא העבירה בלי אף תקלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היות וביקשת דעות בנושא היונדאי אטוס - וחן ידידי לא נגע בנקודה הכי חשובה -

האם אתה תוכל לחיות ביומיום עם רכב שנראה כמו היונדאי אטוס??

הערה - שיצביע כל מי שחושב שהאטוס מעוצבת בטוב טעם !!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
היות וביקשת דעות בנושא היונדאי אטוס - וחן ידידי לא נגע בנקודה הכי חשובה -

האם אתה תוכל לחיות ביומיום עם רכב שנראה כמו היונדאי אטוס??

הערה - שיצביע כל מי שחושב שהאטוס מעוצבת בטוב טעם !!

כמו שאתה יודע, אני חייתי כמעט 4 שנים עם רכב לא פחות מכוער - אבל, יש שתי נקודות לזכור:

• כשאתה בתוך האוטו, אתה לא רואה איך הוא נראה...
  • זה ממש לא מזיז למי שמחפש "יחס מחיר עבור תמורה, חסכון ואמינות" - וזה לגיטימי לחלוטין. אם ממילא הרכב הוא כלי פונקציונאלי - Fuck the look.

מעניין מה חושבים על זה אנשים שנוסעים בטויוטה קורולה... אופס, מעניין למה נתתי את הדוגמא הזו ? :wink:

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ירון ידידי(באמת...)להתפנק אפשר כשהתקציב הוא 100,000 שקל,לא 20,000שקל...אין הרבה מכוניות שהעיצוב שלהן שנוי במחלוקת כמו של האטוס(אולי הפיאט מולטיפלה),אבל הרווח הגדול הוא במרווח הפנימי המעולה,ובמושב האחורי המרווח(והנוח).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...