Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכלתי גם לכתוב בכותרת "תצפית!!!!!" מכיוון שתצפית היא זו שגרמה לי לחשוב על השאלה הזאת, אבל מיד התעשתתי כמנהל (בכיר :-P ).

השאלה היא - נניח ואדון "יוני שחמיל" (והמבין יבין) קנה לו מרצדס CL600 דנדשה כמו זו שראיתי טסה באיילון (קצת אחרי שראיתי ערס ב"עלק M3" נוסע בלי חגורה כשהכסא הכי אחורה והוא שעון על ההגה). אותו מר שחמיל שילם יותר ממיליון וחצי ש"ח לפני תוספות על המרצדס החדשה שלו. נניח שבעוד שנתיים תצא מרצדס בדגם CL700 וכמובן שמר שחמיל ירצה להשתדרג. אז מה הוא עושה עם העגלה הנוכחית? האם היבואן מתחייב על טרייד אין? האם ידידנו המיליונר נאלץ לרדת הרבה במחיר המחירון? ברור לי שאחרי שנתיים המרצדס שווה אולי מיליון וקצת, אבל האם הן באמת נמכרות כמשומשות במחירים האלו? למה שמישהו שיש לו מיליונים ירצה להסתפק ביד שנייה ולא עם התוספות המדויקות שהוא רוצה?

סתם, מעניין לדעת איך זה עובד אצל הריצ' אנד פיימוס...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היבואן ללקוחות האלה תמיד מתחייב לטרייד אין בקשר למה הוא עושה עם הטרייד אין גם אני סקרן...

כי כמו שאתה אומר אם אני יכול להרשות לעצמי מיליון וקצת אני לא יקנה אוטו יד שניה...

אני מאמין שמכוניות האלה בדרך כלל שוכבות כמה שנים עד שהמחיר צונח למחיר הגיוני ואז מישהו קונה...

למה? ככה!

פורסם

יש כל מיני סוחרים שקופצים על המכוניות האלה ומוכרים אותם בשביל העשירים .

יש המון אנשים שמחפשים מכוניות כאלה דווקא יד שנייה כי זה דרך לבנה להלבין כסף שחור.

פורסם

אני אומר : לכל סיר יש מכסה.

נניח ויש לך מיליון שקל לשים על רכב.

אתה רוצה רכב ספורט חזק, אז במקום להתפשר או להוסיף הרבה מהסכום שהקצבת לעצמך ,

תקנה איזה עגלה:-P כזאת יד שנייה.

כמובן שייקח זמן למצא את אותו אחד משוגע, אבל בסופו של דבר הוא יימצא.

או שיכול להיות שבנאדם שהתעשר לא מזמן מאוהב הרבה זמן ברכב הנ''ל וזה החלום שלו ,אז הוא יקנה את הרכב ולא יהיה אכפת לו היד שנייה.

בסופו של דבר הרכב ימכר.

פורסם

סתם, מעניין לדעת איך זה עובד אצל הריצ' אנד פיימוס...

רוני

שאל את אבא:-D

שמעתי שיגואר מתחייבים לקנות את הרכב כעבור כמה זמן...הם גם נותנים 2 סמלים כי יודעיםו מה יקרה לראשון

אגב היום הרבה מקומות נותנים לך התחייבות שיקנו ממך תמורת זה שתקנה אצלהם שוב

פורסם

רוני - יבואני יוקרה קונים מהם בטרייד-אין ומוצאים איש עסקים עם קצת יותר תבונה כלכלית שייקנה את "המשומשת במצב טוב".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי שכן שמחליף את הS600 שלו כל שלוש שנים לאחת בת שנה מיד שניה. תאמין לי שהיא מבריקה בדיוק כמו חדשה, ועושה את הרושם שצריך.

הוא כמובן גם חוסך סכום נכבד של כסף, כי המכוניות הללו לא מקבלות מחירון בשנותיהן הראשונות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הוא כמובן גם חוסך סכום נכבד של כסף, כי המכוניות הללו לא מקבלות מחירון בשנותיהן הראשונות.

הוא לא ממש חוסך כסף... אלא הוא מוציא קצת פחות ממה ש"מקובל"...

;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

במקרה של מרצדס, היבואן מתחייב לקנות את הרכב במחיר מחירון (דרך אוטודיל). כמובן שהתוספות לא נכללות בעסקה, אלא רק המחיר הבסיסי +רמת הגימור אם יש. אוטודיל מפרסמים את הרכב לפי מחיר המחירון המשוקלל, כולל התוספות למיניהן.

ד"א, העסקה היא בתנאי שהלקוח מזמין רכב חדש, ואז התשלום על הרכב הישן מתבצע ע"י זיכוי במחיר הקניה. לפי אחד מעובדי כלמוביל, זה כך לאחר שכמה אנשים ביטלו "במפתיע" את ההזמנה לאחר שקיבלו את התמורה על הרכב הישן.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הנסיון שלי מראה שמאוד קשה למכור רכב יוקרה שאינו יד ראשונה.

יש לי חבר שקנה אי שם ב-98 מרצדס S320 מחבר שלו שקנה אותה מהחברה.

כלומר - החבר שלי היה יד שניה.

האוטו עלה לו בזמנו 350 אלף שקל.

בשנה שעברה הוא ביקש להחליף את האוטו - במרצדס הציעו לו על האוטו 100 שקל.

[המחירון עמד אז על סביב ה200 +- לדבריו]

הטיעון של אנשי מרצדס היה שמי שיש לו כסף לקנות מרצדס יעדיף לקנות אחת חדשה מסדרה נמוכה יותר מאשר לקנות אחת משומשת מסדרה גבוהה.

טיעון נוסף שהיה להם הוא שהרכב לרוב - נמכר לסוחרים שמעבירים אותו לשטחים או מוכרים את הרכב לידידנו שמשיגים את כספם שלא בדרך הישר - וכך יכולים לקנות רכב "חדש ויוקרתי" מבלי שישאלו אותם לגבי מקור הסכום המזומן אותו הם מניחים בעבור האוטו.

נקודה שלישית ואולי הכאובה ביותר היא החלפת דגם - מסתבר שהחלפת דור ברכב יוקרה כמוה כסטירה מצלצלת לכל אותם אנשים שלא יוכלו לעשות עליו טרייד אין - הביקוש לדגם הישן לרוב צונח לתחתית.

[כי בינינו, מי רוצה להראות בטנק מרובע, יום אחרי שהיצרן שחרר טנק עגול וסקסי הרבה יותר]

רון.

-אבל, אל לנו לשכוח כי אותם רוכשים של מכוניות יוקרה לרוב יוכלו לעמוד בנפילת הערך של רכבם, אחרת הם לא היו קונים רכב כזה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שכן שלי מחליף כל שנה את האודי A8 שלו בדגם הנוכחי, עתה יש לו A8 4.2 קוואטרו,

אם אני לא טועה, גם כל פרק זמן דומה מוחלף הלנד קרוזר של האישה...

הגיוני שגם עם לנד קרוזר קיים עניין הטרייד אין המובטח? או שזהו רכב "המוני" מדי (כמובן שלהם זו הגרסא היקרה ביותר).

פורסם

כשאבא של חבר שלי החליף את ה-A8L (אחרי זמן ממש קצר), היא נשלחה ע"י היבואן חזרה לגרמניה.

אני חושב שלקחו אותה להשכרה, או משהו בסגנון.

פורסם

רכבי פאר אכן מאבדים מערכם בקצב גבוה יותר מרכבים אחרים. רובם אכן נסחרים במחיר נמוך במעט מהמחירון ולפעמים ללא התחשבות בתוספות.

עם קניית מכונית חדשה מהיבואן יש בד"כ אפשרות טרייד אין. גם אם הרכב הקודם לא היה מאותו מותג.

בעלי כסף שחור אוהבים רכבי פאר משומשים. במיוחד אם הם רשומים ע"ש הדודה. :wink:

חלקם מוצאים דרכם גם לחברות השכרה, וגם לשטחים.

פורסם

תודה לכולם. מה שאתם אומרים בעצם זה שמי שרוצה רכב יוקרתי צריך לעמוד בהיכון עד שהוא מוצא איזה מיליונר שמוכר את המרצדס שלו כי בדיוק יצא דגם חדש, ומוכן לרדת בעשרות ומאות אלפי שקלים במחיר... נשמע טוב :-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...