Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כארבעה גלגלים שיעבירו אותך באמינות ממקום למקום - היא תתאים.

בכל מקרה קחי סיבוב לפני שתקני - מדובר ברכב מיושן (יצא לשוק ב-1979 בתור מאזדה 121), לא נוח - אבל אמין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תתקרבי אפילו לרכב הזה, היה לאמא שלי כזה פעם, האוטו ממש לא סוחב בגרוש, מנוע 1400 אוטומת עם 65 כוח סוס, אם זה אומר לך משהו...

תלכי על רכב יפני, חפשי סוזוקי סויפט החדשה (אירו סויפט) או מאזדה 121 אפילו, עדיפה על קאיה פריד, שתחליק לך אפילו בחניון של הקניון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אל תתקרבי אפילו לרכב הזה, היה לאמא שלי כזה פעם, האוטו ממש לא סוחב בגרוש, מנוע 1400 אוטומת עם 65 כוח סוס, אם זה אומר לך משהו...

תלכי על רכב יפני, חפשי סוזוקי סויפט החדשה (אירו סויפט) או מאזדה 121 אפילו, עדיפה על קאיה פריד, שתחליק לך אפילו בחניון של הקניון.

לפרייד מנוע 1.3

מאזדה 121 והפרייד זהות בטכנולוגיה ואם אני לא טועה בעלות אותו מנוע .

שורה תחתונה -קאיה פרייד אוטו אמין וזול לקניה ותפעול וגם סוחב לא רע. אם זה מה שאת מחפשת אז לכי על זה..אם עדיפות ראשונה אצלך היא הנוחות אז אל תלכי על זה.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נוסע בדייהו רייסר, וממליץ על הסוויפט.

סליחה, אבל נראה שהפרייד עדיפה על הסוויפט.

ולך תמצא 121 אוטומטית בשנים ובתקציב שהיא מחפש...

לא כולם יכולים לקנות יאריס מודל אחרון, בדיוק מאותה סיבה שאתה נוסע בדייהו רייסר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפרייד מנוע 1.3

מאזדה 121 והפרייד זהות בטכנולוגיה ואם אני לא טועה בעלות אותו מנוע .

שורה תחתונה -קאיה פרייד אוטו אמין וזול לקניה ותפעול וגם סוחב לא רע. אם זה מה שאת מחפשת אז לכי על זה..אם עדיפות ראשונה אצלך היא הנוחות אז אל תלכי על זה.

בהצלחה.

הפרייד היא הדור הקודם של ה121.....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפרייד יש מנוע כמו של ה 121,רק עם ראש בעל 8 שסתומים.המזדה 121 הופיעה בשנת 87,והפרייד יוצרה ברישיון על ידי קאייה כבר בסוף שנות ה 80.אגב,בשווקים מסויימים היא נקראה גם פורד אבלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

טוב, אני אחדד קצת דברים לאחר היכרות של 3 שנים עם הפרייד (לא שלי חס וחלילה, של אחותי):

היא נקנתה מהשכרה!!! ( ואחרי 3 שנים של שימוש יומ-יומי אני יכול רק לומר דברים טובים.

אז נכון, הוא לא נח, הוא קטן, הוא לא מגיע ל-180 קמ"ש והוא מאיץ מאפס למאה ב-30 שניות אבל עדיין בתמורה לשווי הרכב והאמינות הנפלאה שהוא מפגין בשילוב של מנוע נעים לשימוש עירוני (של מאזדה אגב, אותו מנוע של 121 כמו שאמרו כאן)

הרכב תפור כמו כפפה למישהו שמחפש רכב אוטומטי לניידות עירונית... (בעיקר לנשים שצריכות רכב קטן ואוטומט לסביבה)

אגב, לכל המשמיצים למינהם... נורא קל להדגיש חסרונות של רכב מדרג נמוך כמו זה ה-פרייד...

אבל מעניין אותי לדעת מה הייתם עושים אתם אם הייתם נדרשים לחפש רכב לפי האילוצים האלה:

אמינות,אוטומט זול ובשנתון גבוה..

סוויפט בטח, לא??:twisted:

אמיר.

• תוכן חדש...