Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע חניתי ברכבת קריית אריה בפ''ת בבוקר וכאשר חזרתי בצהריים שמתי לב שחסר לי חלק פלסטיק וסימן חריטה של מברג כנראה שהוציאו את החלק.

ניסיתי כמה וכמה קומבינציות של מילים באנגללית בנסיון למצוא חלק כזה אך ללא הצלחה.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בקומבינציית מילים, או מספר חלק, או מאיפה ניתן להזמין את החלק.

בעצם פלסטיק קטן שיושב על הכנף ומשלים את העיצוב של המראה כביכול.S71107-08012120.jpg

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מתקשה להבין איזה אוטו זה :shock:

כמה עלוב צריך להיות בשביל לגנוב דבר כזה. חשבתי שגניבת הטאסות או הוונטילים שחוויתי זה השיא...

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

שכחתי לרשום, זה למגאן סטיישן 2013.

פירקתי את הצד השני כדי לראות מספר חלק ואולי לפי זה לנסות למצוא (כמובן שהמספר חלק של הצד שנגנב יהיה שונה).

אכן עלוב לגנוב את זה אבל לך תספר לגנב...

עוד הרכב למכירה, מראה לאנשים בלי החלק הזה ומצתדק שזה נגנב לפני כמה ימים.S71107-09455637.jpg

עריכה, אותר המספר חלק 638740003r

מבדיקה באיביי כולל משלוח עלות סביב ה 110 ש''ח. בהמשך היום אתעמק ברשת אם אפשר יהיה למצוא בפחות.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

מאחל לגנב שיהיה לו לתרופות.

עד כמה שזה נשמע לך מופרך, אני ממליץ לך לקפוץ/להרים טלפון בכל זאת למוסך מורשה קרסו הקרוב אלייך ולברר שם במחסן. לפעמים יש הפתעות. אני חיפשתי בזמנו חתיכת פלסטיק קטנה והייתי בטוח שיציעו לי "מחיר ללא תחרות", להפתעתי עלה רק 22 ש"ח. (שילמתי וברחתי משם לפני שישנו את דעתם...)

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

הפחת בי תקווה לרגע ואז התקשרתי למחסן של מוסך מנור ישראל.

אין במלאי, אין בעיה להזמין ואני יושב כשאני כותב את זה, 360 ש''ח לפני מע''מ! זה 421 ש''ח אחרי מע''מ!

אני מעדיף חו''ל, חבל שהתקשרתי סתם מכעיס העושק הזה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

:-D

טוב, במחיר כזה ברור שמזמינים באינטרנט מחו"ל. הצעתי לבדוק רק למען הסר ספק.

נסה גם כאן: www.renaultgenuineparts.com

עריכה: המק"ט לעיל עולה 18.5 פאונד, ממליץ לשלוח להם VIN לפני הזמנה כדי לוודא שזה החלק הנכון.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
הפחת בי תקווה לרגע ואז התקשרתי למחסן של מוסך מנור ישראל.

אין במלאי, אין בעיה להזמין ואני יושב כשאני כותב את זה, 360 ש''ח לפני מע''מ! זה 421 ש''ח אחרי מע''מ!

אני מעדיף חו''ל, חבל שהתקשרתי סתם מכעיס העושק הזה.

בוקר טוב אליהו.

יש חלקים שהעלויו בארץ ללא כל "הגיון" לעומת מחירי חו"ל.

זה עוד מקרה בגדר ב"סביר".

alfa 156 2.5.

פורסם
בוקר טוב אליהו.

יש חלקים שהעלויו בארץ ללא כל "הגיון" לעומת מחירי חו"ל.

זה עוד מקרה בגדר ב"סביר".

הרגילו את הצרכן הישראלי ש 300% יותר מחו"ל זה בגדר סביר. עכשיו הצרכן הישראלי צריך להרגיל את בעלי המוסכים (ולא רק אותם) ש 10% זה די והותר, אחרת שימצאו להם מקצוע אחר.

פורסם

זה טוב כשזה חלק קוסמטי שאין לחץ להשלים אותו וניתן גם להשאר כלל בלי אבל בחלקים מכאניים זה כבר עולם אחר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קודם כל אנשים זבלה ... אין מילים אחרות

שנית, באמת גזל, לא מלאי, ולא נעלים. מספרים שליבואן יש לעלויות תפעוליות.

איך מוכר מוכר לך חלק ב 110 ש"ח כולל משלוח והיבואן שגם קונה את החלק בפחות כסף עדיין מרוויח 400%, זה פשע לא פחות גרוע מזה שגנב.

השני פשוט גונב ברשיון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

זה חלק שעולה לייצרו כמה עשרות סנטים. תמיד ההפרשים ידהימו אותי מחדש.

ניסית בפירוקיות? זה רכב נפוץ ובעיקר בליסינג, מניח שגם כמות הגרוטאות לא קטנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פירוקיות ניסיתי 2, אני בתקופה שאין לי זמן לנסיעות במיוחד בשביל זה ככה שגם אם ימכרו לי ב 50 בפירוקיה אעדיף לשלם 100 על חלק מאיביי שיגחע לתיבת הדואר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...