Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 שנת 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד להיות כרכב שלישי במשפחה בשימוש מועט

הרכב הניבדק עם 180000 ק"מ מנוע 2000, יעבור טסט לשנה על ידי המוכר

הכל עובד באוטו כולל מערכת ההרמה . נסיעה חלקה . כל זה ומחיר מפתה גרמו לי לחשוב שזה קניה טובה

מה דעתכם? אני מודע לשוק הרכב ומוכן לקחת סיכון ,מקסימום אעשה וי על רכב שמאוד רציתי ואמכור אותו

פורסם
מקסימום אעשה וי על רכב שמאוד רציתי ואמכור אותו

שקלת קריירה כסטנדאפיסט? מי יקנה c5 עם 180,000 ק"מ?

זה קצת הימור. מהניסיון שלי (מהדגם הקודם) לא מדובר בקטסטרופה, אבל יש בלאי, בטח בק"מ כזה. זה לא רכב לתדלק ולנסוע.

מכיוון שהשוק כל כך קשה, הייתי מחפש רכב שנסע פחות. לטעמי שווה לשלם עוד כמה אלפים בשביל לחתוך משמעותית בק"מ. הגיר לא בנוי להחזיק חצי מיליון ק"מ, יו קנואו.

מצד שני, זה די כיף. אם זה עושה לך את זה, ואתה מבין שיש סיכוי לא רע שתהיה הבעלים האחרון של הרכב, ומוכן פעם פעמיים בשנה לבקר במוסך, ומצאת רכב מתוחזק זו יכולה להיות קניה לא רעה (לרכב שנסע קצת פחות).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רכב כמעט 9 שנים על הכביש עם 180000 ק"מ זה לא הרבה . אני מודע למה אני ניכנס . מקווה שישאר לי כסף אחרי זה

אני נישמע כאילו אני משכנע את עצמי . אבל פעם בכמה זמן יש לי חשק לרכבים מוזרים וכאלה שאין להם שוק

סוג של דפקה

פורסם

היתה לי אחת כזו. הדגם עם מנוע הדיזל.

רכב מפנק ברמות (יותר נוחה מכל טויוטה או קיה שתמצא), גם את הנהג וגם את המוסכניק.

אם אתה מוכן להכנס להרפתקאה - זה אחלה רכב שבעולם.

פורסם

החזקתי כזו 2002,

האחזקה לא קטסטרופה אבל אתה צריך לדעת לאן אתה נכנס, ולאיזה מוסכים אתה נכנס.

יש לי תחושה שאחרי שתנהג עליו מהר מאוד הרכב יהפוך להיות רכב ראשון.

אה שכחתי עוד משהו,

לא יודע איפה הרכב נבדק, אבל אל תקנה בלי בדיקה של מוסך שמכיר את הרכב.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

180,000 ק"מ זה הרבה אבסולוטית, בלי קשר לגיל הרכב.

לדעתי הצנועה, עדיף להשקיע את התקציב לשיפוץ גיר והחלפה של כל מיני תושבות, ציריות, משולשים, בומבות וכו' על רכב עם ק"מ נמוך משמעותית מאשר במוסך. בגלל שהשוק בלתי אפשרי, יכול להיות שבכמה אלפים יותר תמצא אקזמפלר עדיף.

בכל אופן, אם תחליט להיכנס לזה, הייתי בודק שהרכב טופל בצורה סבירה (לא כל 30,000 ק"מ), ושהחליפו שמן גיר פעם או פעמיים.

אני לא יודע לגבי הדגם של 2009, בדגם הקודם בית הפיוזים החיצוני ידוע כבעייתי. אם זה תקף גם ל-2009, הייתי מחליף אותו מראש (וגם מזמין מאיביי, וחוסך כמה מאות ש"ח). בנוסף, אני נתקעתי פעם (נגמר בגרר) בגלל לכלוך במצערת. לא יודע אם גם זה תקף ל-2009, אבל אם כן, ניקוי ולימוד של המצערת זה עוד משהו שהייתי עושה כטיפול מונע.

בהצלחה!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אז חזרו אליי שוב מתדיראן והם מתעקשים שאדבר עם חברת מרום, חברת מרום לא רוצה לכבד את האחריות כי תדיראן לא ידעו אותם על האחריות, וכך אני נופל בין הכסאות.

מבחינתי אני ממשיך עם המועצה לצרכנות ואם אצטרך גם מכתב מעו'' ד

אז קחו בחשבון שבפעם הבאה שאתם קונים תדיראן האחריות תהיה של מישהו אחר

חבר טוב מחזיק אחת כזו 2002 הדגם הקודם

הרכב משמש כרכב כגיבוי לאופנוע ולא נוסע יותר מידי בסה'' כ מראה אמינות טובה ללא בעיות מיוחדת, לדעתי כרכב שלישי במשפחה אני לא הייתי חושש מה גם שאם יש משהו שהתקלקל אפשר להשבית עד שיגיע חלקם מחן'' ל

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• תוכן חדש...