Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאנטון ביפו יש את Continental Premium Contact 6 ואת Michelin Primacy 3 במלאי (שכחתי לשאול מאיזה שבוע).

המחירים לרביעייה 1300 ו-1400 בהתאמה. לכל אחד חסרונות משלו באתרים שקישרתי...בטלפון גם ניסו להמליץ לי על דאנלופ, אבל נראה לי שהם פחות עדיפים - מה דעתכם?

נסועה של 12 אק"מ בשנה. מחפש אחיזה טובה ויציבות לנהיגה "משפחתית" בטוחה (לא ספורטיבית), ללא פשרות גם ביום/יומיים הכי גשומים בשנה ואם אפשר שיהיה גם שקט. חסכון בדלק בונוס אבל לא קריטי (עד כמה ההבדלים בדירוג משמעותיים בכלל?) - תודה!

עריכה: הרשיון לא מולי - זה 91H? אם אני רוכש 91V, עד כמה אני "אשלם" ברעש ו/או חוסר נוחות?

פורסם

התייעצות נוספת ברשותכם באותו נושא:

יש לי גלגל חלופי בגודל מלא עם ג'אנט מגנזיום מקורי (דגם Supreme מלפני מתיחת הפנים) וצמיג מקורי Hankook – “Kontrol Technology” משבוע 2513 (ישן אבל נראה חדש, ראו תמונה).

מנגד, יש לי צמיג חדש לגמרי מהסוכנות, Winrun R330 שבוע 3117, שהאמת חשבתי שהוא "עלום שם", אבל הביקורות בקישור שהרגע מצאתי וצירפתי, דווקא טובות להפליא!

חשבתי לבקש מהצמיגייה שיורידו את הג'אנט המשופשף מקדימה עם הצמיג החדש ולשים במקום החלופי בתא המטען, ועל הג'אנט החלופי שלא היה בשימוש, להרכיב את אחד הצמיגים החדשים ולנסוע עליו במקום הג'אנט המשופשף - נשמע הגיוני?

כמו"כ אם הצמיג הטרי ששמו לי באמת לא זבל טהור כמו שחשבתי, יש מה לעשות עם השני שיורידו לי? סה"כ חדש דנדש...

פורסם

טוב, לא אלאה אתכם בחוויה הארוכה והמיותרת מהבוקר - רק אנא עזרתכם: מכירים מקום רציני בבקשה שאפשר לברר מולו מלאי של יצרן ודגם ספציפי בטלפון וכשמגיעים לשם הם ממש מחזיקים צמיגים כאלו להרכבה? נשמעת דרישה פשוטה, אבל מניסיוני ולצערי זה לא תמיד המצב :(

פורסם

אני חושש שלא תמצא פנצ'ריה כזאת שמחזיקה אצלם במלאי מגוון גדול של דגמים בשלל המידות. לרוב צריך שיזמינו מיבואן - זה לוקח כמה שעות עד יום -יומיים.

אני קונה צמיגים מגלגלי המגן בית דגן ( בעיקר Goodyear בגלל המחיר הזול ), וגם הם מזמינים בשבילי את הדגם ואת המידה הדרושה. כאשר הצמיגים מגיעים לפנצ'ריה, אני מקבל שיחת טלפון להגיע להתקנה - לרוב זה לוקח עד 4 שעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה! בדיוק הגעתי לגלגלי המגן דרך יד2 :) איזה מחיר קיבלת ל-Goodyear אם אפשר לשאול בבקשה ומתי? בהנחה שהמידה זהה - עריכה: ושמדובר בדגם EfficientGrip Performance.

פורסם (נערך)

המידה לא זהה, המחיר בפועל כמו שרשום ביד 2, אפשר לשלם ב 6 תשלומים ללא ריבית.

שים לב - לא לקנות את הדגם התורכי ( יותר זול פחות טוב ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדכון: קניתי רביעיית Primacy 3 של מישלין מגלגלי המגן בבית דגן (איזה תענוג של יחס ושירות, אני ארשום חוו"ד מסודר במקום המתאים), שבוע 2517 שזה מצויין למותג לא סיני (שם יש תחלופה גבוהה). הסבירו לי שהמישלין רכים וגמישים יחסית בדופן, מה שמוסיף לריכוך הנסיעה ביחס לכל הפירמות האחרות, כמו"כ הזהירו אותי שהבלאי בהם מהיר יותר (גג 4 שנים) שזה בסדר מבחינתי, כי אני תמיד דואג להחליף בזמן.

מעניין לציין שהמישלין מגיעים חדשים ללא כל הפסים הצבעוניים שמאפיינים צמיגים אחרים...עם או בלי קשר הנסיעה בהם היתה נעימה כבר מהק"מ הראשונים. אין לי ספק שהאפקט הפסיכולוגי אחרי קריאת כ"כ הרבה מבחנים עושה גם הוא את שלו :-D

• תוכן חדש...