Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי החליפו לי במוסך מרכזי שמן 20W50 מנוע ופילטר.

השמן שיצא היה כמובן שחור לגמרי והשמן שהכניסו היה בצבע דבש. את השמן החדש הם לקחו ממיכל שמן ראשי ושפכו בעזרת אקדח.

היום לאחר שנסעתי עם הרכב בדקתי את מפלס השמן וראיתי כי המפלס הוא מעל למקסימום (כמובן שבדקתי את המפלס רק לאחר כמה שעות שהרכב עמד מאוזן)! אז הוצאתי את הבורג והורדתי את המפלס עד לאמצע כנדרש.

ירדו כרבע ליטר שמן בצבע כהה, כאילו שנסעתי איתו לפחות חודש ולא יום אחד בקושי!

כל זאת בנוסף לצרות שהם עשו לי אם הקרבורטור שסידרתי במכון מקצועי אחר כך.

מה לעשות, האם הם שמו לי שמן משומש? האם אני יכול לדרוש החזר כספים על התיקון כיוון שעשיתי במכון אחר לקרבורטור? האם יש מקום להתלונן עליהם?

:mm_mad:

פורסם

הצבע של השמן עשוי להיות תקין , אל תשכח שהשמן הראשון שיוצא הוא זה שבתחתית הקרטר , כלומר עם כל המשקעים.

לגבי התלונות - לא נראה לי שתוכל לעשות משהו , כי הלכת למקום אחר בלי לתת להם אפשרות לתקן בעצמם.

יש לך את איגוד המוסכים , אבל לדעתי ינפנפו אותך כיוון שלא פנית למוסך.

פורסם

שמר כאשר הם סיימו את העבודה על הרכב יצאתי אם מנהל העבודה שלהם לבדוק את הרכב. במשך כל הנסיעה שמעתי צלצולים מהמנועה שלא היו לפני. ובמשך כל הנסיעה הוא שיכנעה אותי כי הצלצולים הם של שרשרת טיימינג ולא של ההצתה שהם שינו!

מה אני יכול להגיד לו שהוא לא מבין כלום ברכב אם הוא אומר את זה?

בנוסף שגם דרשתי מהם קרוב לעשר פעמים לכוון את הCO במחשב, אתה יודע מה הם אמרו לי. הם אמרו כי המכשיר שלהם מקולקל, יעבור תיקון רק בעוד חודש וכי מוסך אחר שיכול לכוון אם המחשב גם אצלו המחשב מקולקל. הם שיכנעו אותי כי את הCO הם כיוונו באופן מדוייק ע"י שמיעה!!!!!

אתה מבין למה אני כועס?

אגב לאחר תיקון במכון למחרת כל הצלצולים נעלמו כנדרש וגם הCO כוון כנדרש.

פורסם

אם הייתי ממשיך את השרשור הקודם לגבי אותה תקלה , אולי הייתי רואה שניסית לחזור אל המוסך ומגיב אחרת.

לטובת כל המשתתפים - נא להמשיך שרשורים קיימים ולא לפתוח חדשים על כל הודעה.

פעם שנייה :idea: ..

לעצם העניין - הנה אתר איגוד המוסכים http://www.iga.org.il/. נסה ליצור איתם קשר.

פורסם

אנשים

היום נסעתי לאוטו-רויאל בחיפה שיבדקו את הבעיה ברכב.

בקיצור הסיכום שלהם היה:

1. הCO היה פי 3 יותר גבוה מהדרוש! כוון כנדרש בסוף.
  2. ההצתה היתה לא מכוונת. ההצתה כוונה ע"י יישור שלושת הפסים- על המפלג, על גוף המפלג ועל גלגל מניע בדיוק לפי הוראות היצרן. בדקתי בעצמי.
  3. הקרבורטור היה נקי ותקין לגמרי עוד לפני שהגעתי למוסך ההוא והם לא עשו מעומה בלשון המעטה. במקרה הטוב הם עברו עליו אם ספריי קרבורטורים. רואים את זה בקלות מכיוון שכל הדיזות היו ישנות ולא פורקו כלל וכל הגוף של הקרבורטור שהיה אמור להיות טבול לשם הניקוי בנוזל מיוחד היה מלוכלך כבעבר!

אני רוצה לנסוע כמה ימים אם האוטו ואם הכל יהיה בסדר לבוא למוסך ושיתנו לי הסבר על מה הם לקחו 700 ש"ח???

• תוכן חדש...