Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי ימאה ארוקס שנת 99

עכשיו שקניתי את הקטנוע לפני שבוע הסטרטר לא עבד הכבל סקאלה היה קרוע והפלאג היה קצת שרוף

ולפני יומיים נשבר לי הבית של הגז ככה שהגז מסתובב חצי יותר נכון רבע

יש לי שאלה כמה בערך יעלה לי להכניס את הקטנוע למוסך שיתקן לי את כל הבעיות?

נ.ב : אני מעדיף שהמוסך יסדר לי את כל הדברים האלה עם זה יעלה 300-500 שקל

אם זה יותר אני יקנה תחלקים לבד ויסדר בעצמי עם חבר שמבין קצת!

תודה לכל העונים!:-)

פורסם

פלאג לא אמור לעלות יותר מדי...

הסטארטר לעומתו..., אם תקול ודורש החלפה יכול לעלות די הרבה..., בזמנו אני החלפתי פעם

לטרקר ועלה רק הסטארטר איזה 300-400 ש"ח אם זכרוני הבלוי איננו מטעה אותי...

דבר עם סיני..., הוא יותר מישמח לעזור אני מאמין...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
למה שלא תתקשר למוסך לשאול? או שאתה

מתכוון שנחסוך לך את השיחה ונתקשר בעצמנו לשאול עבורך?

לא אני לא התכוונתי שתשאלו במקומי כי הקטנוע נמצא כבר במוסך להצעת מחיר מהצוהוריים!

רק רציתי לדעת כמה אמור לעלות לי בערך!

כי שמעתי "שאבירון" אחד המוסכים היקרים שיש

תודה בכל מקרה נחכה להצעת מחיר מחר!

פורסם

מאין אתה בארץ?

אולי נעזור לך להשתחרר מכמה ג'ובות.:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אני מאשדוד שמתי אתמול את הקטנוע אצל אבירון

הוא התקשר אליי היום בקשר להצעת מחיר אמר לי 570 שקל עולה לי לתקן את הגז כי 3 חלקים שבורים שם , את הפלאג הוא מחליף ואת הכבל סקאלה

כל זה בלי הסטארטר!

ועם אני רוצה שיתקן את הסטרטר (כי בעצם בישביל זה אני הכנסתי למוסך) אני צריך להוסיף עוד 150 שקל

יוצא הכול 720 כולל מעם כולל עבודה ?!

שווה לי לתקן בכזה סכום "קצת" מוגזם!

אפשר להתווכח על המחיר או שמה שהוא אמר ככה זה נשאר במוסכים כי אני לא מבין כל כך בקטע הזה פעם ראשונה שאני נמצא במוסך!

פורסם

אתה באשדוד חביבי, זה חממה למוסך שם, לאיפה ילכו? לתקן במצרים?:-D

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...