Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מידע על הרכב

סוזוקי בלנו 99,קמ 248 אלף, ידנית, קיימת בעיה בגיר (הילוך שני נכנס רק אם מחזיקים אותו, נזילת שמן)

קלאץ הוחלף לפני חודשיים לקאלץ של חברת aisin

בימים האחרונים יש רעש חזק ובלתי נסבל מהרכב בזמן נסיעה, חושד שסה מגיעה מהגיר, הרעש הוא בכל המהירויות,ובכל הילוך.

הרעש דומה מאוד לרעש של מאוור שמכניסים לו עפרון (רעש בלתי נסבל)

בעט לחיצת קלאץ יש את הרעש, ואפילו בנטרל בזמן נסיעה.

בעמידה אין שום רעשים, חוץ מרעש בהנעה קרה לכמה דקות(רעש של כבשה)

מה יכול להיות הדבר???

ועוד שאלה

לפני 2,500 קמ עברתי טיפול, אחרי 500 קמ מפלס השמן ירד בשליש, מילאתי את השליש החסר, תוך 400 קמ ירד שוב בשליש, מאז שירד השליש מהמילוי עבר הרכב 1500 קמ והמפלס לא ירד במילימטר, יש לזה הסבר הגיוני?

תודנ לעונים

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מבירורים בפורומים הבנתי שאפשר לבדוק רק על ידי הרמת הרכב וסיבוב גלגלים.

בדקתי את הגלגל הקדמי מצעד הנהג(מהאזור שם מגיע הרעש) הגלגל לא עשה רעשים, לא חושב שאחד המיסבים האחרים הוא האחראי לרעש בגלל הרעש החזק שמגיע מהאזור של הגיר(ממוקם בצעד הנהג)

יכול להיות שהציריות הם אלה שאחראים לרעש??

הציריות שלי הם לא בשיא התקינות, יש רעשי טקטוק קלים בעט תחילת נסיעה כשהגה מסובב לצעד עד הסוף

פורסם

התחל מתיקון נזילת שמן הגיר או שבמהרה הגיר ילך לעולם שכולו טוב.

אם כבר יש נזילה,רענון שמן גיר יעשה רק טוב חמערכת- בניגוד לתיבה אוטומטית יש פחות סיכונים כאן.

לגבי אכילת שמן מנוע- הרכב מעשן עשן לבן בבוקר ? בנסיעה ? הרכב מאבד נוזל קירור ?

זה יכול להתחיל מגומיות שסתומים יבשות ולהיגמר גם בהחלפת מנוע.(מוסכים ממש לא אוהבים להתעסק עם ראשי המנוע של הדגם הזה מניסיון משפחתי רע- עשו אצלנו ראש מנוע במורשה סוזוקי בצפון,ברכב בן 3 עם 85,000 ק"מ והתיקון לא החזיק יותר מידי (שנה וחצי ליתר דיוק) ובסוף הורידו מנוע שלם של סוזוקי שהושבתה מתאונה ושילמנו השתתפות חלקית במוסך,שבא לקראתנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

הדרך היחידה לתקן נזילת הגיר היא שיפוץ גיר, ככה אמרו לי בכמה מוסכים.

לגבי שמן מנוע, בהנעה קרה יוצא עשן לבן מהאגזוז, אך עובר לאחר כמה דקות

לא מאבד נוזל קירור, אך שמתי לב שהמיכל איבוי פעם יורד במפלס ופעם עולה

עריכה אחרונה על ידי slavik11
פורסם

גיר ידני אין כמעט מקומות בארץ שמשפצים- מריבים אחר מפירוק.

לפני שתלך לצעד הזה,צריך לבדוק,האם הנזילה היא ממחזיר שמן של הגיר /בין המנוע לגיר עצמו ואז לא צריך להחליף גיר,אלא רק להחליף מחזיר שמן נוזל .

לגבי המנוע- צריך לבדוק היטב-בדוק אם השמן נקי ולא מעורבב עם קצף לבן-"טחינה". אם כן,הדבר עלול להעיד על פריצת אטם ראש ומשם הסוף הוא רק החלפת מנוע.

פורסם

יכול להיות שהפלאשינג ייבש את הגומיות שסתומים.

לגביי ירידת מפלס זה טבעי המים נזרקים למיכל עיבוי בסוף גם נשאבים בחזרה למערכת.

פורסם

נכון מאוד, המנוע אחרי שתי פלאשינג,אחד תוסף והשני המערכת edm, במוסך נאמר שזה המחזיר שמן ואין אפשרות להחליף אלא רק שיפוץ/החלפת גיר

פורסם

אם זה מחזיר שמן בין המנוע לגיר (מה שנקרא מחזיר שמן אחורי),הורדה של מנוע/גיר נדרשת להחלפת המחזיר.

זה ממש לא מחייב שיפוץ/החלפת גיר.

יש להוסיף לאחר מכן,שמן גיר כדי שיהיה בכמות הנדרשת.

פורסם

גומיות שסתומים עד 1000 ש"ח לטיפול עם חלקים.

החלפת מחזיר שמן כמו שנאמר לפני רוב התשלום הוא על העבודה .

במידה וכבר פותחים מכסה שסתומים בשביל להחליף. גומיות הייתי בודק מרווח שסתומים כי לפי ספר האחזקה של סוזוקי יש צורך לבדוק כל 20 אלף או שנה כנראה שהארץ לא בדקו לרכב אף פעם יכול להיות שהם צריכים כיוונון עדיין.

לא לשכוח לשים אטם מכסה שסתומים חדש עדיפות למקורי.

עוד מקור נזילות שמן מנוע בבאלנו זה מאזור המפלג במידה וקיים בדגם שלך.

• תוכן חדש...