Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי בלנו 99 ידנית עם 247 קמ.

הרכב לאחר טיפול, כולל שטיפת מנוע פנימית עם edm (נראלי שככה קוראים לזה)

לפני חודשיים נעשו גומיות שסתומים

הרכב אוכל לארח הטיפול קרוב לליטר שמן כל 800 קמ או אפילו פחות קמ

אין נזילות, נבדק כל יום

עשן לבן יוצא לאחר כמה שעות עמידה, אך לא אחרי נסיעה (נבדק במצב סרק)

מה יכולה להיות הבעיה ומה הבדיקות שצריך לעשות??

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אם השמן הוא בתקן ובצמיגות שמומלץ ע"י היצרן,צריך לבצע בדיקות ללץ הפוך.

המחלה בבלנו זה שראש המנוע נוטה להיסדק- תופעות לוואי היעלמות נוזל קירור,ערבובו עם השמן והתחממות מנוע.

אם אין אף אחת מהתופעות הללו,יש לבדוק שהבעיה אינה בגלל טבעות בוכנה עייפות (רינגים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם השמן הוא בתקן ובצמיגות שמומלץ ע"י היצרן,צריך לבצע בדיקות ללץ הפוך.

המחלה בבלנו זה שראש המנוע נוטה להיסדק- תופעות לוואי היעלמות נוזל קירור,ערבובו עם השמן והתחממות מנוע.

אם אין אף אחת מהתופעות הללו,יש לבדוק שהבעיה אינה בגלל טבעות בוכנה עייפות (רינגים).

מה עלות התיקון המשוער במקרה של ראש מנוע?

הרכב מטופל בשמן 15/40 חצי סינטטי של קסטרול gtx

פורסם

שוב,יש לבצע ביסודיות בדיקות במוסך לפני חריצת גורלות-בדיקת לחץ הפוך תראה את המצב ואם המסקנה ממנה היא,שהרכב אוכל שמן בכמות גדולה,שיפוץ ראש בלבד הינו ברכה לבטלה- אם טבעות הבוכנה שחוקות יש 2 פתרונות-

א.ביצוע חצי אוברול -שיפוץ ראש מנוע +החלפת טבעות בוכנה- פתרון מעט יקר כלכלית אך אתה יודע שאתה נשאר עם המנוע שלך ולא קונה "חתול בשק".

ב. החלפת מנוע לאחר מפירוק /יבוא- סוג של הימור מסוים אתה לא יודע באיזה מצב המנוע נמצא -נותנים אחריות בסביבות חצי שנה.

בשני המקרים,עלות התיקון עולה על ערך הרכב ולכן זו החלטה כלכלית,אלא אם יש לך סנטימנטים מיוחדים מאוד לרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שוב,יש לבצע ביסודיות בדיקות במוסך לפני חריצת גורלות-בדיקת לחץ הפוך תראה את המצב ואם המסקנה ממנה היא,שהרכב אוכל שמן בכמות גדולה,שיפוץ ראש בלבד הינו ברכה לבטלה- אם טבעות הבוכנה שחוקות יש 2 פתרונות-

א.ביצוע חצי אוברול -שיפוץ ראש מנוע +החלפת טבעות בוכנה- פתרון מעט יקר כלכלית אך אתה יודע שאתה נשאר עם המנוע שלך ולא קונה "חתול בשק".

ב. החלפת מנוע לאחר מפירוק /יבוא- סוג של הימור מסוים אתה לא יודע באיזה מצב המנוע נמצא -נותנים אחריות בסביבות חצי שנה.

בשני המקרים,עלות התיקון עולה על ערך הרכב ולכן זו החלטה כלכלית,אלא אם יש לך סנטימנטים מיוחדים מאוד לרכב.

תודה רבה

• תוכן חדש...