Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום זה.:)

אבי מעוניין לקנות פיאט פונטו 75 ממשהב"ט מהשנים 97-98, ועלו וצצו מספר שאלות:

בחוברת המכרזים לא רשום איזה פיאט פונטו זאת, כלומר האם זו 75 S, HSD, או אולי בכלל SX (אני מדבר על שנת 97-98 ) , ובמחירון של יצחק לוי ישנם כל הדגמים הללו, לכן אין לי מושג תחת איזה דגם לחפש. אולי מישהו כאן יודע באילו דגמים השתמש הצבא\משהב"ט? האם דגמים אלה כללו כריות אוויר (וכמה? 1? או 2?) ABS? והאם הם כללו ה"כ? כמו כן מהם ההבדלים בין הHSD לS לSX?

האם הצבא השתמש בדגמים שונים מ75? כגון ה60 או ה55?

בתודה, פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

המכוניות שנמכרו למשהב"ט הן דגם HSD עם ה"כ, כריות אוויר ו-ABS.

המכוניות האילו קרועות לגמרי, והצלחת הקניה מוטלת בספק...

יכול להיות ש"תזכה בפייס" אך רוב הסיכויים שתקנה אוטו שיעסיק אותך, וירוקן את הארנקך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום זה.:)

אבי מעוניין לקנות פיאט פונטו 75 ממשהב"ט מהשנים 97-98, ועלו וצצו מספר שאלות:

בחוברת המכרזים לא רשום איזה פיאט פונטו זאת, כלומר האם זו 75 S, HSD, או אולי בכלל SX (אני מדבר על שנת 97-98 ) , ובמחירון של יצחק לוי ישנם כל הדגמים הללו, לכן אין לי מושג תחת איזה דגם לחפש. אולי מישהו כאן יודע באילו דגמים השתמש הצבא\משהב"ט? האם דגמים אלה כללו כריות אוויר (וכמה? 1? או 2?) ABS? והאם הם כללו ה"כ? כמו כן מהם ההבדלים בין הHSD לS לSX?

האם הצבא השתמש בדגמים שונים מ75? כגון ה60 או ה55?

בתודה, פליקס.

HSD 75 עם כל האיבזור.

דעתי בשתי מילים: לא לגעת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ידידי הצעיר אם אתה לא מכיר אל תיגע במכרזים האלו מסתובבים שועלים גדולים ואת המכוניות הטובות לוקחים רק מקורבים וכאלה אם אתה מחפש רכב ב 35 אחוז מערכו ותהיה אמור להשקיע 25 אחוז כדי לגרום לרכב להיות שמיש אז לך למיכרז תיקח בחשבון קצת בעיה למכור רכבים כאלה .

עצה ידידותית אומרת "שכאשר פג טעמו של המחיר הזול נותר הטעם המר של האיכות הירודה"

פורסם

ברשותי הדגם הנ"ל משנת 96.

במקרה שלי, הוא בבעלות פרטית.

רק 2 מילים על האוטו: "אחלה אוטו".

תתאמץ יותר, חפש יותר, אולי תמצא אחת שמורה.

טיפ קטן, מספרי הרישוי של הפונטו ששירתו בעבר במשהב"ט, מסתיימים בספרות : 15, 57, 00.

ב ה צ ל ח ה

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
המכוניות שנמכרו למשהב"ט הן דגם HSD עם ה"כ, כריות אוויר ו-ABS.

המכוניות האילו קרועות לגמרי, והצלחת הקניה מוטלת בספק...

יכול להיות ש"תזכה בפייס" אך רוב הסיכויים שתקנה אוטו שיעסיק אותך, וירוקן את הארנקך...

תודה רבה על התשובה.

כתבת כריות אוויר, משמע שהיו 2 כריות אוויר? במחירון של יצחק לוי כתוב שרק יש כרית אחד לדגם הHSD שנת 97-98, מי צודק? (אני משער שאתה, אבל כיצד זה משפיע על המחירון?)

עוד תופעה מוזרה במחירון שלו, לדוגמה המחירון של הפונטו שנת 97 HSD (כולל כל התוספות שאמרת, רק כרית אחת ולא שתיים) הוא כך וכך ש"ח (אסור לפרסם את המחיר:? ). המחירון בשיקלול עם נתון הבעלות קודמת משהב"ט יורד בכ8 אלף. לאחר מכן אם מוסיפים את הקילומטרז שהוא כ 300 אלך -350 אלף, המחירון המשוקלל עם הבעלות עולה כעת בכ2000 ש"ח, ובסה"כ המחירון נמוך רק בכ6 אלף מהמחירון הרגיל, כיצד זה הגיוני? שהרי 300 אלף קילומטר אמורים להוריד את המחיר ולא להעלותו?

בנוגע לכך שהרכבים שחוטים זה ידוע. ובכל זאת, מהם הדברים שצריך לתת עליהם את הדעת בקניית מכונית ממשהב"ט? מחלות ספציפיות לפונטו?

עריכה------

אני יודע שהרכבים הנ"ל לא מומלצים, ושהם שחוטים , אבל בכל זאת אין שום טעם להמליץ על רכבים אחרים, כי זה מה אבא רוצה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
תודה רבה על התשובה.

כתבת כריות אוויר, משמע שהיו 2 כריות אוויר? במחירון של יצחק לוי כתוב שרק יש כרית אחד לדגם הHSD שנת 97-98, מי צודק? (אני משער שאתה, אבל כיצד זה משפיע על המחירון?)

עוד תופעה מוזרה במחירון שלו, לדוגמה המחירון של הפונטו שנת 97 HSD (כולל כל התוספות שאמרת, רק כרית אחת ולא שתיים) הוא כך וכך ש"ח (אסור לפרסם את המחיר:? ). המחירון בשיקלול עם נתון הבעלות קודמת משהב"ט יורד בכ8 אלף. לאחר מכן אם מוסיפים את הקילומטרז שהוא כ 300 אלך -350 אלף, המחירון המשוקלל עם הבעלות עולה כעת בכ2000 ש"ח, ובסה"כ המחירון נמוך רק בכ6 אלף מהמחירון הרגיל, כיצד זה הגיוני? שהרי 300 אלף קילומטר אמורים להוריד את המחיר ולא להעלותו?

בנוגע לכך שהרכבים שחוטים זה ידוע. ובכל זאת, מהם הדברים שצריך לתת עליהם את הדעת בקניית מכונית ממשהב"ט? מחלות ספציפיות לפונטו?

עריכה------

אני יודע שהרכבים הנ"ל לא מומלצים, ושהם שחוטים , אבל בכל זאת אין שום טעם להמליץ על רכבים אחרים, כי זה מה אבא רוצה.

פליקס

המכוניות הללו לא תמיד יוצאות עם 350K קמ, בחלק מהמקרים גם עם הרבה פחות מזה. כל מקרה לגופו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מהם הדברים שצריך לתת עליהם את הדעת בקניית מכונית ממשהב"ט? מחלות ספציפיות לפונטו?

יש לקחת בחשבון:

(במקרה הגרוע - סיכוי סביר)

החלפת:

מנוע

גיר

מצמד

ציריות

מערכת היגוי

חיישני מערכת הדלק

צמיגים.

(במקרה הטוב - סיכוי אפסי)

שום דבר

מאינפורמציה שקבלתי מחברית הן נמכרות במחירים בין 5000 ל-8000 ש"ח

בהצלחה ובתקוה שאבא שלך ירד מהשטות הזאת....

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
המכוניות הללו לא תמיד יוצאות עם 350K קמ, בחלק מהמקרים גם עם הרבה פחות מזה. כל מקרה לגופו.

איציק

אתה צודק, ישנם שם גם מכוניות עם 200 אלף ואפילו מכוניות עם 100 ומשהו אלף. אבל שוב פעם הקטע עם המחירון לא מובן לי. איך ברגע שמוסיפים את הקילומטרז של 300 אלף המחירון עולה, ולא להפך יורד עוד יותר? משהו פה מאוד לא הגיוני במחירון של יצחק לוי.

מאינפורמציה שקבלתי מחברית הן נמכרות במחירים בין 5000 ל-8000 ש"ח"
5000 -8000 אלף? זה נשמע מעט מדי. משהב"ט מציע אותן במחיר התחלתי של כ11 13 12 אלף +-. בנוסף המחירון שלהם לאחר השיקלול והכל עובר את ה20 אלף, אז משום מה 5-8 אלף נשמע מעט מידי.

שוב פעם, בנוגע לכריות אוויר, מדובר בכרית אחת או 2? ואיך זה משפיע על המחירון?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
אתה צודק, ישנם שם גם מכוניות עם 200 אלף ואפילו מכוניות עם 100 ומשהו אלף. אבל שוב פעם הקטע עם המחירון לא מובן לי. איך ברגע שמוסיפים את הקילומטרז של 300 אלף המחירון עולה, ולא להפך יורד עוד יותר? משהו פה מאוד לא הגיוני במחירון של יצחק לוי.

5000 -8000 אלף? זה נשמע מעט מדי. משהב"ט מציע אותן במחיר התחלתי של כ11 13 12 אלף +-. בנוסף המחירון שלהם לאחר השיקלול והכל עובר את ה20 אלף, אז משום מה 5-8 אלף נשמע מעט מידי.

פליקס

עד כמה שידוע לי בדגמי הHSD מהשנים הראשונות יש כרית אוויר לנהג בלבד עם ABS

פורסם

דגם ה HSD לעולם יהיה בעל כרית אוויר אחת

ישנם דגנים כגון XTZ, או SX בעלי 75 כ"ס שהגיעו עם 2 כריות אוויר.

עכשיו מובן יותר ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

פליקס

המחירון של מכוניות בבעלות חברה / השכרה / משהב"ט שקלול הקילומראז' שונה (המחירון לוקח בחשבון נסועה גבוהה) וזה מה שיוצר את העיוות.

ככל שזכור לי, המחירים ההתחלתיים נמוכים יותר ממה שציינת, ואם המחירים הם כמו שציינת לך תקנה אחת שהיתה בהשכרה - שם מחירי השוק נעים סביב "מחיר המחירון" (התאורטי בלבד יש לציין) של רכב משהב"ט לשעבר - אך שם אתה יכול לבדוק ולדעת בדיוק עם איזה צרה אתה "מתחתן".

בהצלחה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בחלק מתקופת השירות שלי נהגתי באופן קבוע על פונטו.

כל הרכבים ביחידה שלי קיבלו פינוקים פרוקטולוגים מסורים מצד הנהגים שהיה אכפת להם מהרכב בערך כמו שהיה אכפת להם מהתרומה של ירוסלב יעקבוביץ' לג'אז הישראלי , ואולי בגלל זה הקניה ממשהב"ט היא פחות מומלצת.

GOT סחוג?

פורסם

עקב קיצוץ גדול מעוד בתקציב תחבורה של משה"ט הרכבים שנמכרים במכרזים קרועים לגמרא. משהב"ט עדיין נוסע אל 323 שנת 96-97 כי אין כסף לחדשות. כמו כן תמיד אפשר לבוא לצריפין ולראות את האוטו לפני הגשת המכרז.

Zoom-Zoom...

פורסם

עזוב אותך, באמא שלי !

(שידרתי את עזוב אותי באמא'שך...)

הרכבים האלו שחוטים בצורה מטורפת.

לא מדובר כאן על 205 ששרדה את זה בכבוד יחסית, אלא על פונטואים שמתפרקים לרסיסים .

אם הרכב לא צבר מאות אלפי ק"מ אז הוא נמכר בגלל תקלות חוזרות ונשנות.

תגיד לאבא שלך שפשוט ירד מזה, גם למחפשי מציאות זה לא מספיק מציאה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...