Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קרה לי משהוא מוזר

נסעתי עם חברים לדיסקוטק כמובן האוטו היה מלא (5 איש) ,בחזרה שכולם עלו על האוטו התחלתי ליסוע ושמעתי חריקה מהכיוון האחורי של האוטו ניראה לי המגלגלים האחוריים בקיצור אני נוסע באיילון על 100-120

שוטר עצר אותי לבדיקה (רשיונות משהוא סטנדרתי) ופיתאום אני מריח ריח חזק של גומי שרוף שבא מתוך האוטו (WTF?!)אחרי שהורדתי שתי חברים הריח עבר כאילו היה יותר מידיי מישקל על האוטו

בקיצור כשחזרתי הביתה עשיתי בדיקה של שמן וגיליתי ששוב אין לי שמן בגרוש!!(לפני שבועיים האוטו היה בטיפול 10,000)האוטו מישום מה בולע שמן!!!לא יודע למה?

יש למישהוא מושג למה לעזאזל האוטו בולע לי כל הזמן שמן (גם בבדיקה של ה10,000 לא היה שמן בגרוש) ולמה היה ריח של גומי שרוף?

תודה לעונים

פורסם

(1)תבדוק שמן בשנית עכשו על הבקר, כשהמנוע קר והרכב נמצא על משטח ישר כמובן.

אין בודקים שמן לאחר נסיעה.

(2)באם בכל זאת חסר שמן, אחד משניים, (א)נזילה (ב)שריפה.

(3)ריח גומי - אני מהמר על שמן שנוזל על מע' הפליטה, פה אתה מתחבר לסעיף מס' (2), להיכן נעלם לך השמן.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אוקי בדקתי שמן היום בבוקר ואכן יש שמן (אפילו קצת יותר מידי),מוזר שאחרי נסיעה זה ניראה כאילו אין שמן בטח ככה עושות התחנות דלק את הכסף שלהם ("לבדוק לך שמן" עלק!!)

נזילה של שמן אין

עכשיו מסקרן אותי לדעת למה היו חריקות מהגלגלים האחוריים שהאוטו מלא אנשים ,ולמה זה קרה רק שהאוטו היה מלא?

שאני נוסע ככה לבד לעבודה אין בעיות

אני מקווה שלא יהיו בעיות בהמשך...

יש משהוא לבדוק כדי להימנע מבעיות עתידיות?

פורסם

אני משער שזו יכולה להיות בעיה במתלים\בולמי הזעזועים.

עד כמה שידוע לי לחלק מהסיטרואנים יש אפשרות לכוון את גובה המתלים,

אולי אצלך ברכב ישנה כזאת אפשרות והרכב "ישב" נמוך מדי,

מכאן שיכול להיות שהצמיגים נגעו במרכב הרכב.

עוד אפשרות:

נסה להיזכר האם הורדת את בולם היד עד הסוף,

אם לא, יכול להיות שהיה זה ריח מן רפידות הבלמים.

יצאתי מתוך הנחה שאכן אין שום בעיה בשריפת שמן לאור הבדיקה שלך הבוקר.

פורסם

בסיטרואן ZX אין מיתלים מתכווננים (כמה שידוע לי) ב-BX יש

הבלם יד היה מורד עד הסוף

יש לי חשד שזה בא מהגיר (הידני) יש מצב שזאת הבעיה?

אולי יש לכם עוד השערות?

פורסם
בסיטרואן ZX אין מיתלים מתכווננים (כמה שידוע לי) ב-BX יש

הבלם יד היה מורד עד הסוף

יש לי חשד שזה בא מהגיר (הידני) יש מצב שזאת הבעיה?

אולי יש לכם עוד השערות?

בZX המתלים סטנדרטים. החריקות כנראה נובעות מסרן אחורי עייף שדורש שיפוץ. איזו שנה היא?

פורסם

די חבר'ה אם הבלם היה מורם הייתי מרגיש!!

וכל הקטע שהריח ניגמר רק מתי ששתי חברים ירדו מהאוטו (והם לא היו כאלה מסריחים)

כאילו איזה משהוא היתאמץ שם ברכב ונישרף

אולי זה באמת הקלאץ' אבל זה נורמאלי ? או שדרוש תיקון או בדיקה?

פורסם

אולי זה ישמע לך מצחיק, אבל במהלך נסיעה עף ניילון לגריל אצלי קדימה, נכנס לוונטות\ ניהיה ריח שאי אפשר פשוט לנשום, היו חריקות, חשבתי הלך מנוע. או נקרע טיימינג, אני פותח מכסה, מסתכל הכל בסדר- מרחרח טיפה באזור הרדיאטור, ומצאתי אותה שמה קרועה לחתיכות ושרופה.

תבדוק שוב - קח כמה אנשים איתך מאחורה, ובנסיעה מתונה, בצע בדיקה של הרכב. אם יש לך בעיה להשיג אנשים שיסעו איתך , קח טרמפיטטים, אם יש לך בעיה אם טרמפיסטים , לך למוסך קח 4 עובדים ככה אני עושה.

פורסם

סרן אחורי עייף. הצמיגים נוגעים בחלקי הפלסטיק (חצאיות מתחת לפגוש אחורי). גם מחלה של 205GTI עם סרן אחורי עייף.

אחרי שירד העומס (החברים - דיאטה לא תזיק :wink: ) - לא היה שיפשוף והריח חלף.

אלון

פורסם

שלום

יתכן שמישהוא כיוון את כבל בלם היד יותר מידי (כלומר מיספר נקישות קטן בזמן משיכת ידית בלם היד)

ואז ביזמן שהרכב עמוס באנשים תיתכן אפשרות שהבלמים מישתפשפים ביזמן הנסיעה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...