Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הרכב הוא רנו טווינגו 94, היום ביקרתי במוסך והמוסכניק בדק האם יש נזילה מהרדיאטור או מהצנרת שלו ע"י לחץ.

אכן גילינו נזילה (קטנה ולא כ"כ משמעותית). הוא הסביר לי שבעיקרון אני יכול לסחוב את זה עוד קצת ורק למלא מים מידי פעם, אבל בשביל לטפל הוא צריך לפרק ולנסות לסתום את החור. כמובן שבמידה והוא לא יצליח אז זה כנראה אומר רדיאטור חדש (1000-1500 שקלים). הדבר הראשון שעשיתי זה לרוץ לפורום הזה ולבדוק האם למישהו יש רעיונות אחרים. לדוגמא: שמעתי שיש חומר לסתימת רדיאטורים. השאלה כמה הוא באמת יעיל, כמה הוא עולה, היכן ניתן לקנות אותו והכי חשוב- האם הוא לא גורם לנזק.

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

תודה מראש...דן

פורסם

תעלה תמונה, זה הרבה תלוי איפה יש נזילה..

אם זה צינור - בעקרון יש שרוול גומי מיוחד שמולבש על היקף הצינור, בעזרת חימום הוא נצמד ומונע נזילות

נזילה מהרדיאטור עצמו ניתן להדביק באפוקסי ,

בכל מקרה הפתרונות זמניים בלבד.

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

יש כמו אפוקסי שהוא נקרא אפופוקסי שהוא בעצם פלטלינה שמתקשה ונהיית מאד חזקה

אבל כמו שאמרו זהו רק פתרון זמני ואולי זה תיקון יחזיק הרבה זמן ואולי לא יתפוס בכלל- כל עניין לגופו

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

תודה, יש המלצות על מישהו אמין שיבצע את העבודה בירושלים?

אגב, מה עם החומר לסתימת רדיאטורים? יעיל או סתם חארטה? והכי חשוב האם הוא יכול להזיק? נראה לי שאם זה לא מזיק אני אתחיל בניסיון עם החומר כי הוא אמור להיות ממש זול.

בקשר לנזילה, אני לא יודע בדיוק מאיפה היא כי הרדיאטור לא פורק, והיה למוסכניק ממש קשה לזהות מאיפה זה. בכל זאת, מנוע של טווינגו זה לא סוויטה. צפוף שם.

דן

פורסם

????

אף אחד לא מכיר את החומר לסתימת רדיאטורים שמכניסים למיכל המים וזה אמור לסתום את הדליפה?

אני מעוניין לשים את החומר במים אבל לא יודע אם זה גם יכול להזיק!!

אשמח לעזרת מי שיודע

פורסם

אחי גם לי היה כזה בC15 שלי הלכתי להום סנטר מחלקת רכב והיה שם פחית של סותם נזילות מהרדיאטור מומלץ בחום עזר לי וחסך המון כסף

חתימה עד שלוש שורות

פורסם
שלום. הרכב הוא רנו טווינגו 94, היום ביקרתי במוסך והמוסכניק בדק האם יש נזילה מהרדיאטור או מהצנרת שלו ע"י לחץ.

אכן גילינו נזילה (קטנה ולא כ"כ משמעותית). הוא הסביר לי שבעיקרון אני יכול לסחוב את זה עוד קצת ורק למלא מים מידי פעם, אבל בשביל לטפל הוא צריך לפרק ולנסות לסתום את החור. כמובן שבמידה והוא לא יצליח אז זה כנראה אומר רדיאטור חדש (1000-1500 שקלים). הדבר הראשון שעשיתי זה לרוץ לפורום הזה ולבדוק האם למישהו יש רעיונות אחרים. לדוגמא: שמעתי שיש חומר לסתימת רדיאטורים. השאלה כמה הוא באמת יעיל, כמה הוא עולה, היכן ניתן לקנות אותו והכי חשוב- האם הוא לא גורם לנזק.

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

תודה מראש...דן

אל תחפש פתרונות פלא או קסמים אחרים.

הרדיאטור ברכב שלך הוא רדיאטור קטן, בד"כ מאוד זול.

החומר הזה יכול להיות מצויין ליום יום, אבל עלול לתקוע אותך ביום קיץ שרבי באמצע טיול או נסיעה ארוכה, ואז עוגמת הנפש והנזק שיגרמו עלולים להיות הרבה יותר מ 500 או 1000 שח.

אם הרדיאטור נוזל, סימן שהגיע זמנו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...