Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

עלתה לי מחשבה בראש שאולי ניתן לארגן מפגש למי שרוצה שבו חברי הפורום המשכילים יותר יתנו הסברים טכניים על השאלות הנפוצות כאן, טיפולים -החלפת שמנים,מים וכו', הדגמות של טכניקות עבודה, מערכת החשמל המזיוג ועוד - כאשר ה"מרצים" יהיו חברי הפורום המקצועיים - וכל חבר פורום חסר הבנה (כמוני) יוכל לבוא וללמוד?

אשמח לשמוע מי מוכן לבוא לדבר כזה, וכמובן מי כאן מוכן להעביר דבר כזה?

תודה,

צביקה

נ.ב.

בקשה מראש - אם אפשרי שלא יהיה בשבת - תודה.

...Carpe Diem

פורסם

פעם, בימי הדינוזאורים, המפגשים של יום שישי היו משהו כזה. קבוצה של חובבי רכב ברמות ידע שונות נפגשים להריץ קטעים ולחלוק ידע.

היום כבר לא.

אוהו, איך הגלגל מסתובב לו...

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
לי אין בעיה להסביר לך בפרטי על כל דבר אודות רכבך !

וואלה? בפרטי? אחלה, אז אם אתה יכול, כתוב לי לפרטי תהליך הרכבת טורבו ברכב כולל הדגמות, רק תעשה את זה קצר ובשפה פשוטה שאני אבין, טוב? תודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אולי למישהו יש בור/ליפט או משהו דומה ברשותו... ?

אני חופר אחד לקראת המלחמה הבאה

אני יכול לארח אותך בינתיים

פורסם

או קצת יותר פשוט להחזיר את המפגשים של ימי השישי הטובים.

אני יודע שאני אישית למדתי שם המון !

ברצינות, זה חסר מאוד, איפה כולם בימי שישי?!

אך הזכרונות, שם מאחורה, בשקט בשקט, רק חברי הפורום, מדברים, צוחקים ומקבלים הדגמה על פוליש ווקס ממישהו...

mifgash_10.5.02_050.jpg

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אז למה לא אני אומר?

בואו נחיה את התרבות הזו.. המפגש שיש שם לא צריך להפריע לנו, יש עוד גוש חניה אחד משמאל לבסטבול, ויש עוד חניות באזור, ואם רוצים גם ליד הקניון עצמו ולא הבאולינג, או איפה שמפגש החיפושיות (כמובן שאני מדבר על קניון אילון ר"ג).

אני ממש רוצה שיהיה כזה דבר, ומוכן לנדב את האוטו להדגמות (כשהטיפולים באמת יעשו עליו :wink: ).

צריך להתחיל ממשהו- ביום שישי אני שם, כל מי שבעד יגיע (ורצוי שיהיו גם כאלה בעלי הידע הטני :) )

פורסם

אני כך או כך אגיע. כמו גם חברי פורום אחרים, יש מקום חניה שהוא פחות או יותר של CF ואני מכיר כמה אנשים שמחנים שם באופן קבוע כמוני. הוא הכי מרוחק וללא אורות אז כל מי שבא לחפש הונדה סיוויק עם נאונים לא בא לשם.

מי שרוצה יכול לפתוח מכסה מנוע ואני בטוח שאנשים כבר יתקבצו וידברו.

פעם נפגשתי שם עם איציק נ. מהפורום והוא הסביר לי לא מעט על הרכב שלי. דברים בסיסיים שלא ידעתי.

מי שרוצה שיגיע ושיזום. אני תמיד מעדיף ללמוד ולהתרשם מאשר ללכת לראות אנשים מנסים לפרפר ולהעלות טורים בשביל שיסתכלו עליהם.

אם תארגנו עוד כמה נרגילות יהיה אפשר לפתוח מיני טראבין שם :)

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני מצטער אבל אני לא יכול להגיע (בעקבות השבת המתקרבת...) אם יהיה אפשרות להיפגש ביום אחר אשמח מאוד... בכל מקרה תהנו!!

...Carpe Diem

• תוכן חדש...