Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברים

יש לי מערכת של קנווד עם 3 יציאות RCA

קידמי,אחורי וסאב

מגב של JBL של 6 יציאות

התקנתי את המערכת לבד והעברתי את כל החיוט לבד.

RCA בצד ימין של האוטו + וRemote בצד שמאל.

ברגע שאני מחבר RCA אחד לא משנה לאיזה יציאה אז אין רעשים והכל בסדר.

ברגע שאני מחבר RCA נוסף ולא משנה לאיזה יציאה אז יש רעשים ברגע שמחוברים 2 RCA.

אין סיכוי שהRCA דפוק,אין מצב שהRCA בא במגע עם + כלשהו כי אני ניסיתי לחבר 2 RCA ישירות לאורך הסלון של הרכב מהמערכת למגבר וגם ברגע שמחברים 2 RCA יש רעשים אבל ממש חזקים וממש מרגיזים ושנותנים גז אז הרעשים מתחזקים.

המגבר והמערכת נשלחו לתיקון ונמצאו תקינים 100%!

יש לכם איזה רעיון?

אני כבר מיואש!

פורסם

אני יגיד לך מה הייתה הבעיה אצלי די זהה...

תנמיך את הגיין למטה תגביר את הרדיו דיסק לשלושת רבע ווליום ולאט לאט תגביר את הגיין...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תחליף ל-RCA שזור, שזירה מלאה של ארבעת ערוצים, אני בטוח שאתה משתמש בכבל RCA שהערוצים שלו נפרדים, כלומר כל ערוץ בכבל נפרד משלו...או אפילו בשני זוגות RCA נפרדים האם אני צודק?

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

תשים על ה RCA שעושה רעש חוט רגיל תגלגל אותו עליו (מאחורה ברדיו דיסק) ואת הקצה השני

תחבר לרדיו דיסק (לבלוק של הרדיו דיסק) ויפסיק לך הרעש מניסיון גם לי קרה את זה

וסמתי בדיוק כמו שאמרתי לעשות

פורסם
אני יגיד לך מה הייתה הבעיה אצלי די זהה...

תנמיך את הגיין למטה תגביר את הרדיו דיסק לשלושת רבע ווליום ולאט לאט תגביר את הגיין...

אפשר הסבר מה זה "גיין"?

סתם שאלה

קוראים לך מודי במקרה?

פורסם
תחליף ל-RCA שזור, שזירה מלאה של ארבעת ערוצים, אני בטוח שאתה משתמש בכבל RCA שהערוצים שלו נפרדים, כלומר כל ערוץ בכבל נפרד משלו...או אפילו בשני זוגות RCA נפרדים האם אני צודק?

כן אתה צודק לגבי הRCA שיש לי

אפשר תמונה איך נראה הRCA שאתה מדבר עליו ומה זה יתן?

פורסם
תשים על ה RCA שעושה רעש חוט רגיל תגלגל אותו עליו (מאחורה ברדיו דיסק) ואת הקצה השני

תחבר לרדיו דיסק (לבלוק של הרדיו דיסק) ויפסיק לך הרעש מניסיון גם לי קרה את זה

וסמתי בדיוק כמו שאמרתי לעשות

את הקומבינה הזאת אני מכיר למעשה אתה נותן לי פה עצה לשים מינוס על הRCA

גם זה נוסה ולא הצליח לצערי :(

פורסם

cocain קיבלת תשובה מLOUDGUY (אלון) ..

אין לך צורך לנסות את מה שהבחור הציע לגבי המינוס עם השלדה, זה לא יעזור לך.

בכל אופן אתה יכול להרחיב את הידע שלך בנושא, אם תערוך חיפוש בנוגע ל"יללת אלטרנטור"

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
cocain קיבלת תשובה מLOUDGUY (אלון) ..

אין לך צורך לנסות את מה שהבחור הציע לגבי המינוס עם השלדה, זה לא יעזור לך.

בכל אופן אתה יכול להרחיב את הידע שלך בנושא, אם תערוך חיפוש בנוגע ל"יללת אלטרנטור"

אשמח לקבל תמונה ו\או פרטים על הRCA שמדובר ואיך זה בידיוק יפתור את הבעיה.

נ.ב

אתה גם כפרסבאי כמו שאני רואה :) (אני גם)

אז בוא לאיסיקיו שלי נדבר 553933,זה המספר.

פורסם

(אין צורך בציטוטים מיותרים)

לגבי תמונות, פשוט תעשה חיפוש בGOOGLE או משהו בסיגנון, ויש מצב שתמצא תמונה של כבל שזור.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
(אין צורך בציטוטים מיותרים)

לגבי תמונות, פשוט תעשה חיפוש בGOOGLE או משהו בסיגנון, ויש מצב שתמצא תמונה של כבל שזור.

עשיתי חיפוש ולא מצאתי,טוב התמונה בעיקרון זה לא פרט כל כך חשוב

מה שכן מעניין אותי זה איך כבל RCA שזור יפתור את הבעיה שלי.

תודה רבה מראש על התשובות!

פורסם

הינה דוגמה לכבל RCA ארבע ערוצים לא טוב:

RCA604_CH4_SERIES.jpg

דוגמה לכבל טוב:

RTP_CH4_8_9_SERIES.jpg

ארבעת הערוצים יורדים לכבל אחד שזור.

איך הכבל יפתור?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=41859&page=2&pp=15&highlight=loop+area

תקרא את ההסבר שלי פה בעמוד 2 על loop area.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

• תוכן חדש...