Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פרסמתי למכירה רכב ישן שבבעלותי

מצלצל אלי קונה , קבענו להיפגש

אחרי שבדק את האוטו ועוד חצי שעה ניסה להוריד לי 100 ש"ח ( אני מוכר את הרכב כולה ב 2000 ש"ח )

הסכמנו ללכת לדואר לבצע העברת בעלות.

הגענו לדואר.

פתאום הוא החליט שהוא ייתן לי ייפוי כוח ושאני יעשה את העברת בעלות בעצמי

אבל מה ? הוא מביא לי תעודת זהות של חבר שלו ורוצה לרשום אותי בתור מיופה כוחו של חבר שלו

על מנת להעביר את בעלות הרכב לחבר שלו.

פה חשדתי :shock:

אמרתי לו למה שלא אתה תהיה מיופה כוחו של חבר שלך

אז הוא התחיל לתרץ שהוא מקבל ביטוח לאומי ואסור לו

בקיצור

אמרתי לו שלום שלום והלכתי משם.

פורסם

עוקץ על הבעלות על הרכב,אם התעודת זהות גנובה,יוצא שבבעלות עוברת ללא ידיעת האדם,כל הדוחות יגיעו אליו.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא הזויים, סתם רמאים.

אם היית יודע כמה אנשים באו אלי בזמנו עם מזומן ביד אבל באיחור "במקרה" שניה אחרי שהדואר נסגר?

ברגע שאתה עולה על הבלוף הם אפילו לא מנסים להתווכח, אלא פשוט הולכים.

פורסם
עוקץ על הבעלות על הרכב,אם התעודת זהות גנובה,יוצא שבבעלות עוברת ללא ידיעת האדם,כל הדוחות יגיעו אליו.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

גם אם התעודה גנובה - עדיין אין יפוי כח חתום מאת בעל התעודה. אז היכן העוקץ?

ומבחינת המוכר - קיבל את הכסף, בעלות עברה. היכן הנזק?

פורסם

ramoni, אף אחד לא יודע איך נראית החתימה של בעל התעודה. אתה ממלא פרטים שלו עם חתימה ופרטים של מיופה הכוח בכתב טיפה שונה כדי שלא יחשדו שאותו בן-אדם רשם את שני השמות וזהו.

הנשק - כפי שנרשם למעלה, לא ישירות למוכר אלא למי שהרכב נרשם על שמו (דוחות וכאלה)

פורסם
לא הזויים, סתם רמאים.

אם היית יודע כמה אנשים באו אלי בזמנו עם מזומן ביד אבל באיחור "במקרה" שניה אחרי שהדואר נסגר?

ברגע שאתה עולה על הבלוף הם אפילו לא מנסים להתווכח, אלא פשוט הולכים.

מה הם ניסו להשיג בזה לא הבנתי. מקסימום מחכים עוד יום שהדאר יפתח ומעכבים עסקה.

תוכל להסביר?

פורסם

^

אני משאר שמשהוא מהתסריט של "בוא קח מזומן אחי, אני חייב אוטו היום יש לי אח בבית כלא בירדן שאני חייב לנסוע אליו כמה שיותר מהר, ונעשה העברת בעלות מחר שהדואר יפתח". ובנתיים הרכב נשאר על שמך ולך תחפש את הקונה אחרי זה.

פורסם
מה הם ניסו להשיג בזה לא הבנתי. מקסימום מחכים עוד יום שהדאר יפתח ומעכבים עסקה.

תוכל להסביר?

העניין הוא שיום למחרת העסקה לא תתבצע או תתבצע במחיר נמוך יותר(עם שלל תירוצים מקוריים)

ולמה? כי מכרתי רכב די מבוקש רק עם מספר ידיים גבוה.

כניראה שהקונים הפוטנציאלים הם בסה"כ סוחרים במסווה שיש להם קונה במחיר גבוה יותר, ופשוט לא רוצים להוסיף עוד יד לרכב.

פורסם
^

אני משאר שמשהוא מהתסריט של "בוא קח מזומן אחי, אני חייב אוטו היום יש לי אח בבית כלא בירדן שאני חייב לנסוע אליו כמה שיותר מהר, ונעשה העברת בעלות מחר שהדואר יפתח". ובנתיים הרכב נשאר על שמך ולך תחפש את הקונה אחרי זה.

ובינתיים הרכב שימש לביצוע רצח/שוד/אונס.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גם אם התעודה גנובה - עדיין אין יפוי כח חתום מאת בעל התעודה. אז היכן העוקץ?

ומבחינת המוכר - קיבל את הכסף, בעלות עברה. היכן הנזק?

אני מניח שאחרכך אותו אדם שהעברתי את הבעלות על שמו ללא ידיעתו יכול לבוא אלי בטענות או אפילו לתבוע אותי שזייפתי ייפוי כוח שלו.

• תוכן חדש...