Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי פולו מנוע 1.2 tsi שעלתה לכביש בסוף 2010. פניתי היום למוסך עם תלונה על רעש הנשמע בהנעה וכן על בעיית הרעידות המוכרת בהעברת הילוכים.

למרות שהרכב יצא מאחריות לפני כמעט שנה " וכמחווה של רצון טוב "אושר להחליף מצמדים כאשר מרבית העבודה עלי כ 2500 שח.

האם במסגרת ההחלפה הם לא אמורים לקחת גם את עלות העבודה? או שעלי להגיד תודה ולשתוק ( הרכב בקרוב בן 6 אך עם קמ נמוך).

ביום שהרכב יכנס למוסך יבדקו את השרשרת.

האם במקרה של שרשרת התזמון גם יהיה עלי לשאת בעלות העבודה? או שכל העלות אמורה להיות עליהם.

?

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

פורסם

בגדול רק החלפת מצמדים - הכי זול שתמצא זה 5000 ש"ח ויש לך גם מצמדים וגם שרשרת טיימינג,

בכל זאת מדובר ברכב בן 6 שנים אז נראה לי שויכוח איתם יהיה מיותר

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

לגבי השרשרת, לטענתם אין בעיה והיא תקינה. אם אני רוצה לפרק טיימינג שיבדקו אני צריך לשלם על בדיקה. לפחות יש לי תעוד לפניה בפתיחת כרטיס.

פורסם

חברים יקרים אני זקוק לעזרתכם.

הרכב חייב להכנס למוסך צמפיון עד יום שישי( אישור התיקון על חשבונם תקף לשבוע בלבד)

האם פירוק הגיר, המצמדים החלפתם והרכבה של הכל חזרה מצדיק עלות של 2500 שח. כמה שעות עבודה הדבר אמור לקחת?. אני רוצה לדאוג שאקבל מחיר הוגן על רכיב העבודה לפני שאני מאשפז את הרכב.

המון תודה

פורסם

יכול להיות שמתמחרים את ההחלפה מראש לוקחים בחשבון יותר שעות עבודה.

על הרכב שלי עבד בחור אחד לבד מהתחלה ועד הסוף כולל כיוון פרונט ולא מעט הפסקות סיגריה ועצירות. זה יכל לקחת לפחות שעה פחות אם חצי מהעצירות היו יורדות.

פורסם

מקצת נסיון עם רשת צ'מפיון ,קצת תרים את הקול ואיומים בצורה מכובדת ,הם יורידו את הזנב ולא תשלם כלל! הרי האריכו את האחריות לגיר ל150.000 או 5 שנים ,אצלך הקילומטר מאד נמוך

בהצלחה

רמי

פורסם

כן רק שהאחריות המורחבת הסתיימה בחודש מרץ כאן הבעייה.והם כבר משחקים על זה שבאו לקראתי.

פורסם

עזרתי לא מזמן לחבר שהיה עם סיפור דומה (אצלו האחריות עברה בשבוע!) סיאט איביזה.. מצמדים ומוח ,בהתחלה רצו 5000 ,אח"כ קיבלו אישור עלק מהייצרן ל2500 ואחרי שיחה קצת קשוחה שלי שם 5 דקות עם נציג השירות שטיפל בו ,הוא אמר תן לי לבדוק שוב עם הייצרן בלה בלה.. והתקשר לחבר שלי תוך שעה שאושר תיקון מלא כולל עבודה ללא עלות

שוב בהצלחה במערכה

רמי

פורסם

שיטת מצליח. לא מפתיע בהנתן ההיסטוריה של היבואן הזה. מפתיע שאנשים עוד רוכשים ממנו.חבל שאין פה בארץ התארגנות צרכנית.

פורסם

מצמדים ושרשרת תזמון הוחלף אצלי ללא עלות... המצמדים היו עדין באחריות אך השרשרת לא... קצת לחץ והכל בחינם.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...