Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רנו מגאן 98 אוט' שעברה 64,000 ק"מ.

יש לי כמה בעיות ברכב ורציתי לדעת אם כדאי לתקן או למכור.

הבעיות ברכב הם כאלו:

צריך להחליף תושבות מנוע.

בעיה בגיר, נתקע על מצב חירום בהילוך שלישי. לא יודע אם זה חיישן או שהלך הגיר.

יש צורך בהחלפת ברקסים.

השאלה היא האם כדאי לי להשקיע ולטפל ברכב או למכור לפירוק?

ואם לטפל אז איפה והאם כדאי לי לעשות הסבה לידני במקום לשפץ את הגיר.

תודה מראש.

פורסם (נערך)

הרנו שווה גרושים,כך שאם יש צורך בשיפוץ גיר או שסתומי לחץ עדיף למכור לברזל כי התיקון יכול להגיע ל אלפיים שקל,או שיפוץ גיר גם יותר.

אם אין לך אפשרות כלכלית להתקדם לרכב חדש יותר אז עדיף לתקן.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון שמגאן כזאת עולה גרושים, אבל לרכב הספציפי הזה יש 64 אלף קילומטרים . לא רשמת כמה אתה נוסע בשנה, אנחנו לא יודעים את מצבך הכלכלי או תכניות לעתיד.

במידה ואתה לא נוסע הרבה ואינך מעוניין בהוצאה רצינית :

אם כל שאר הרכיבים תקין, והרכב טופל במשך כל השנים האלה בצורה נכונה, לדעתי שווה לתקן. ב 4-5 אלף לא תמצא משהו יותר טוב אלא רכב עם בעיות משלו ( גם ב 15 אלף שקלים יש סיכוי ליפול לבור תיקונים ).

מה שכן, אם גם ככה תכננת להחליף ויש לך תקציב מכובד לרכב חדש יותר, אז לא שווה להשקיע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתה לי בעייה דומה, החלפת מחשב הגיר מפירוק, משהו שאתה יכול לעשות לבד פתרה את הבעייה. דולקת לך מנורה בצורת רשת ?

ברקסים ותושבות זה סיפור לא מאוד יקר ויגיע בכול רכב, השאלה אם אתה מתחבר לרכב? אם רק בא לך להעיף אותו מהעיניים אז תשבית אותו, אם לא שווה להשקיע, אם צריך להחליף גיר זה כבר יותר מורכב אבל גם אפשרי, דרך אגב יש לי גיר כזה שפירקתי ממגאן 1600 עם מנוע k7m , אך אני לא יכול להתחייב על מצבו, אם יש לך משהו מעניין שאתה לא צריך אולי אפשר לעשות ברטר.

פורסם

נכון שהקמ נמוך,אך עדיין החלפים מתיישנים,עובדה שיש בעיה בגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום,

ברשותי רנו מגאן 98 אוט' שעברה 64,000 ק"מ.

יש לי כמה בעיות ברכב ורציתי לדעת אם כדאי לתקן או למכור.

לא ברור בדיוק למה יש תקלת גיר אבל לפני הכל תבדוק כמה יעלה טיפול ותיקון של גיר.

רנו מ98 לא שווה הרבה כסף מצד שני אולי כן שווה לשפץ ולהמשיך עם רכב שעשה רק 64000ק"מ

• תוכן חדש...