Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי Dynasty - והפעם, הפתעה לדורותיה (-;

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי הטויוטה קורולה הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

189 הצבעות

1. 1. מהי הטויוטה קורולה הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

• טויוטה קורולה דור ראשון
    • טויוטה קורולה דור שני
    • טויוטה קורולה דור שלישי
    • טויוטה קורולה דור רביעי
    • טויוטה קורולה דור חמישי
    • טויוטה קורולה דור שישי
    • טויוטה קורולה דור שביעי
    • טויוטה קורולה דור שמיני
    • טויוטה קורולה דור תשיעי
    • עזוב'תי באמ'שך

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוכים הבאים לקבוצת הסקרים החדשה של CarsForum. בעקבות הצלחת הסקרים הקודמים אנו יוצאים כעת בסקרי Dynasty (שושלת) ובהם - רכב אחד, מספר דורות, מהעבר עד ההווה.

העקרון פשוט - בכל סקר נציג בפניכם דגם אחד לדורותיו, כל שעליכם לעשות זה לבחור את הדור האהוב עליכם במיוחד. זה שהכי עושה לכם את זה. שהכי מושך אתכם. גם כאן, כמו בסקרים הקודמים, הבחירות הן גלויות. אך בניגוד לסקרים הקודמים, סקרי "שושלת" אינם מוגבלים בזמן (סקרי הקבוצות, למשל, היו מוגבלים לשבוע בלבד).

שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת המכונית הטובה ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מהנהיגה מהרכב, באם מדובר בכוח או התנהגות כביש, בין השאר. על כן, ביחרו את המכונית שהכי עושה לכם את זה. שהכי מייצגת בשבילכם את המהות של הדגם. המכונית שהכי רציתם מבין המתמודדות בזמן שהיא יצאה לאוויר העולם, או בכל שלב של חייכם. אם כן, זוהי בחירה רגשית אפילו יותר מזו של סקרי הקבוצות, שכן לא ניתן להשוות באופן ריאלי בין המתמודדות. אז ביחרו בחוכמה :wink:

זהו הסקר העשירי. והפעם מדובר במכונית שלא צריכה שום הצגה לכל חובב רכב באשר הוא, ולכן לא אלך סחור סחור ואגש ישר לעיקר.

לטויוטה קורולה תשעה דורות עד היום, עליכם לבחור את הקורולה הטובה ביותר בכל הזמנים, בשבילכם. והנה המועמדות:

1. טויוטה קורולה דור ראשון, הידועה גם בשם "המקרר הנייד הראשון" (שנים 1966-1969)

corolla1.jpg

תמונה של הקורולה דור ראשון במצבה כיום:

fridge1.jpg

עוד תמונה של הקורולה דור ראשון לאחר שהשתמשו בה כרכב מילוט:

fridge1a.jpg

2. טויוטה קורולה דור שני, הידועה גם בשם אמקור דיזיין ללא CFC (שנים 1970-1974)

corolla2.jpg

תמונה של הקורולה דור שני ביחד עם הוראות שימוש:

fridge2.jpg

3. טויוטה קורולה דור שלישי (או: אלקטרה 375 ליטר) (שנים 1975-1978 )

corolla3.jpg

בדגם הזה לראשונה עם מגוון צבעים מורחב ואיבזור חיצוני משופר:

fridge3.jpg

4. טויוטה קורולה דור רביעי, לראשונה כולל מזגן בילט אין (שנים 1979-1983)

corolla4.jpg

1.5 כ"ס!!

fridge4.jpg

מגיעה עם איבזור מלא!!

fridge4a.jpg

5. טויוטה קורולה דור חמישי - בשיתוף עם אלקו היי-טק, הרולס רויס של המזגנים! (שנים 1984-1987)

corolla5.jpg

בגרסת הספורט מקוצרת בסיס הגלגלים:

fridge5a.jpg

מהנדס הייצור של הקורולה מביט בשביעות רצון (וז'קט אופנתי) על מגרש החנייה של המפעל האירופאי של טויוטה, מלא בקורולות דור חמישי:

fridge5.jpg

6. טויוטה קורולה דור שישי, קירור להמונים בשיתוף עם הג'נרל (אלקטריק) (שנים 1988-1992)

corolla6.jpg

fridge6.jpg

כפי שהתמונה הראשונה מרמזת, עם ההרים מלאי הפיתולים ברקע, זוהי הקורולה הניידת הראשונה, ראו אותה כאן בפעולה:

fridge6a.jpg

7. טויוטה קורולה דור שביעי, דגם "אמנה" - ידידותי לסביבה (שנים 1993-1997)

corolla7.jpg

מגיע קומפלט עם סבתא מוכנה לשימוש:

fridge7.jpg

וכאן בגרסה עם מסנן משופר ו-2.5 כ"ס לביצועים משופרים!

fridge7a.jpg

8. טויוטה קורולה דור שמיני, "אפולו תדיראן" - במבחר גדלים! (שנים 1998-2002)

corolla8.jpg

זה מה שקורה כשלוקחים קורולה תמימה והופכים אותה למהירה ועצבנית:

fridge8.jpg

9. טויוטה קורולה דור תשיעי, דגם "אלקטרה" בעיצוב חדשני!! (שנים 2003-?)

corolla9.jpg

מגיעה עם איבזור מלא כדי לגרום לך לחשוב שקנית מציאה:

fridge9.jpg

וככה היא נראית לאחר שימוש נרחב באיבזור הפנימי...

fridge9a.jpg

ביחרו בחוכמה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:lol: רוני , ענק !

(ובזה אני אסכם את זה בשביל כולם, לא צריך לפרגן לרוני יותר מדי, הוא עוד ירגיש טוב מדי עם עצמו) .

למה לא נתת אופציה של קרח יבש ? עדיף

פורסם

אאלץ לבחור בדגם השמיני מכיוון שיש לי אחת כזאת יושבת בחניה ואני פשוט אוהב אותה , אז נכון שהיא לא מתנהגת ונכון שהיא לא נוחה כמו הסי 5 שלכם אז נכווווןן היא לא מאיצה למאה קמ"ש תוך 8 שניות כמו הראלי שלכם אבל היא שלי וזה הכל ...

טויוטה קורולה דור שמיני לנצח תפעלי ולא תתקלקלי :lol:

לפי דעתי שכחת דור אחד , לדור השמיני הייתה מתיחת פנים בשנת 2001 . זה נחשב דור כשלעצמו עקב היכנסות עידן תיזמון השסתומים המשתנה .

בלי קשר אני חשוב שהקורולה דור שלישי היא היפה ביותר והכי דומה לרכב שרירים אמריקאי , והדור האחרון היא הקורולה המוצלחת ביותר , הכי נוחה , הכי מאובזרת , הכי אירופאית ויפנית ביחד .

ים long time no

פורסם

דור שלישי כמובן!

כל הדורות האחרונים נראים כמו ניידת של סמויים. דור שלישי נראה כמו גרסה אקסצנטרית לסובארו GFT פשע - ההיפך הגמור מניידת!

פורסם

בחרתי בדור התשיעי

אני לא אוהב את היפניות הישנות וזה הכי מוצא חן בעיניי

ודרך אגב מישהו יודע איזה דור הקורולה הזאת?

כי ראיתי אותה גם במשחק מחשב בתור קורולה

IMG_1771.jpg

IMG_1772.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דור שמיני... כי אני לומד עליה נהיגה

כן, בהתחלה היא נראתה כמו מקרר ו/או מזגן אבל זה נפסק אחרי הדור השלישי. נו טוב... אני מניח שזה די משעשע

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אי עוד מנסה להבין מה הקשר בין קורולה לבין מקררים ומזגנים ????

ישבת פעם בתוך מקרר? תנסה, זה מרגיש בדיוק כמו בקורולה :-P:wink:

האמת, שרציתי להוסיף לסקר אופציה של "עזוב'תי באמ'שך", אבל אמרתי זה סקר רציני, למה לקלקל אותו :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שמע רוני, יש אנשים משעשעים כמו רועי לוי או אדי מרפי וגיל קופטש למשל... הם משעשעים גורמים לי לגחך אבל אתה מצחיק כן כן אם יש מישהו מצחיק בעולם הזה זה אתה וההומור שלך.

או בקיצור, זה שיש לך בעיות עם הקורולה זה לא אומר שאתה צריך לשתף אותנו בזה ובטח ובטח לא לשים את השטות הזאתי על דביק.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

חחחח.....האמת זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע את הקורולה מושוות למקרר, ובתכלס יש בזה משהו, במיוחד בדור ה-6.

אני אבחר בקורולה ה-7. הייתה לנו כזו ב-97' והיא הייתה מעולה בכל קנה מידה. המקרר הטוב ביותר שנהגתי בו :mm_yeah:

פורסם
שמע רוני, יש אנשים משעשעים כמו רועי לוי או אדי מרפי וגיל קופטש למשל... הם משעשעים גורמים לי לגחך אבל אתה מצחיק כן כן אם יש מישהו מצחיק בעולם הזה זה אתה וההומור שלך.

או בקיצור, זה שיש לך בעיות עם הקורולה זה לא אומר שאתה צריך לשתף אותנו בזה ובטח ובטח לא לשים את השטות הזאתי על דביק.

עם כל הכבוד לגיל קופטש או רועי לוי, לשים אותם ביחד עם מיסטר פאק יו אדי זה פשוט עלבון לכלל אוכלוסיית השחורים בלוס אנג'לס.

ויש לי רעיון מצוין בשבילך, מכיוון שאני (ולא אתה) אחליט מה יהיה ומה לא יהיה על דביק, או מה יהיה בכלל, אני פשוט אדאג שאתה גם לא תשתף אותנו בכל שטות שיוצאת לך מהפה. איך? :-P

וברצינות עכשיו (כי מקודם צחקתי :twisted: ) - אתה לא חייב לקרוא או להגיב. אם יש לך תלונה ספציפית, אנא הפנה אותה לתיבת הה"פ שלי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ההנהלה הבכירה של הפורום התכנסה לישיבת חרום והחליטה שאופציית ה "עזוב'תי באמ'שך" הרבה יותר מדי מוצלחת בשביל לוותר עליה.

פורסם

התלבתתי בין שלושת הראשונות,כי מהרבעית הן מזכירות לי שוטרים וסובארו DLבסוף בחרתי בראשונה ,לא כי היא פריצת דרך(ע"ע גולף GTI)ולא כי היא יפה (ע"ע 911)אלה בגלל שהיא 2 דלתות (בכל אופן בתמונה שפה)יש לה תחת של סאאב ופוזה של סובארו פשע...

עכשיו ברצינות יש כאן מישהו שראה במציאות ו/או באמת מכיר את הקורולות הישנות ?

מתי התחילו ליבא אותן ?ב93 לא?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...