Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל השואלים ומחפשים את הנתונים כיצד לבנות תיבה נכונה ומדוייקת של הסאב וופר מדגם : Rockford RFZ3412 , בבקשה תמונות :

אגב אני החלטתי לבנות תיבה כפולה (הפעם תיבה פתוחה ומעץ-MDF , יכ התיבה שבניתי אז לא נתנה תמורה כמו ש-MDF יכול לתת)

RFZ3412.jpg

Z3412C1.jpg

Z3412c2.jpg

Z3412P1.jpg

Z3412P2.jpg

Z3412P3.jpg

מש"ק זרזור

פורסם

איזה פתחים עדיף לגזור בתיבה ? עגולים כמו שבציור או ישרים בשני הצדדים של התיבה (ומה אני צריך לקחת בחשבון כדי לעשות אותם ?) ?

מש"ק זרזור

פורסם

ת'אמת אני בעצמי מחפש את התוכנה הזאת , יש בה את כל המידות של כל הוופרים הקיימים בעולם (כפי שניתן לראות בתמונה הראשונה מהתמונות המצורפות בשרשור) .

אני מנסה לברר עליה , איפה אפשר להיג אותה וכו' , תעזרו לי גם אתם ..

אגב, השם שרשום למעלה מצד ימין בתמונות : Term-Pro זאת תוכנה של רשתות, שבכלל לא קשורה לעניין (בדוק !)

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

:-P בופר.....ככה הרומנים אומרים...

התוכנה לא יכולה לתת לך אינדיקציה לעוצמה משום שזה תלות של 2 אלמנטים, הספק כניסה,ותהודת המקום שהסאב ימצא בו.

תמיר

פורסם

החבילה נקראת : Term-PAK הכוללת בתוכה : Term-PRO, Term-CAD 3D, Term-LAB

Termboxt.gif

חברי הפורום , בואו נמשיך בחיפושים איפה ניתן להוריד אותה ברשת הרחבה ...

מש"ק זרזור

• תוכן חדש...