Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

שמעתי הרבה דעות לגבי סאאב 9-5 שאני מעוניין לרכוש יד שניה.

ברצוני לדעת אם יש מישהו עם נסיון באחזקת הרכב הן מבחינת טיפולים הן מבחינת צריכת דלק והן מבחינת הרכב בכללי מנסיון כמובן לא משמועות....

תודה לעוזרים.

פורסם

ובכן... נסעתי די הרבה על ה-9-5 של הבוס, ואנחנו גם מדברים עליה הרבה...

קודם כל זה אחלה אוטו, הרבה יותר מהנה לנהיגה מרוב המכוניות בסגמנט הזה. היא מרגישה קלילה וקטנה מכפי מידותיה, ואני אומר את זה כמי שבעיקרון שונא מכוניות גדולות (ה-147 זה גבול עליון לגודל שהייתי קונה).

אבל:

מאוד יקרה לאחזקה. רעבה לדלק, רעבה לטיפולים, אמינות ממוצעת, עם נטיה לתקלות יקרות דווקא, מוסכים יקרנים וקהל היעד הוא כזה שלא הולך למוסכי "אום אל פאחם" ולכן גם קשה למצוא אלטרנטיבות זולות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

UMI הוא המוסך = שחיטה

צריכת דלק? באיזו גירסא? 2.3 טורבו?

בסביבות ה 6 + לליטר בעיר

מחוץ בערך 10

בקיצור יקר.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

בתור הבעלים הדי טרי (שלושה חודשים) של סאאב 9-5 שנת 98 טורבו 2.3 ל', אז מסתבר שהיא לא כל כך רעבה לדלק - בעיר 1 ל' ל- 8 ק"מ בממוצע ומחוץ לעיר 1 ל- 11 .

כל זה עם רגל ימין די כבדה וכולל התלהבות ראשונית מביצועי הרכב.

טיפולים ותיקונים טפו טפו עוד אין..

שלמה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב.

ברצוני לדעת מה יקר יותר להחזקה סאאב 9-5 או AUDI A6 הן מבחינת טיפולים והן מבחינת אחזקה שוטפת דלק ביטוחים וכו'.

תודה לעוזרים.

פורסם
שלום רב.

ברצוני לדעת מה יקר יותר להחזקה סאאב 9-5 או AUDI A6 הן מבחינת טיפולים והן מבחינת אחזקה שוטפת דלק ביטוחים וכו'.

תודה לעוזרים.

לנחש את השנים?

פורסם

הסאאב שנת 1999 האודי A6 שנת 2000 הסאאב יותר זולה ב-20000 ש"ח ממנה אבל המחיר לא ממש קובע לי לגבי עלות הרכב שניהם בערך בתקציב שלי.

תודה

פורסם

הסאאב תהיה יקרה יותר לאחזקה באופן ברור, נדמה לי גם שסאאב מחזיקה זה שנים בשיא המפוקפק של התעריף הגבוה ביותר לשעת עבודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תומר,

בד"כ, מי שקונה רכב בסגמנט הזה לא מחשב את עלויות האחזקה.

אם בכל זאת אתה מחשב, אולי כדאי לך לחשוב על אלטרנטיבה יותר מתאימה.

אני יודע שזה לא התשובה שביקשת לקבל. אך, בכ"ז, שקול שוב. רכבים אלה יכולים להיות מאוד מאוד מ-א-ו-ד יקרים לאחזקה. רבים האנשים (אני שמעתי על כמה מקרים של A8 משנתונית דומים) שקנו רכב כזה, ואחרי שהוא התחיל לנגוס להם חזק במשכורת, חודש אחרי חודש, הם החליטו למכור אותו בהפסד ניכר (עם טעם רע בפה).

חשב את ה-כ-ל ובחר בחירה נכונה.

צבי

פורסם

לגבי האודי לא מכיר .

לגבי הסאאב שנמצאת ברשותי כבר 3 שנים ן 60K קילומטרים.

עלות טיפולים שוטפים פעם ב 15 K סבירה. - כ 900 ש"ח לטיפול.

תקלות , מלבד מגדש טורבו לא היו.

עלות ההחלפה של מגדש טורבו כולל עבודה - כ 7000 ש"ח.

יקר מאוד אבל למען האמת אם אתה מחלק ב 3 שנים של הרכב זה יוצא 2500 ש"ח לשנה , קריטי על התענוג לנהוג ברכב הנ"ל.

האיכות של החלקים הפנימיים מדהימה, אין רעשים או קרקושים. התחושה בכלל היא של נסיעה ברכב חדש.

התאוצה חזקה הנוחות מדהימה ושיוט במהירות גבוהה לא מורגש.

צריכת הדלק כ 7 ק"מ לליטר בעיר.

בערך 12 קילומטר לליטר מחוץ לעיר

אני ממליץ על האוטו בחום

פורסם
לגבי האודי לא מכיר .

יקר מאוד אבל למען האמת אם אתה מחלק ב 3 שנים של הרכב זה יוצא 2500 ש"ח לשנה , קריטי על התענוג לנהוג ברכב הנ"ל.

האיכות של החלקים הפנימיים מדהימה, אין רעשים או קרקושים. התחושה בכלל היא של נסיעה ברכב חדש.

אני ממליץ על האוטו בחום

כל עוד יש כסף , גם אני ממליץ בחום :wink:

פורסם
לגבי האודי לא מכיר .

אני ממליץ על האוטו בחום

איפה אתה מטפל ברכב ?
  • תוכן חדש...