Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים, וסליחה על הכותרת המסורבלת משהו!

לחברי יש סיטרואן סקסו 1100, מודל 99.

הוא מאוד מעוניין במד סל"ד היות ואין לו כרגע.

אני מודע לכך שיש שתי אפשרויות:

האחת - להתקין מד חיצוני שמתחבר למפלג, יבוצע ע"י חשמלאי (?). מכיוון שהמד לא יתאים לרכב ויהיה עליו להתקינו במקום שלא מיועד לכך, חברי לא מעוניין באפשרות זו.

והאפשרות השניה - התקנת לוח מכוונים של סקסו 1.4.

וכעת, מספר שאלות:

1. האם לוח המכוונים של ה1.4 יתאים לאחותה בעלת המנוע הזעיר? לכל הידוע לי, מד הסל"ד אמור להתחבר למחשב המנוע. האם ניתן לחבר את מד הסל"ד למחשב של ה1.1?

2. היכן ניתן להתקין את לוח המכוונים החדש? האם יש לעשות זאת במוסך מורשה, מכון ספידומטרים או שמא חשמלאי יסתדר עם המטלה?

אשמח מאוד אם תוכלו לענות על שאלותיי ולעזור לנו!

תודה מראש!!

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

התקנת מד סל"ד הכי טוב לבצע במכון ספידומטרים ואחד מומלץ לפניך:

"המחוון ספידומטרים" הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5507254, בקש את פניאל או רפי.

יתכן ויש להם לוח שעונים מכלל של 1.4 מפרוקי רכב וכו'.

בהצלחה - רפי לין :-)

פורסם

שחף לא נראה לי שטל רציני ורוצה לשים בסקסו שעון טורים אין לו כסף הוא אתמול שם באוטו סאב ומגבר

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אגב בכללי כמה אמור לעלות שעון טורים [פשוט שבחבורה] בניפרד? ,וכמה אמורה לעלות התקנה של השעון ברכב[205]?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שעון טורים פשוט כמו בדוגמא עולה כ-120 ש"ח הוא מגיע בצבע ניקל ובקוטר של בערך 10 ס"מ

יש באריזה חוברת הסבר להתקנה עצמית, קל להתקנה

אם אתה שואל אותי תעשה בנית פיבר יפה שמשתלבת יפה עם הדש של הרכב ,אני מצרף לך קישור נחמד

http://mih.co.il/site/uploaded/autogauge/products.asp

2302SEL-S.jpg

פורסם

אוקיי תודה רבה רבה לך , אגב אתה בטוח שהמחיר120שח?, ביררת ?[זה ברחוב המסגר 11 העסק?]

ובכללי איך מתבצע אופן ההתקנה של שעון כזה ברכב?

פורסם
אוקיי תודה רבה רבה לך , אגב אתה בטוח שהמחיר120שח?, ביררת ?[זה ברחוב המסגר 11 העסק?]

ובכללי איך מתבצע אופן ההתקנה של שעון כזה ברכב?

אני גר בצפון ואם אצלי זה עולה 120ש"ח אני בטוח שבתל-אביב תמצא את זה יותר זול .

בקשר להתקנה אני לא יכול להסביר לך את זה בפורום אבל לפני שאתה קונה תבקש לראות את החוברת הסברה ואם משהו לא מובן לך תצלם אותה ושלח לנו תמונה לשרשור אני חושב שכך נוכל להסביר לך במדוייק.

פורסם

אוקיי תודה, אני מקווה שבאמצע שבוע הבא אני יהיה בתל אביב וירכוש את השעון .

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות!

אולם אחזור על שאלתי העיקרית - האם לוח מכוונים של סקסו 1.4 (שייקנה מפירוקיה) יתאים לסקסו 1.1?

פשוט לוח מכוונים זה מכיל מד סל"ד וישתלב בצורה יפה ואסטתית ברכב ולדעתי הדבר עדיף על מד חיצוני.

תודה!

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...