Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה פרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להביע דעה על הרכב הזה

מבחינת אמינות

טיפולים

ותקלות ידועות כלשהן

ואם מישהו יודע אם לאוטו הזה יש מחלות של מזגן

מע" חשמל

וכו"...

פורסם

זוהי מזדה 121 משנות ה80, רכב מיושן ולא נוח (ממה שיצא לי להרגיש מנסיעות מעטות) אך אמור להיות אמין (מכלולים של מזדה) , חסכוני וזול להחזקה.

הרבה מהם היו בחברות השכרה, ואותם יש לבדוק היטב - המכוניות הזולות בחברות השכרה הן אלה שבד"כ סובלות הכי הרבה.

פורסם

יש בעולם מכוניות מעולות ללא עוררין. זו הקיצוניות האחת, אין הרבה כאלה.

יש מכוניות שמתאימות לטעמו של האחד ולא לטעמו של האחר. כאן באמצע מצויות מרבית המכוניות.

וישנן, בקיצוניות השניה, המכוניות שהן גרועות ללא עוררין. לשמחתנו אין הרבה כאלה. לצערך, הקאיה פרייד היא אחת מאלה. לצערי נהגתי פעם על אחת מספר ימים כרכב חלופי; ולשמחת כמה ממכרי, זכיתי עקב כך להזהיר אותם מהסכנה.

אם זה קאיה או אוטובוס, עדיף ללכת ברגל. היא כל כך ירודה ונטולת יתרונות שאין טעם אפילו להתחיל לפרט את מגרעותיה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אלפא, תשאיר רגע את הציניות בצד, יש אנשים שחווית הנהיגה לא מעניינת אותם, והם רוצים רכב זול ואמין, חסכוני, משנתון כמה שיותר גבוה, להגיע איתו ממקום למקום. ואת זה פרייד יכולה לעשות.

וכמה שהיא לא מכונית טובה, זה הרבה יותר טוב מאשר אוטובוסים (ואם זה מקומות אליהם מגיע אוטובוס פעמיים ביום אז בכלל....)

לצאת מהבית, ללכת לתחנה, לחכות לאוטובוס, לעלות, לרדת, להחליף אוטובוס, או ללכת ברגל? כל נסיעה הופכת לפרוייקט.

אני מכיר כמה סטודנטים תפרנים שמסתדרים יפה מאוד עם פרייד.

לכותב ההודעה המקורית, תגיד מה התקציב שלך ומה הדרישות שלך מהרכב ותקבל אלטרנטיבות מתאימות, ותעשה "נסיעת מבחן" כדי לראות אם "הנוחות" של הפרייד מספקת אותך.

פורסם

הפרייד לא זוכה כאן לתשבוחות ואולי בצדק. מי שמחפש רכב זול,אמין ובסיסי אך אוטומטי,הגה כוח ומזגן, הפרייד היא אופציה מעולה. מדובר בפחנוע אומנם,אבל לקחת מנקודה א ל-ב בתוך העיר מבלי להיתקע,בעלויות נמוכות ועם אבזור סביר שמקל על הנהיגה זוהי בחירה טובה,אפילו מצויינת.

אגב,הקאיה פרייד זכתה במקומות ראשונים בסקרי אמינות ובסקרי שביעות רצון ותמורה מול מחיר ולפחות בשני סקרים שנערכו באנגליה ושאותם קראתי בעצמי.

אם מצאת רכב כזה שמור ובמחיר אטרקטיבי,הייתי ממליץ.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני צריך את הקאייה בתור אוטו שני

בשביל החברה

בעקרון אני מחפש אוטו עד 20000K

שיהיה זול להחזקה

ואמין מבחינת תפעול

אם יש המלצות אני אשמח לשמוע..

פורסם

אם זה המצב אז אני מצתרף לקאיה פרייד -מנוע של מאזדה 121 אמין זריז אוטו נפוץ [חלפים זולים] זול לאחזקה והוא אמין [מניסיון במשפחה]

אם תחליט ידני ההיצע יהיה יותר גדול .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מצטער, אבל בשביל לשמוע "אוטו אמין, לך על זה" הבנאדם יכול לשאול את השכן שלו. אם הוא בא לכאן מגיע לו יותר. ועוד אם האוטו לחברה שלו, הייתי רוצה לחשוב שהוא רוצה לשמור עליה.

הקאיה הזו בעלת אחיזת כביש מתחת לממוצע, בלמים מתחת לכל ביקורת, רמת בטיחות פסיבית מאוד נמוכה. לא הייתי רוצה להיות בקאיה במצב של כמעט תאונה ולהסתמך על יכולת התמרון והתגובה שלה, ובהחלט לא הייתי רוצה להיות בקאיה במצב של ממש תאונה. ולא, אני לא אומר כלום על ניהוג והנאה כי ברור לי שזה לא רלבנטי.

אגב - כשנהגתי על אותה קאיה, היתה לי פונטו. כך שלא האלפא היתה נקודת ההשוואה שלי, אלא הפיאט. ועדיין זו היתה חוויה מתחת לכל ביקורת. רוצים את האמינות? למה לא ללכת על המקור - המזדה 121? למה לא פיז'ו קטנה? למה לא פונטו, אם כבר - רכב באמת אמין ו(שוב מניסיון) עולה על הפרייד גם בבטיחות האקטיבית וגם בפסיבית? למה לא יונדאי אקסנט - אמינה, זולה, ולפחות דרגה אחת מעל הפרייד בתור כלי רכב לנהג הממוצע?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לדבריו הרכב צריך להיות אוטומט !

דבר שני קאיה פרייד !

דבר שלישי אקסנט אכן אוטו אמין אם ב20 אלף הוא ימצא אחד שמור ועוד אוטומט אז מברוק.

ב20 אלף שח בכל אופן אני הייתי מוותר על המכוניות עם הגיר האוטומט כי ידני אמין יותר גם בסכומים שכאילו [חסכוני יותר בלאי מופחת יותר וכמובן אפשר באותו התקציב להתקדם שנתון קדימה מה שברוב המיקרים מביא אותנו ליד נמוכה יותר וכך גם קילומטרז ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...