Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אפתח ואומר:

מי שסולד מצביעת רכב במחירון\קטגוריה\יצרן\שנתון\וכ' וכו' הנ"ל, כנראה לא מבין מהי חיבה לרכב באמת.

חיבה לרכב לא מתבטאת רק לרכב חזק, יקר ונדיר, אלא גם לרכב הכי עממי שיהיה (ע"ע קורולה 99 אושריקו).

לא אאריך במילים, אני אגיד שהמחיר מאוד השתלם.

הצביעה בוצעה במוסך של איתן אליחי ברעננה.

העבודה לקחה 3 ימים, שיוף, תיקוני פחחות, וצביעה בתנור יומיים.

במחיר הנ"ל, בוצעו - פחחות לחלקים עקומים שהיו : הפח מאחורה ומקדימה, ומכות ושריטות בכנפיים.

צביעה מלאה לצבע הרכב המקורי - תכלת מטאלי והחזרת הברק והאחידות בין חלקי הרכב השונים:

בטמבון האחורי היו קילופי צבע בגלל מדבקה שהייתה שם בעבר.

מתחת לדלת הבאגז היו חריטות, כנראה בעלים קודם שהעמיס דברים ששרטו את כל הפח.

במכסה המנוע הצבע היה דהוי לגמרי, ולפני שבועיים חירבון של עטלף רק הרס את הצבע לגמרי.

בגג ובדפנות הדלתות הצבע היה שרוף לחלוטין.

כנפיים כמובן עם שריטות של חניות גרועות.

בנוסף הוספת גריל פלסטיק שהיה חסר לי ברכב, וחידוש הפלסטיקים החיצוניים.

תמונות לפני ואחרי בלי לחפור עוד:

13102799_10154102369542660_5692578909727891972_n.jpg13102889_10154102362132660_8615752722160174328_n.jpg20150921_192952.jpg20150922_131624.jpg20150922_131950.jpg20151108_194137.jpg20151108_195412.jpg20151129_162133.jpg

ולהלן האחרי:

20160510_173734.jpg20160510_173724.jpg20160510_145514.jpg20160510_145502.jpg20160510_145452.jpg20160510_145413.jpg20160510_145407.jpg20160510_173750.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שתמצא הרבה יותר הבנה בתת פורום שמוקדש לנושא של קוסמטיקה דיטיילינג וכו׳..

לא מבין גדול בצביעה אבל התוצר הסופי נראה מעולה.

פורסם

כל הכבוד, נראה מדהים. כל פעם שאני חשוב על תיקון פחחות או צבע לרכב אני מגלה שיש יותר מדי מה לתקן וכבר לא שווה בכסף למרות שאני מאוד מתחבר למראה חיצוני תקין.

אבל אני גם בדעה שאם יש כסף ורצון ויכולת להחזיק את הרכב לטווח ארוך אז כל השקעה מבורכת.

אגב, שים כבר איזה וילון או השחרה בחלון האחורי , מציק לי לראות ככה.8)

פורסם

יפה מאוד, לא יודע אם שווה להשקיע ברכב כזה, וגם הצבע קצת נראה תפוזי, אבל סבבה לגמרי. עכשיו תשקיע באיזה ציפוי טוב, או אוטם צבע + ווקס כדי להנות מהתוצאה לאורך זמן. תתחדש.

נ.ב. כמה עלה לך?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

נראת מעולה! אני נמצא כרגע בחיפוש אחר פחח עבור תהליך דומה ליאריס שלי. אשמח לדעת כמה עלה כל התהליך הזה, והאם זה תהליך שמקרקע את הרכב (ז"א האם הוא ישב 3 ימים אצל הפחח)

פורסם
כל הכבוד, נראה מדהים. כל פעם שאני חשוב על תיקון פחחות או צבע לרכב אני מגלה שיש יותר מדי מה לתקן וכבר לא שווה בכסף למרות שאני מאוד מתחבר למראה חיצוני תקין.

אבל אני גם בדעה שאם יש כסף ורצון ויכולת להחזיק את הרכב לטווח ארוך אז כל השקעה מבורכת.

אגב, שים כבר איזה וילון או השחרה בחלון האחורי , מציק לי לראות ככה.8)

שבוע הבא מסיים עם החלונות.

יפה מאוד, לא יודע אם שווה להשקיע ברכב כזה, וגם הצבע קצת נראה תפוזי, אבל סבבה לגמרי. עכשיו תשקיע באיזה ציפוי טוב, או אוטם צבע + ווקס כדי להנות מהתוצאה לאורך זמן. תתחדש.

נ.ב. כמה עלה לך?

אני מניח שליישם ווקס פעם בחצי שנה יספיק, לא?

נראת מעולה! אני נמצא כרגע בחיפוש אחר פחח עבור תהליך דומה ליאריס שלי. אשמח לדעת כמה עלה כל התהליך הזה, והאם זה תהליך שמקרקע את הרכב (ז"א האם הוא ישב 3 ימים אצל הפחח)

איפה אתה גר? פנה אליי בפרטי.

וכמובן שהרכב מקורקע, חזרתי לאופניים ולאוטובוסים השבוע, חוויה.

פורסם (נערך)

בסך הכל יצא טוב מאוד

יש כמה טעויות,הבדלי גובה במכסה מנוע וכנף, הצבע תפוזי ודורש פוליש/שלייף סבון

שוב הדברים האלה מאוד מינוריים, אני גם שונא לצבוע חלקים אבל אני ראיתי את המצב שלך לפני וזה ממש לא כיף לנסוע באוטו כזה, אני גם לא הייתי מסוגל, עשית בשכל.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

תתחדש, נראה מעולה.

באמת שלא זוכר אם ראיתי גטס עם צבע במצב טוב, רובן הזדקנו רע מאוד.

תלוי איזה ווקס/אוטם צבע, יש כאלה שמחזיקים 3 חודשים ויש עד חצי שנה ואולי טיפה יותר. מוזמן לפורום דייטילינג, זהירות זה ממכר.

פורסם
בסך הכל יצא טוב מאוד

יש כמה טעויות,הבדלי גובה במכסה מנוע וכנף, הצבע תפוזי ודורש פוליש/שלייף סבון

שוב הדברים האלה מאוד מינוריים, אני גם שונא לצבוע חלקים אבל אני ראיתי את המצב שלך לפני וזה ממש לא כיף לנסוע באוטו כזה, אני גם לא הייתי מסוגל, עשית בשכל.

כן, היה לי רע לבוא לרכב כל פעם עם המכות והשריטות והצבע השרוף, היה שווה את הכסף לחלוטין.

את ההבדלים בגובה גם אני ראיתי, מאוד לא מפריע לי.

המרקם התפוזי גם לא מפריע לי, השאלה היא מה כולל טיפול בו מבחינת עלויות וזמנים, אולי כדאי להשקיע בזה

תתחדש, נראה מעולה.

באמת שלא זוכר אם ראיתי גטס עם צבע במצב טוב, רובן הזדקנו רע מאוד.

תלוי איזה ווקס/אוטם צבע, יש כאלה שמחזיקים 3 חודשים ויש עד חצי שנה ואולי טיפה יותר. מוזמן לפורום דייטילינג, זהירות זה ממכר.

אתה באמת חושב שהאשכול נפתח לפני שנכנסתי לדיטיילינג ? :p בהחלט ממכר!

הגטס דור שני נצבעו קצת יותר טוב, או שמא נראות טוב יותר בגלל שהן פחות זקנות, אבל בכל אופן הצבעים שלהן לא כאלו נוראיים, לפחות לאלו שלא סבלו רק בשמש כל השנים האלו.

פורסם

תתחדש! נראת מצויין. עושה חשק להשקיע גם אצלי. ממליץ לעקוב בפורום דייטלינג כדי לשמור על הצבע לאורך זמן.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

יפה מאוד, תתחדש.

אז אם איתן אליחי פדאנט בתחומו, איך הצליח להדביק את הכיתוב HYUNDAI בצורה כל כך עקומה? תחזור אליו למקצה שיפור...

The older you get, the better you used to be

• תוכן חדש...