Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי Dynasty - מרצדס SL לדורותיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המרצדס SL הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

165 הצבעות

1. 1. מהי המרצדס SL הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

• מרצדס SL MK1 (דור ראשון)
    • מרצדס SL MK2 (דור שני)
    • מרצדס SL MK3 (דור שלישי)
    • מרצדס SL MK4 (דור רביעי)
    • מרצדס SL MK5 (דור חמישי)

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוכים הבאים לקבוצת הסקרים החדשה של CarsForum. בעקבות הצלחת הסקרים הקודמים אנו יוצאים כעת בסקרי Dynasty (שושלת) ובהם - רכב אחד, מספר דורות, מהעבר עד ההווה.

העקרון פשוט - בכל סקר נציג בפניכם דגם אחד לדורותיו, כל שעליכם לעשות זה לבחור את הדור האהוב עליכם במיוחד. זה שהכי עושה לכם את זה. שהכי מושך אתכם. גם כאן, כמו בסקרים הקודמים, הבחירות הן גלויות. אך בניגוד לסקרים הקודמים, סקרי "שושלת" אינם מוגבלים בזמן (סקרי הקבוצות, למשל, היו מוגבלים לשבוע בלבד).

שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת המכונית הטובה ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מהנהיגה מהרכב, באם מדובר בכוח או התנהגות כביש, בין השאר. על כן, ביחרו את המכונית שהכי עושה לכם את זה. שהכי מייצגת בשבילכם את המהות של הדגם. המכונית שהכי רציתם מבין המתמודדות בזמן שהיא יצאה לאוויר העולם, או בכל שלב של חייכם. אם כן, זוהי בחירה רגשית אפילו יותר מזו של סקרי הקבוצות, שכן לא ניתן להשוות באופן ריאלי בין המתמודדות. אז ביחרו בחוכמה :wink:

זהו הסקר השמיני. והפעם מרצדס SL, אחד מהאייקונים הגדולים של שנות ה-50, במיוחד בשל דגם כנפי השחף המדהים, אשר היה הפרוטוטייפ שלה ויצא בשנת 1952. היה לו מנוע 3.0 ליטר בעל 215 כ"ס (בשנות ה-50!!) והוא שקל פחות מטון. נבנו 1400 מכוניות מדגם SL300 GULLWING ואז נאלצה מרצדס להחליף את כנפי השחף בדלתות סטנדרטיות בכדי לפנות לקהל רחב יותר, שמחפש גם יותר איבזור ופאר. אך גם כך היא הייתה יפיפיה למראה, והשאר היסטוריה :wink:

למרצדס SL חמישה דורות עד היום (לא כולל גרסאות קבריולה ואחרות), עליכם לבחור את ה-SL הטובה ביותר בכל הזמנים, בשבילכם. והנה המועמדות:

mercsl.jpg

1. מרצדס SL MK1 (שנים 1954-1963)

mercslmk1.jpg

2. מרצדס SL MK2 (שנים 1963-1971)

mercslmk2.jpg

3. מרצדס SL MK3 (שנים 1971-1989)

mercslmk3.jpg

4. מרצדס SL MK4 (שנים 1990-2001)

mercslmk4.jpg

5. מרצדס SL MK5 (שנים 2002-?)

mercslmk5.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בוחר בMK5.

הקלאסיקות לא כ"כ מדברות אלי...

הSL החדשה נראת מדהים,מפוארת כיאה למרצדס..וגם נוסעת לא רע בכלל.

ולא,לא אכפת לי שהיא שוקלת כמו מרכבה סימן 3. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אין בכלל תחרות .

הדור הראשון עם כנפי השחף, אחת המרצדס היחדות שאני באמת אוהב (כן, אני שונא מרצדס, כמעט את כולן) .

אולי אחת המכוניות היפות והמיוחדות בהיסטוריה .

mb_21a.jpg

פורסם

MK-3 כי לזוהר ארגוב הייתה כזו. :lol:

האמת, הMK-2 של השבאב, יותר קורצת לי.

ועכשיו ברצינות, אני לא חסיד גדול של מרצדס, הרבה הערכה יש לי אליהם, אבל הרכבים שהם מייצרים לא מדברים אלי, לא הטעם שלי. הרכב היחיד שלא הייתי מוכר אם היה נופל בידי, הוא הMK-1.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

איך לא.....

3258 יחידות בלבד יוצרו ממנה..... רבים בזמנו אמרו שהיא השתטות עיצובית ולעולם לא תצליח. דבר אחד בטוח. בעודה בחיים, זכתה להיות אגדה, מכונית-העל המתקדמת ביותר לזמנה, עם מנוע 3 ליטר בעל הספק של 215 כ"ס משולב בתיבת הילוכים בת ארבעה הילוכים.

בכדי לתת לה את המראה הנמוך, "נאלצה" מרצדס להשתמש בהזרקת דלק (מכאנית כמובן) ובכדי להעניק למנוע ביצועים שיתחרו במכונית-על אחרת בת זמנה, פרארי.... מהירות מירבית של 265 קמ"ש אכן הציבה אותה בראש הטור (או שמא נאמר, המסלול).

ללא ספק, למי שעוד לא הבין מהנ"ל... בחירתי היא בMK1, פאר יצירה מוטורית.

ליאור.

(רוני, אתה משתפר :wink:)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

MK1 בשבילי!

בגלל הקלאסיות, בגלל היופי המדהים, בגלל שהיה לי דגם קטן שלה כשהייתי קטן, ובעיקר:

בגלל החלוציות שבשימוש במע' הזרקת הדלק!

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

רק MK1. קלאסיקה.

אגב, הסיבה לדלתות הכנפיים היא שלדת הצינורות שלא אפשר דלתות רגילות בגלל המבנה שלה.

כך שלרכב יש גם שלדה מעולה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צהריים טובים ,

אני עם מיכאל - MK5.

אם אפשר SL 65Amg :wink:

אני אוהב את העיצוב שלה ואת הצליל המדהים שלה (55Amg).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הMK-1 היא הבחירה שלי.

היא קלאסית, היא יפה, והיא בעיניי המכונית הכי יפה שיוצרה אי פעם.

גם הMK-5 מדהימה אבל הראשונה היא מין סוג של אגדה.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

בחירתי היא MK-4

אני לא יודע מה אתכם אבל לדעתי העיצוב של מרצדס בשנות ה90 היה לדעתי הכי יפה, עיצוב מרובע שמראה על יוקרה

זה מרצדס במלוא הדרה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הקלאסיקות לעולם לא מתות. אני עם ה MK1.

אני חושב שכולם כבר אמרו את הסיבות... מנוע, עיצוב, חידוש...

MK1 בשבילי!

בגלל הקלאסיות, בגלל היופי המדהים, בגלל שהיה לי דגם קטן שלה כשהייתי קטן, ובעיקר:

בגלל החלוציות שבשימוש במע' הזרקת הדלק!

שחף בן צבי.

לי עדיין יש כאן על המדף :-D

!AWDSOME

• תוכן חדש...